Book tid nu
Mille Dinesen

For mig handler både skønhed og sundhed om at ha’ det godt!

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Mille Dinesen

Skønne Mille behøver vel næppe en introduktion, for hun er kendt og elsket for sine mange underholdende roller, hvor hun har spillet sig direkte ind i hjerterne på danskerne – og på os her hos Retouch!

Vi elsker, når vi har besøg af Mille i klinikken, for hendes personlighed off screen skuffer ikke; der er altid liv og glade dage! Det gode humør stemmer overens med Milles filosofi, når det kommer til skønhed:

Der skal være balance mellem det indre og det ydre

“For mig handler både skønhed og sundhed om at ha’ det godt! Der skal være en fin balance mellem det indre og det ydre. Har jeg det godt indeni, skinner det for det meste af på, hvordan jeg ser ud. Men ’a little help’ er ikke af vejen længere…” afslutter Mille med det karakteristiske glimt i øjet, som hun er så kendt for. 

En af de behandlinger, Mille har fået, er Sklerosering

“Under min graviditet fik jeg en stor, synlig karsprængning på det ene ben, og den blev større endnu efter, at jeg havde født. Det synes jeg var generende – især om sommeren, hvor man endelig får lidt farve og gerne vil have bare ben. Efter blot én behandling med Skleroterapi var karsprængningen væk! Det var næsten trylleri og klart en behandling, jeg vil anbefale andre”.

Mød Mille Dinesen

Sklerosering

Effektiv behandling mod Karsprængninger

Kosmetisk gene, ubehag og smerter

Mange mennesker, især kvinder, udvikler karsprængninger og fremtrædende blodkar på benene. Karsprængninger kan strække sig fra anklerne og helt op til øverste del af lårene. Tydelige karsprængninger af enten blå, røde eller lilla karakter kan være kosmetisk generende.

Både unge og voksne kan være generede af karsprængninger på benene. Udover at det rent udseendemæssigt kan være til stor gene, kan nogle også opleve ubehag og smerte i forbindelse med de fremtrædende kar. Heldigvis er der hjælp at hente.

Behandling af karsprængninger

Sklerosering til behandling af karsprængninger er en gennemtestet og sikker behandling, der har hjulpet millioner af mennesker på verdensplan og er blevet anvendt til behandling siden 1930’erne.

Behandlingen er simpel og uden smertefulde bivirkninger. Behandlingen betegnes som den mest effektive måde til at fjerne karsprængninger på ben sammen med ND-Yag laser.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.