Book tid nu
Stylist, kreativ konsulent Thora Valdimars

“Jeg går fast hos Retouch for at passe godt på min hud og sørge for, at den har de bedste forudsætninger for at holde sig frisk og sund.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Thora Valdimars

Smukke Thora er et velkendt ansigt på både den danske og internationale modescene, hvor hun startede sin karriere som stylist og blandt andet har været moderedaktør for magasinet Costume. I dag står hun bag det hypede danske modebrand, ROTATE, og arbejder ved siden af som stylist, kreativ konsulent og influencer – og så er hun fast inventar til alle modeugerne i København, Paris, London og New York.

Med en travl hverdag og en karriere, der indeholder mange rejsedage og photoshoots, er det vigtigt for Thora at pleje sit udseende.

En af de behandlinger, Thora har fået foretaget, er Hudfornyelse med laser:

“Jeg går fast hos Retouch for at passe godt på min hud og sørge for, at den har de bedste forudsætninger for at holde sig frisk og sund. Derfor har jeg fået Hudfornyelse med laser, der har forbedret min huds struktur og fået bugt med hyperpigmentation, som jeg var ked af. De er helt væk den dag i dag, hvilket jeg naturligvis er virkelig henrykt over”.

Hudfornyelse med laser

Frisk og sund hud

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig.  Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne laserbehandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Højteknologisk laser giver huden en mere ensartet overflade

Hudfornyelse er en laserbehandling, hvor vi med varme og pulserende lys stimulerer kollagen og elastinproduktionen med 92,8%.

Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer op til 20%. Laserlyset vil desuden blive absorberet flere steder i huden.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.