Book tid nu
Designer Soeren Le Schmidt

Jeg er virkelig imponeret over, hvor lidt der skal til for at opnå et godt og naturligt resultat.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Soeren Le Schmidt

Designer Soeren Le Schmidt er ikke til at komme udenom på den danske modescene, hvor hans smukke kreationer er foretrukne favoritter, når kendte danske kvinder skal på den røde løber, og har prydet alle fra Trine Dyrholm til Kronprinsesse Mary.

Når de danske modeuger løber af stablen, er Soerens shows altid et af de mest hyppigt velbesøgte, hvilket skyldes, at Soeren som ingen andre formår at skabe klæder, der får den heldige ejer til at føle sig som en stjerne.

Soeren trives bedst med mange bolde i luften, og når han ikke designer kommende kollektioner, eller skræddersyer rober på bestilling, samarbejder han med eksterne virksomheder, herunder bl.a. med Røde Kors hvor han ud fra et bæredygtigt udgangspunkt giver gamle klude nyt liv – i bogen Genbrugsmode som han har skrevet. Derudover har han samarbejdet med Sofacompany, Vagabond, Pilgrim m.fl.

En af de behandlinger, Soeren har fået foretaget, er filler:

“Jeg har en virkelig travl hverdag, med lange dage, mange møder og sociale events, som jeg ikke vil være foruden! Men når man som jeg lever en til tider stresset hverdag, handler det om at finde en god plejerutine og behandlinger, der virker for én.

Jeg vil gerne passe godt på mit udseende og ligne den bedste version af mig selv. Derfor er jeg glad for at få en smule filler, der udglatter de begyndende linjer, med et naturligt resultat. Jeg er virkelig imponeret over, hvor lidt der skal til for at opnå et godt og naturligt resultat. Derudover er jeg glad for en smule botox.”

Mød Soeren Le Schmidt

Juvéderm filler

Bliv den bedste version af dig selv

Føler du dig yngre, end du ser ud?

Ønsker du at korrigere ansigtstræk og skabe mere harmoni i dit ansigt? Det kan vi hjælpe dig med at ændre.

Juvéderm filler er en ikke-permanent filler, der har en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Juvéderm er desuden specielt anerkendt for deres langtidsholdbare resultater.

Med alderen mister huden sin fylde og elasticitet

I takt med alderen mister vi fedtvæv i ansigtet, knoglestrukturen bliver mindre, og huden mister sin fylde og elasticitet. Huden bliver slappere, og der kan opstå dybe rander under øjnene, indsunkne tindinger, smalle læber, nedadvendte mundvige samt en udefineret kæbelinje.

Huden bliver tyndere, og rynker bliver fremtrædende. Vi kan komme til at se trætte og sørgmodige ud, selv om vi ikke er det.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.