Book tid nu
Anne Louise Hassing

Jeg føler det bliver vigtigere og vigtigere for mig at have en god rutine.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Anne Louise Hassing

Skønneste Anne Louise er kendt fra sin imponerende karriere som skuespillerinde, der har vundet hende både en Robert og flere Bodil priser, blandt andet for bedste kvindelige hovedrolle. Det mest elskværdige ved Anne Louise er imidlertid hendes gode humør og udstråling, der har en deligt afsmittende effekt på alle, der er så heldige at være omkring hende. 

Det er ingen undtagelse, når hun besøger klinikken, hvor hun er flittig til at komme, når det altså passer ind i den travle karriere. Det er nemlig vigtigt for Anne Louise, at pleje særligt hendes hud, der ofte er underlagt mange lange timer i sminkestolen i forbindelse med roller i film og TV.

Anne Louise sørger for, at hendes hud altid er i topform

“Jeg har et job, der indebærer at jeg efterlader mig selv og lader mig transformere til en anden for en stund, når jeg spiller en rolle. Det kræver ofte mange timer iført tung makeup, og det sætter sine spor. Det samme gør alderen, som vi alle ved, og jeg føler derfor, at det bliver vigtigere og vigtigere for mig at have en god rutine. Den har jeg fundet med hjælp fra Retouch, så jeg nu både har styr på den daglige plejerutine derhjemme, som jeg supplerer med nogle veludvalgte behandlinger på klinikken, der holder min hud i topform!”

En af de behandlinger, Anne Louise har fået hos Retouch, er UltraCel

“Jeg er særligt vild med denne opstrammende laserbehandling, fordi det er effektiv anti-aging helt uden brug af nåle eller kirurgi. Behandlingen arbejder over en længere periode, fordi laseren simpelthen får huden til at regenerere sig selv, og jeg kan godt lide tanken om, at behandlingen er med til at bremse synlige aldringstegn over tid, så det er en naturlig og skånsom proces“

UltraCel

Brems aldringsprocessen

Ønsker du at løfte huden uden kirurgi og nåle?

UltraCel – ultra deluxe skin tightening er en hudopstrammende behandling, der stimulerer huden til regeneration via varme. Resultatet er et let løft af slap hud, samtidig med at aldringsprocessen bremses.

UltraCel er fitness for huden. Ved at lave en kontrolleret opvarmning af huden frigives en masse vækstfaktorer, som genopbygger den slappe hud. Det er en 100% naturlig behandling til dig, der ikke ønsker kirurgi.

Retouch er stolte af, som de første i Danmark, at kunne tilbyde behandling med UltraCel.

UltraCel stimulerer hudens egen regenerationsproces

Allerede fra slutningen af 20-årsalderen begynder mængden af kollagen og elastiske fibre at dale i huden. Det er især huden i ansigtet og på halsen, som begynder at blive mere løs og slap. Huden begynder at hænge, og konturer udviskes. Den nederste del af kinder og kæbelinje er især et sted, vi med alderen får løs og slap hud.

UltraCel stimulerer hudens egen regenerationsproces og evne til at “trække sig sammen” i både de øvre- og nedre hudlag på samme tid.

Resultatet er en gennemgribende opstramning af både overhuden og det dybere bindevæv.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.