Book tid nu
Influencer Josefine Haaning Jensen

Alle jeg kender, der går hos Retouch, opnår smukke, naturlige resultater, og det samme oplever jeg selv, hvilket er vigtigt for mig. Jeg vil gerne se frisk og sund ud, den bedste version af mig selv.”

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Josefine Haaning Jensen

Billedskønne Josefine er én af Danmarks største influencer med over en million følgere på Instagram, der dagligt kigger med, når hun poster sine inspirerende og drømmende billeder fra eksotiske rejser og samarbejder med store internationale modehuse som Louis Vuitton, Valentino og Balmain.

Selvom Josefine er født med et misundelsesværdigt smukt udseende, går hun op i at pleje det, og vægter hudpleje højt.

En af de behandlinger, Josefine har fået foretaget, er med Juvéderm filler:

“Jeg går fast hos Retouch for at få ansigtsbehandlinger, så min hud altid er velplejet med flot glød. Derudover får jeg en smule filler i læberne, fordi jeg godt kan lide, at de får lidt mere volumen, samtidigt med at det ser naturligt ud og jeg stadig er mig.

Jeg elsker at komme hos Retouch fordi klinikken altid er ren, pæn og ordentlig. Ud over at være rigtig søde, er behandlerne også virkelig dygtige, professionelle og perfektionistiske – allesammen kvaliteter jeg går meget op i, når jeg lægger mit ansigt i andres hænder. Det er jo en stor tillidssag, at vælge klinik. Hos Retouch vægter de mit udgangspunkt og mine reelle behov for behandlinger højere end profit, og den ærlighed har jeg respekt for – den giver mig tryghed.

Derudover har de altid fokus på naturlighed og individuel skønhed – alle jeg kender, der går hos Retouch, opnår smukke, naturlige resultater, og det samme oplever jeg selv, hvilket er vigtigt for mig. Jeg vil gerne se frisk og sund ud, den bedste version af mig selv.”

Juvéderm filler

Velplejet hud med flot glød

Mere harmoni i dit ansigt

Føler du dig yngre, end du ser ud? Ønsker du at korrigere ansigtstræk og skabe mere harmoni i dit ansigt? Det kan vi hjælpe dig med at ændre.

Juvéderm filler er en ikke-permanent filler, der har en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Juvéderm er desuden specielt anerkendt for deres langtidsholdbare resultater.

Med alderen mister huden sin fylde og elasticitet

I takt med alderen mister vi fedtvæv i ansigtet, knoglestrukturen bliver mindre, og huden mister sin fylde og elasticitet. Huden bliver slappere, og der kan opstå dybe rander under øjnene, indsunkne tindinger, smalle læber, nedadvendte mundvige samt en udefineret kæbelinje. Huden bliver tyndere, og rynker bliver fremtrædende. Vi kan komme til at se trætte og sørgmodige ud, selv om vi ikke er det.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.