Book tid nu
Sangerinde Szhirley Nova Beanca

“Jeg prioriterer at forkæle mig selv med gode behandlinger, der hjælper mig med at se frisk og oplagt ud...

Ambassadør for Retouch Clinic

Szhirley Nova Beanca

Szhirley er en kvinde med mange talenter, og hendes imponerede CV rummer titler som sangerinde, skuespiller, influencer, smykkedesigner og indehaver af accessories brandet Dropps by Szhirley. Derudover er hun mor med stort M for sine to skønne drenge og lever en travl og aktiv livsstil med mange bolde i luften.

Det er inspirerende at følge med i hendes hverdag, som hun gavmildt deler ud af på Instagram. Derudover er Szhirley et godt eksempel på, at man som kvinde kan få det hele – både en succesfuld karriere og et dejligt familieliv.

To af de behandlinger, Szhirley regelmæssigt får hos Retouch er Profhilo Skinbooster og Botox:

“Jeg elsker udfordringer og trives godt med en travl hverdag, der rummer mange forskellige aspekter, det ville jeg ikke være foruden – men det kræver også, at jeg passer godt på mig selv – både udvendigt og indvendigt. Derfor prioriterer jeg at forkæle mig selv med gode behandlinger, der hjælper mig med at se frisk og oplagt ud. Som skuespiller er det vigtigt, at jeg bevarer min mimik, og de foryngende behandlinger, jeg får lavet, skal altid være med et naturligt resultat”.

“Jeg får regelmæssigt behandlingen Profhilo Skinbooster, fordi den forbedrer hudens struktur, fugter indefra og giver masser af glød. Sammen med let Botox er det mit lille trick til at holde min hud opstrammet og frisk, uden at gå på kompromis med min mimik. Behandlingerne giver mig det velplejede og veludhvilede udtryk, som vi alle drømmer om, og jeg ville ikke være det foruden”.

Mød Szhirley

Botoxbehandling

Se yngre og friskere ud

Ønsker du at se friskere ud?

Rynker kommer med alderen, men ikke alle rynker er lige flatterende og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede eller manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet.

Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne dybe rynker og linjer i dit ansigt. Du vil se en forskel allerede efter 5-10 dage, og det synlige resultat vil vare fra 3-6 måneder.

De bedste og mest naturlige resultater – se yngre og friskere ud

Hos Retouch lægger vi vægt på at skabe de bedste og mest naturlige resultater med Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure, der er de mest anerkendte og gennemtestede mærker på markedet. Det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik.
Det handler om, at du kommer til at se yngre, gladere og/eller friskere ud på en naturlig måde. Vi anvender derfor ofte ”baby Botox”, hvilket er små doser for ikke at overbehandle og undgå manglende mimik i ansigtet.

Profhilo

Bedre hudstruktur

En naturlig foryngelse af huden

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til at stramme op på løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven.

Profhilo er en biostimulator og er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, da den er fri for BDDE-bindinger. Resultatet kan holde over et år.

Løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven

Er du træt af kreppet og tynd hud i ansigtet, på halsen, hænder eller på décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til disse behandlingsområder.

Profhilo kan desuden anvendes andre steder på kroppen fx på arme, knæ eller mave.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud (også kaldet kalkunhud). Profhilo er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.