Book tid nu
Forfatter Emilie Lijla

Jeg har fået hudfornyelse med laser, hvilket har hjulpet med at minimere min pigmentering i kombination med et skræddersyet hudplejeprogram, der gør, at jeg kan holde pigmenteringen i skak!

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Emilie Lijla

Forfatter, DJ, influencer, podcast– og TV-vært, miljøaktivist og tidligere model – smukke Emilie Lilja’s CV rummer imponerende mange titler, hvilket må tilskrives hendes ukuelige gå-på mod, en evigt spirende nysgerrighed og et ønske om altid at skubbe til grænserne og gøre det bedre – for hende selv og for andre omkring hende.

Med en tætpakket hverdag er det derfor vigtigt for Emilie at tage tid ud af kalenderen til at passe på sig selv, med gode plejeprodukter og behandlinger, der booster huden.

En af de behandlinger, som Emilie har fået foretaget, er hudfornyelse med laser:

“Jeg døjer desværre, som mange andre, med pigmentforandringer i ansigtet, der både skyldes hormonelle forandringer og solskader. Mit job indebærer, at der bliver taget mange billeder af mig, og jeg har altid foretrukket det naturlige look uden for meget make-up, hvorfor jeg var ked af, at jeg ofte var nødt til at dække min pigmentering til med foundation og concealer.

Det passede bare ikke til min livsstil, der er aktiv, og det passede bestemt heller ikke til mit temperament – jeg vil hellere ud og opleve verden end at bruge al for meget tid foran spejlet. Derfor har jeg fået hudfornyelse med laser, hvilket har hjulpet med at minimere min pigmentering i kombination med et skræddersyet hudplejeprogram, der gør, at jeg kan holde pigmenteringen i skak!

Det har selvsagt haft en stor betydning for mig, og jeg er så glad for, at jeg fik det gjort. De søde behandlere hos Retouch går op i den enkelte kunde og helmer ikke, før resultatet er perfekt.”

Mød Emilie Lijla

Hudfornyelse med laser

Boost kollagen- og elastinproduktionen i din hud

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig.

Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen. En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne.

Højteknologisk laser giver huden en mere ensartet overflade

Hudfornyelse er en laserbehandling, hvor vi med varme og pulserende lys stimulerer kollagen og elastinproduktionen med 92,8%. Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer op til 20%.

Laserlyset vil desuden blive absorberet flere steder i huden:

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.