Book tid nu
Behandling hos Retouch

Botoxbehandling

Ønsker du at se friskere ud? Rynker kommer med alderen, men ikke alle rynker er lige flatterende og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede eller manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet.

Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne dybe rynker og linjer i dit ansigt. Du vil se en forskel allerede efter 5-10 dage, og det synlige resultat vil vare fra 3-6 måneder. Du vil se yngre og friskere ud på en naturlig måde. Botoxbehandling er en af de mest udførte anti-age behandlinger på verdensplan.

Botoxbehandling

Botoxbehandling er en af de mest udførte anti-age behandlinger på verdensplan

Botox er udvundet af jordbakterier og har i mange år været anvendt til sygdomsbehandling af spastiske muskler.

Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure er gennemtestede og godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof Botulinum Toksin Type A. De bliver anvendt til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx rynker i panden (pandelinjer), smilerynker, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen. Botox kan også løfte øjenbrynet, mundvigene og halsen samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.

Botox har helt tilbage til 1977 været anvendt til sygdomsbehandling af spastiske muskler og andre neurologiske tilstande. Man fandt senere ud af, at Botox er yderst effektiv til behandling af linjer og rynker i ansigtet. Botox har været benyttet til kosmetisk behandling i mere end 30 år.  Der er altså tale om et meget gennemtestet stof, som har været anvendt igennem årtier. Botox er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende.

Botox behandling

Behandlingstid: 15 – 30 min.
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: Ingen
Resultat synligt: Efter 5-10 dage
Holdbarhed: 3 – 6 mdr.
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her
Før og efter

Resultater med botox

Resultatet af behandling med Botox vil være et yngre, friskere, gladere og sundere udseende. Mange oplever en markant forbedring af hudens struktur. Huden ser finere eller glattere ud. Det gode naturlige resultat gør, at vores kunder oplever en større tilfredshed med deres udseende efter behandling med Botox, og de fortæller om øget selvtillid, et gladere selvbillede og bedre humør.

Botoxbehandling

Alt hvad du skal vide om
Botox

I denne video fortæller klinikkens grundlægger, Mads Storm, alt hvad du skal vide om behandling med Botox.

Ofte stillede spørgsmål - Botox

Hvordan virker Botox?

Botox virker ved midlertidigt at hæmme nerveimpulsens signal i at nå frem til musklen. Muskelbevægelsen ophører, huden bliver glattet ud, og de uønskede linjer og rynker bliver mindre. Det giver et løftet og friskere udseende.

Botoxbehandlinger er af den grund blevet en af de mest populære behandlinger til at opnå en effektiv rynkereduktion.

Hvad er fordelene ved Botox?

Reducering af negative alderstegn – se mindre træt eller sur ud

I takt med at vi bliver ældre, får vi linjer og rynker i ansigtet. Det skyldes, at vi med alderen mister fedtvæv, hyaluronsyre, kollagen- og elastinfibre i huden. Huden bliver tyndere, og aktiviteten fra ansigtsmusklerne bliver fremtrædende og skaber mimiske linjer og rynker dér, hvor huden folder sig. Det er helt naturligt og uundgåeligt.

Nogle rynker er charmerende og kan give karakter til ansigtet. Det ved vi – og det elsker vi. Vi kunne kalde dem for smukke rynker. Andre efterlader negative alderstegn herunder et trist, stresset eller vredt udtryk. Det er disse rynker, de fleste er kede af og gerne vil have reduceret. Det er sikkert derfor, at du sidder og læser om botoxbehandling lige nu.

Har du rynker, der giver et forkert indtryk af dig, og hvordan du har det indeni? Det kunne være nedadvendte mundvige. Det er ikke rart, når folk spørger, om du er sur, når du ikke er det. Fortæl os, hvad du ser og oplever, så hjælper vi dig med den rette behandling.

Kan man forebygge rynker med Botox?

Botox virker også forebyggende

Botox virker på rynkerne her og nu. Botox virker også forebyggende, så rynkerne ikke udvikler sig. Hvis du starter med Botox, inden rynkerne bliver dybe, kan du forhindre, at rynkerne udvikler sig. Selv hvis du stopper med at få Botox, så vil du have forebygget rynkernes udvikling i den tid, du har fået foretaget Botoxbehandlingerne.

Hos Retouch Clinic bliver behandlingen udført af specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. De er desuden godkendte og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. De videreuddanner sig løbende ved at tage på kongresser og kurser verden over for altid at være de førende i Danmark.

Hvad kan man behandle med Botox?

Få reduceret bekymringsrynker, panderynker og smilerynker

Ved brug af små mængder Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure er det muligt at reducere linjer og rynker og negative alderstegn. Botox bliver benyttet til behandling af rynker og linjer i øvre ansigt som bekymringsrynken mellem brynene, panderynker og smilerynker rundt om øjnene.

