Book tid nu
Sangerinde Ida Corr

“Jeg sætter en stor ære i at ældes med ynde, og det er derfor vigtigt for mig, at jeg stadig ligner mig selv – blot frisk og veludhvilet ...

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Ida Corr

Du har med garanti danset til ét af Ida Corrs numre gennem tiden, for den smukke sangerinde er én af vores mest kendte og populære danske sangerinder, og hun har medvirket i adskillige TV-shows herunder X-Factor, Toppen Af Poppen og Vild Med Dans.

Vi er stolte af at have denne stærke kvinde som ambassadør, og der er altid liv og glade dage, når hun lægger sin vej forbi klinikken.

En af de behandlinger, som Ida har fået foretaget, er Botox:

“Jeg sætter en stor ære i at ældes med ynde, og det er derfor vigtigt for mig, at jeg stadig ligner mig selv – blot frisk og veludhvilet, også selvom jeg har en travl periode med mange spillejobs og tournéer.

Jeg har derfor fået en smule Botox, og jeg kan godt lide, at der ikke skal så meget til for at få et fint og smukt resultat, samtidigt med at jeg ligner mig selv og stadig har min mimik. Hos Retouch sætter de også en stor ære i naturlige resultater, så derfor føler jeg mig meget tryg, når jeg besøger dem.”

Mød Ida Corr

Botoxbehandling

Se yngre og friskere ud

Se forskel allerede efter 5-10 dage

Ønsker du at se friskere ud? Rynker kommer med alderen, men ikke alle rynker er lige flatterende og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede eller manglende overskud. Rynkerne skyldes sammentrækning af musklerne, hvor huden bliver foldet.

Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne dybe rynker og linjer i dit ansigt. Du vil se en forskel allerede efter 5-10 dage, og det synlige resultat vil vare fra 3-6 måneder.

De bedste og mest naturlige resultater – se yngre og friskere ud

Hos Retouch lægger vi vægt på at skabe de bedste og mest naturlige resultater med Botox, Vistabel, Dysport og Azzelure, der er de mest anerkendte og gennemtestede mærker på markedet. Det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik.
Det handler om, at du kommer til at se yngre, gladere og/eller friskere ud på en naturlig måde. Vi anvender derfor ofte ”baby Botox”, hvilket er små doser for ikke at overbehandle og undgå manglende mimik i ansigtet.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.