Book tid nu
Retouch · Hovedvagtsgade 6, 3. · 1103 Kbh K

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Retouch

Retouch Clinic, en eksklusiv kosmetisk klinik på Kongens Nytorv i København. Vi tilbyder æstetiske behandlinger til både kvinder og mænd i alle aldersgrupper.

Eksklusiv klinik i hjertet af København

Med vores høje faglighed tilbyder vi behandlinger til alle dine ønsker. Vores kompetente behandlere har branchens længste erfaring, og vi dygtiggør os løbende med mange kurser hos de bedste og førende læger. Hos Retouch lægger vi derfor stor vægt på, at et besøg hos os altid ledsages af gode råd og grundig vejledning, så du altid føler dig tryg.

Naturlighed er i højsædet hos os, hvor vi kombinerer vores ekspertise indenfor teknik og æstetik for at opnå naturlige resultater tilpasset dit individuelle og unikke udgangspunkt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilsynsrapport

Styrelsen for Patientsikkerhed

Godkendt til udførelse af kosmetiske behandlinger med injektions præparater samt laser

Klinikansvarlig hudlæge, Jakob Schwensen, er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, registrering af sygeplejesker under sig, til at udføre kosmetiske behandlinger med injektions præparater og laser.
Private behandlingssteder og klinikker må efter lovgivningen kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.

Som patient vil du, ifølge lovgivning opleve, at nogle kosmetiske behandlinger kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Oversigt over inspektionsbesøg
Offentlige tilsynsrapporter

Retouch er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og er derfor underlagt kontrolbesøg. Efter hvert besøg bliver tilsynsrapporten offentliggjort på vores hjemmeside via. et link til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Tilsynsbesøg den. 22. september 2017:
Se rapporten her

Mads Christian Storm
Virksomhedsejer og kosmetisk sygeplejerske.

Jakob Schwensen
Klinikansvarlig hudlæge. Ansvarlig for laserbehandlinger og peelings med pH under 3.

Anne-Mette Sigvardsen
Kosmetisk sygeplejerske.

Christian Holm Madsen
Kosmetisk sygeplejerske.

Erla Øregaard
Kosmetisk sygeplejerske.

Lena Larsen
Kosmetisk sygeplejerske.

Vi er naturligvis registreret til alle de behandlinger, vi udfører i klinikken.
Se hvilke typer af kosmetiske behandlinger, der må varetages hos Retouch.

Jesper Høvring, couture designer

“Jeg værdsætter den professionelle vejledning, og er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået hos Retouch”

3/5 (7 Reviews)