Botox bliver også brugt til ansigtskonturering (V-shaping) af ansigtet, så du kommer til at se slankere og tyndere ud. Dine kindben vil også blive mere markante, helt uden der bliver fyldt noget i dem. Botox kan desuden anvendes til reducering af øget svedproduktion i armhulen.

Hos Retouch Clinic benytter vi Botox til behandling af følgende områder:

 1. Bekymringsrynke
 2. Panderynker
 3. Smilerynker (Kragetæer)
 4. Øjenbrynsløft
 5. Næserynker (Bunny Lines)
 6. Tandkødssmil (Gummy Smile)
 7. Læbeløft
 8. Dimpled chin (Hagerynke)
 9. Nedadvendte mundvige
 10. Nefertiti lift (Halsrynker)
 11. Reduktion af kæbemuskel (V-shape)
 12. Svedbehandling af armhule
 13. Microtox behandling

Bekymringsrynke

Bekymringsrynken er det mest efterspurgte område at få behandlet med Botox. Bekymringsrynken udvikler sig, når du rynker brynene sammen. Det kan fx være, hvis du er sur, bekymret, anstrenger dig foran computeren, eller når du kniber øjnene sammen ude i solen. Bekymringsrynken kan få dig til at se sur og vred ud, selvom du ikke er det. Botox virker ved at få musklerne til at slappe af, så øjenpartiet åbnes op. Du ser friskere og gladere ud allerede efter 1. behandling.

Panderynker

Lidt panderynker giver karakter, men en mortervej af dybe rynker i panden kan godt få os til at se ældre ud, end vi er, og end vi føler os. Botox virker ved at få musklerne til at slappe i panden, så rynkerne mildnes. Hos Retouch går vi ind for at behandle panden med ”baby Botox”. Vi glatter rynkerne, men uden at du mister din mimik. For os er det vigtigt, at resultatet er 100% naturligt.

Smilerynker (Kragetæer)

Smilerynker kan være sødt og klædeligt, men når de bliver til de såkaldte kragetæer, så kan de få os til at se væsentlig ældre ud, end vi er. Når vi behandler rynkerne ved øjnene, er vi meget konservative. Vi bevarer noget af mimikken. Hvis alle rynker bliver fjernet, kan du komme til at se for ”stiv ud”. Det ønsker vi at undgå. Ved at behandle kragetæerne åbnes øjet op, brynet bliver løftet, og du ser markant friskere ud.

Øjenbrynsløft

Ved at lægge Botox i øjenbrynets yderste del, kan vi få orbicularis musklen til at slappe af, så brynet løfter sig et par millimeter. På den måde åbnes øjet op. Der er tale om et moderat løft, så det vil altid give et 100% naturligt look. Du kan altså ikke komme til at få et forbavset eller overrasket udtryk, når du får et brynløft med Botox.

Næserynker (Bunny Lines)

Nogen mennesker har tendens til at rynke på næsen, når de griner. Med tiden bliver der dannet markante linjer langs siderne på næsen, som er synlige hele tiden, og ikke kun når du smiler. I tilfælde af at disse rynker er meget kraftige, kan vi lægge Botox for at mildne dem. Ved at lægge Botox i Bunny Lines kan vi også lære folk at grine ”normalt”, uden at musklerne på næsen bliver aktiveret.

Botox ved tandkødssmil / Gummy Smile

Hvis du har tendens til at vise meget tandkød, når du smiler, kan få dråber Botox hjælpe med at give dig et mere harmonisk smil. Tandkødssmil skyldes overaktive muskler, som trækker overlæben for højt op. Da der kun anvendes lidt Botox, er dette område et tillægsområde. Resultatet ses inden for 3-10 dage og holder i op til 3 måneder.

Læbeløft

Er du født med næsten ingen overlæbe? Eller forsvinder din overlæbe, når du smiler? Så er et læbeløft med Botox noget for dig. Et Botox læbeløft virker ved at afslappe musklen omring læberne en smule, så læben løfter sig. Botox vil også få læben til at lade være med at forsvinde helt, når du smiler. Læbeløftet er meget subtilt, og det kan med fordel kombineres med fillers. Det hjælper også til at minimere rygerynkerne rundt om munden. Mimikken hæmmes ikke, så du vil kunne bruge munden som normalt.

Dimpled chin (Hagerynker)

Folk med overbid, eller som har haft overbid, danner ofte dét, der hedder ”Dimpled chin”, når de smiler eller forsøger at lukke munden. Dette skyldes en overkompensation af metalis musklerne, som kan give anledning til appelsinhudslignende hagerynker. Botox kan få hagemusklen til at slappe af, så huden på hagen ser glat og fin ud.

