Book tid nu
Retouch medlemsklub

Bliv medlem af
vores medlemsklub,
og få adgang til
fordele og rabatter

Som medlem af vores medlemsklub, får du adgang til en lang række fordele.

Du optjener bonus på alle behandlinger og køb i klinikken, ligesom du løbende får tilsendt gode tilbud og rabatter, sammen med info om behandlinger, nyt fra den kosmetiske verden og gode råd direkte fra klinikkens indehaver, Mads Storm. Vi trækker ligeledes hver måned lod om lækre produkter og behandlinger.

For at være medlem skal du modtage vores nyhedsbrev.
Du skriver dig op via linket nedenfor – velkommen i klubben.

En del af Retouch Family

Bonusfordele, finansiering og medlemsrabatter

Få adgang til fordele og rabatter

Bliv medlem ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Bonusordning hos Retouch

Sådan fungerer bonusordningen

Optjen bonus helt automatisk

Som medlem af vores medlemsklub, Retouch Family, optjener du bonus på de behandlinger og produkter, som du køber i klinikken.

Du behøver ikke at foretage dig noget aktivt, du optjener nemlig bonus helt automatisk – det kræver blot at du er medlem af vores medlemsklub, som du nemt kan tilmelde dig ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Bonussatser

Ved køb af klinikkens behandlinger optjener du 10% bonus.
Ved køb af klinikkens produkter optjener du 5% bonus.

Eksempel

Ved køb af en behandling til 2.000 kr. optjener du bonus på 200 kr., som kan fratrækkes i prisen på næste køb eller opspares og trækkes fra et kommende køb – der er ingen udløbsdato.
Bonus-saldoen fremgår altid på købskvitteringer. Der optjener bonus på selve købesummen.

Køb der ikke er omfattet af bonusordningen er: gavekort, ansigtsbehandlinger, hudlæge, køb på webshop samt konsultationer (da alle konsultationer på nær hudanalyse og hudlæge uden ventetid er gratis).
Der optjenes ikke bonus ved køb af behandlinger til kampagnepriser, tilbud samt nedsatte priser, og der optjenes ikke bonus på de behandlinger eller produkter som købes for bonus-point.

Sharing is caring

Henvisnings-rabat til dig

Vi værdsætter altid når vores søde kunder henviser nye kunder til os – derfor honorer vi henvisninger med en henvisnings-rabat.

Hvis du henviser en ven eller veninde til os gennem vores henvisningskort, får du 500 kr. i rabat på din næste behandling.

Du finder vores henvisningskort i klinikken, og på dette skal du blot skrive dit kundenummer.

Personen, som du henviser, skal aflevere henvisningskortet ved sit første besøg, hvorefter I hver især får jeres henvisnings-rabat.

Vedkommende skal være en ny kunde, og må derfor ikke have besøgt klinikken tidligere. Der gives ikke henvisningsrabat bagudrettet.

Finansiering

Finansiering med ViaBill

Hos Retouch modtager vi betaling med ViaBill, så du kan købe behandlinger eller produkter i dag og udskyde din betaling. Med ViaBill og ViaBill+ kan du også dele betalingen op i mindre rater, helt uden at betale renter og gebyrer.