Book tid nu
Anja Camilla Alajdi

Jeg synes det er vigtigt, at vi giver os selv lov til at prioritere vores ydre såvel som vores indre.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Anja Camilla Alajdi

Anja Camilla Alajdi er kendt for sit virke som anerkendt stylist og designer. Som om det ikke var nok, er hun ligeledes den ene halvdel bag det fine smykkefirma Dulong Jewelry.

Selv er hun også altid velklædt – Anja Camilla er én af dens slags kvinder, der formår at bære sig inspirerende godt, ligesom hun har helt styr på klædelighed og tendenser, både indenfor mode, skønhed og velvære. Dem deler hun gavmildt ud af til de mange følgere på Instagram.

Noget andet der kendetegner Anja Camilla er, at hun udover at være velklædt, også altid er velplejet. Hun elsker skønhed og velvære, og derfor er det altid en stor fornøjelse at have besøg af hendes smilende og energifyldte væsen i klinikken, hvor der bliver talt flittigt om det nyeste indenfor vores fag.

Ifølge Anja skal vi prioritere vores ydre såvel som vores indre

“Jeg har altid prioriteret at pleje mig selv, både med næringsrig kost, træning og behandlinger, der plejer mit udseende og giver mig en helheds følelse af velvære. 

Jeg synes det er vigtigt, at vi giver os selv lov til at prioritere vores ydre såvel som vores indre. Vi skal blive meget bedre til at dele ud af vores gode erfaringer, og ikke skamme os over kosmetiske behandlinger. Som med alt andet gælder ‘alt med måde’ og det vil jeg gerne være med til at vise.”

En af de behandlinger, Anja har fået foretaget, er profhilo

“Halsen er ét af de steder, der ældes først. Huden er ganske fin og tynd, og bliver derfor hurtigt løs og kreppet. Det synes jeg ikke matchede mit ansigt, og derfor har jeg fået behandling med Profhilo, som er en biostimulator, der hjælper huden med at regenerere sig selv, så den fremstår synligt opstrammet og velfugtet. Det er klart en anbefaling herfra.”

Profhilo

Bedre hudstruktur

En naturlig foryngelse af huden

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til at stramme op på løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven.

Profhilo er en biostimulator og er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, da den er fri for BDDE-bindinger. Resultatet kan holde over et år.

Løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven

Er du træt af kreppet og tynd hud i ansigtet, på halsen, hænder eller på décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til disse behandlingsområder.

Profhilo kan desuden anvendes andre steder på kroppen fx på arme, knæ eller mave.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud (også kaldet kalkunhud). Profhilo er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.