Nedadvendte mundvige

Nedadvendte mundvige kan få dig til at se sur ud, selvom du ikke er det. Botox kan få depressor musklerne i underansigtet til at slappe af, så mundvigen løfter sig på en subtil måde. Der er tale om et moderat løft, som aldrig kan blive unaturligt eller mærkeligt at se på.

Nefertiti lift (Halsrynker)

Nefertiti lift er opkaldt efter den egyptiske dronning Nefertiti, som var berømt for sin flotte, lange hals og kæbelinje. Et Nefertiti Lift er en ikke-invasiv behandling. Små dråber Botox injiceres ned langs halsmusklen og kæbelinjen for at løfte halsen og gøre de lange strenge langs halsen mindre synlige. Behandlingen giver et subtilt og dekadent halsløft.

Reduktion af kæbemuskel (V-shape)

Er du ked af at have brede kæber? Så er V-shape noget for dig. Mænd som fx Brad Pitt ser æstetisk flotte ud med brede og maskuline kæber. Det er imidlertid ikke altid æstetisk flot at have brede kæber som kvinde. Feminine ansigtstræk er en oval- eller V-formet ansigtsform. Hvis du, som kvinde har store kæbemuskler, kan Botox injiceres i masseter musklen, hvorefter selve musklen bliver mindre efter ca. 6 uger. Når musklen bliver mindre, bliver ansigtet mere slankt og ovalt. Kindbenene bliver desuden mere markerede i takt med, at kæbemusklen falder mere ind.

Svedbehandling af armhule

Er du træt af konstant at have våde skjolder under armene, fordi du sveder meget? Øget svedtendens kan være enormt irriterende og socialt hæmmende. Botox kan injiceres i armhulen og stoppe svedproduktionen i op til 6 måneder. Botox virker ved at hæmme nervesignalerne til svedkirtlerne, hvorefter svedproduktionen stopper.

MicroTox behandling

MicroTox er en behandling til hele ansigtet, hvor en cocktail af vitaminer, mineraler og en smule Botox injiceres i hele ansigtshuden. Hvor Botox injiceres i musklerne, virker Microtox udelukkende i huden. Her vil effekten virke talgregulerende, så porerne trækker sig sammen. Samtidig får huden tilført en vitaminbombe, der giver glød og vitalitet til huden.

Læs mere om Microtox her

Hvordan foregår en behandling med Botox?

Vi sætter god tid af til behandlingen

Hos Retouch Clinic vægter vi højt, at vi har god tid til at foretage din behandling og til at besvare dine spørgsmål. På behandlingsdagen vil dit ansigt, karakteristika og mimik blive grundigt analyseret, inden selve behandlingen går i gang.

Ved behandling med Botox injiceres små dråber Botox med en tynd, fin nål i musklerne i området, hvor der ønskes effekt. Der er ikke behov for bedøvelse, da smerten er minimal og hurtigt overstået.

Kombination med anden behandling

Botoxbehandling kan med fordel kombineres med andre behandlinger som fx IPL-behandling, ikke-permanent filler eller andre injektionsbehandlinger.

Vi ser ofte de bedste og smukkeste resultater ved kombinationsbehandling.

Hvor lang tid tager en Botoxbehandling?

En behandling tager normalt 30 minutter afhængig af dine ønsker. Vi kan afsætte lidt ekstra tid til dig, hvis du føler dig utryg og eventuelt er nervøs i forhold til brugen af nåle.

Fortæl os om dine bekymringer, når du bestiller en tid pr. telefon.

Hvor længe holder Botox?

Effekten af en Botoxbehandling er individuel, men i gennemsnit holder resultatet i 3-6 måneder. Det varierer meget fra person til person, hvor dybe rynkerne er, og hvor kraftige musklerne er. Det vil være individuelt hvor meget Botox, der skal benyttes til at opnå den ønskede effekt.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi vores klinik i København, hvis du har spørgsmål.

De fleste oplever en god effekt af deres Botoxbehandling i 3 måneder. Herefter oplever de fleste en gradvis øgning af muskelstyrke og muskelaktivitet.

Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny behandling med Botox.

Holdbarheden af en Botoxbehandling vil ofte blive bedre med gentagne behandlinger.

Efter 14 dage tilbyder vi en gratis touch-up-behandling.

Ligner man sig selv efter en behandling med Botox?

De bedste og mest naturlige resultater – se yngre og friskere ud

Hos Retouch Clinic lægger vi vægt på at skabe de bedste og mest naturlige resultater med Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure, der er de mest anerkendte og gennemtestede mærker på markedet. Det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik. Det handler om, at du kommer til at se yngre, gladere og/eller friskere ud på en naturlig måde. Vi anvender derfor ofte ”baby Botox”, hvilket er små doser for ikke at overbehandle og undgå manglende mimik i ansigtet.

