Book tid nu
Emili Sindlev

Jeg tror meget på, at det er vigtigt, at vi passer på os selv, både indvendigt og udvendigt.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Emili Sindlev

Emili Sindlev er én af de mest fulgte danske kvinder på Instagram, og er kendt og elsket for sin farverige stil og strålende humør. Hun arbejder med de største udenlandske modebrands, som hun hjælper med både at designe og skabe content. 

Danskernes hjerter vandt hun for alvor, da hun dansede sig til en flot semifinale i Vild Med Dans. Her imponerede hun uge for uge med benhårdt arbejde, overlegne dansetrin og storladne kostumer, som hun alle var med til at designe. 

Herhjemme er hun ligeledes kendt for sit TV-program, ‘Emili & Mads Emil’, hvor vi både kan følge med i hendes hverdag og ligeledes får et ærligt indblik i hendes liv og arbejde.

Emili skal altid være parat til kameraets blitz

“Mit job kræver at jeg er meget foran et kamera, og jeg ved aldrig, hvornår jeg skal på næste fotoskydning eller optage til et TV-show eller en kampagne. Derfor kommer jeg jævnligt hos Retouch, da jeg tror meget på, at det er vigtigt at vi passer på os selv, både indvendigt og udvendigt.”

En af de behandlinger, Emili har fået, er Microtox

“Jeg elsker MicroTox, da behandlingen skræddersyes efter ens hud, så man sikrer at den får netop de ingredienser, den har behov for. Behandlingen bliver kaldt for ‘The Red Carpet Treatment’ og jeg elsker derfor at booke den lige op til tidspunkter, hvor jeg har en vigtig fotoskydning eller event. Den får min hud til at stråle, og det kan både ses og føles”.

Microtox

Opstrammende og hudfornyende behandling

En effektiv anti-age behandling

MicroTox er en skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling, der styrker huden med fugt og glød. På samme tid virker behandlingen opstrammende og forfinende på hudens tekstur. Den fugtgivende og hudforyngende behandling er ideel til aldrende hud, fine linjer på hals og décolleté, rynker, forstørrede porer, fedtet hud, overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

Den brugte mikrokanalteknik sikrer en optimal optagelse af serumingredienser. Du kan se et synligt resultat allerede efter første behandling.

MicroGold sikrer optimal optagelse af serumingredienser

MicroTox behandlingen udføres ved hjælp af en enhed kaldet MicroGold.

MicroGold er en lille beholder med et nålehus indeholdende 20 forgyldte nåle lavet af titanium. Nålene er tyndere end hårstrå og har forskellige længder afhængig af området, der bliver behandlet.

Nålene har små kanaler, det gør det muligt for de aktive ingredienser i beholderen at trænge kontrolleret ned i huden.

I beholderen blandes skræddersyede miksturer af passende ingredienser. De er nøje udvalgt til den hudtype, der skal behandles.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.