Book tid nu
Tina Maria

Jeg synes, at det er mere end okay, at vi prioriterer os selv - selvomsorg giver overskud.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Tina Maria

Henrivende Tina Maria er en af de mest eftertragtede danske influenter, og arbejder med store brands både i Danmark og udenfor landets grænser. Hun har tiltrukket sig et stort følge på de sociale medier, hvor flere hundrede tusinde dagligt følger med, når hun inviterer indenfor i sit liv. 

Uanset om hun viser sin altid klædelige tøjstil, imponerende sans for indretning eller et lille indblik i hendes familieliv, er det altid med den autentiske og meget personlige vinkel, der er gået hen og blevet hendes kendetegn. Tina Maria vil nemlig mere end blot at inspirere med smukke billeder; hun vil skabe et community, hvor vi også hjælper hinanden igennem livets svære stunder. Hun har således gavmildt og modigt delt sin oplevelse med sorg efter tabet af hendes far, en besværet graviditet og ligeledes en graviditet udenfor livmoderen, der nær kostede hende livet. Hun er derfor med til at skabe en sfære på sociale medier, hvor der er plads til at dele livets svære sider.

Selvomsorg giver overskud

“Jeg elsker at passe på mig selv og pleje mit udseende, for det er min mulighed for at stoppe op og at tjekke ind med mig selv. Hvordan har jeg det? Er jeg stresset, farer tankerne løs eller er jeg til stede i min egen krop? Jeg synes, at det er mere end okay, at vi prioriterer os selv – det er alt andet end selvoptaget, da selvomsorg giver overskud – både til min familie, folk omkring mig og mit community. Det overskud finder jeg hos Retouch, hvor der altid er tid til forkælelse, og derfor bliver jeg ved med at komme der”.

En af de behandlinger, Tina Maria har fået, er permanent hårfjerning

“Jeg har fået permanent hårfjerning med laser, og det er virkelig en af de bedste gaver, jeg kunne give mig selv! Mit job involverer, at jeg ofte er på fotoskydning, og her er det skønt at jeg ikke behøver at bekymre mig om uønskede hår eller indgroede hår diverse steder. Derudover er jeg mor, så tid i badet er der ikke meget af, og jeg elsker at jeg ikke behøver at barbere… Som alle mødre ved, så er alt, hvad der sparer tid om morgenen et hit!”

Permanent hårfjerning

Slip for barbering, voksbehandling og epilering

Er du træt af at skulle barbere, vokse eller plukke hår flere gange om ugen?

Er du træt af indgroede hår og knopper? Hårfjerning med diodelaser fjerner sikkert og effektivt dine hår med 8-10 behandlinger, så du ikke skal bekymre dig om uønsket hårvækst.
Du slipper for at barbere, voksbehandle og epilere – og kan i stedet nyde områderne uden den uønskede hårvækst.

De åbenlyse fordele ved permanent hårfjerning er:

  • Du undgår at få røde knopper og kløe efter barbering
  • Du skal ikke længere bruge tid på barbering
  • Du slipper for at bruge hårfjerningscremer
  • Det er en meget effektiv hårfjerningsmetode
  • Det er en relativ smertefri hårfjerningsmetode

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.