Vi har markedets bedste rynkebehandling og er de mest erfarne inden for Botoxbehandling. Botox er den mest anerkendte og sikre behandling af rynker.

Erfarne kosmetiske sygeplejersker

De fleste af vores kosmetiske sygeplejersker har mere end 8 års erfaring, og vi har stor fokus på en høj faglighed og anciennitet. Retouch Clinic er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og er derfor underlagt kontrolbesøg. Efter hvert besøg bliver tilsynsrapporten offentliggjort på vores hjemmeside. Af sidste tilsynsrapport fremgår det, at vi gik igennem uden bemærkninger, som en af de eneste klinikker i Danmark.

Fokus på æstetik, naturlighed og anatomi – du ligner dig selv

Vi gør os meget umage med at tilpasse behandlingen i forhold til dig og din personlige ansigtsmimik, så du kan smile og grine, som du plejer efter behandlingen, uden at det ser unaturligt ud. Vi har stor forståelse for æstetik, naturlighed og den enkeltes anatomi. Vores slogan er ”less is more”. Vi ønsker, at du ser ud, som om du er født med gode gener.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Der er ingen decideret nedetid forbundet med behandlingen. Vi fraråder, at du rører ved det behandlede område i 4 timer efter behandlingen. Det betyder, at du skal vente med at putte make up på området til efter 4 timer efter behandlingen. I de første 4 timer efter behandlingen fraråder vi desuden, at du indtager alkohol, går i varmt bad eller sauna og dyrker hård fysisk motion.

I 24 timer efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke masserer og trykker på det behandlede område.

Effekten af en Botoxbehandling kan du se inden for 5-10 dage.

Ved ansigtskonturering (V-shape), hvor botox injiceres i kæbemusklen, vil ansigtet blive mere slankt efter 6 uger.

Der kan ses let rødme og hævelse i området efter behandlingen. Det vil være kortvarigt, og du kan optage dine daglige gøremål 15-20 minutter efter behandlingen.

I enkelte tilfælde kan der komme små blå mærker, let hovedpine eller influenzalignende symptomer på behandlingsdagen eller dagen efter behandlingen, men det vil hurtigt fortage sig igen.

De fleste bivirkninger omgår vi ved at undgå overbehandling. Vi behandler fx med “baby botox”, hvilket vil sige, at vi lægger meget små mængder, for at bevare noget af mimikken. På den måde opnår vi også et naturligt resultat.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan blive behandlet med Botox, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede læge.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

Betænkningstid

Vi følger naturligvis krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed om betænkningstid. 48 timer efter din konsultation kan vi derfor udføre behandlingen.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Hvem er kandidat til behandling med Botox?

Behandlingen henvender sig til mænd og kvinder, uanset hudtype.

Behandlingen bliver ikke givet til gravide eller ammende og ved kendt allergi over for indholdsstoffer i det medicinske præparat af Botulinum toksin Type A.

Behandlingen bliver heller ikke udført, hvis du lider af visse neuromuskulære sygdomme. Det er dog alt sammen noget, som vil blive gennemgået sammen med dig til din lovpligtige konsultation.

Er du i tvivl om du kan tåle Botox, så sig det til vores læge under konsultationen.

Du skal være fyldt 18 år for at blive behandlet med Botox.

Resultater med botox

Resultatet af behandling med Botox vil være et yngre, friskere, gladere og sundere udseende. Mange oplever en markant forbedring af hudens struktur. Huden ser finere eller glattere ud. Det gode naturlige resultat gør, at vores kunder oplever en større tilfredshed med deres udseende efter behandling med Botox, og de fortæller om øget selvtillid, et gladere selvbillede og bedre humør.


Bekymringsrynke


Panderynker


Panderynker


Gummy smile


Gummy smile


Reducering af kæbe – V-shape


Reducering af kæbe – V-shape

Botox

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Store områder

Konsultation Gratis
1 område - Bekymringsrynke, panderynker eller smilerynker 2.000 kr.
2 områder - Bekymringsrynke, panderynker eller smilerynker 3.300 kr.
3 områder - Bekymringsrynke, panderynker og smilerynker 3.900 kr.
Reducering af kæbe - V-shape 3.900 kr.
Halsløft - Nefertiti løft 3.900 kr.

Små områder

Konsultation Gratis
Reducering af tandkødssmil - Gummy smile 1.000 kr.
Brynløft 1.000 kr.
Hage - Dimpled chin 1.000 kr.
Rynker ved næse - Bunny lines 1.000 kr.
Læbeløft 1.000 kr.
Reducering af nedadvendte mundvige 1.000 kr.

Mod sved

Konsultation Gratis
Aksillær hyperhidrose - Reducering af svedproduktion i armhulerne 4.800 kr.