Book tid nu
Stylist og Fotograf Sophie Gøhler

Jeg anbefaler Retouch til alle, der går rundt med hudproblemer – store som små.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Sophie Gøhler

Det er ingen hemmelighed, at Gøhler er lig med gode gener, og det er smukke Sophie, der arbejder som influencer, stylist og fotograf, i sandhed et bevis på!

Det er vigtigt for Sophie at passe godt på sig selv og hendes hud, især fordi hun en årrække har døjet med Rosacea, der er en kronisk betændelse af huden i ansigtet.

Sophie har på modigste vis åbnet op om dette og delt det med sine adskillige tusinde følgere på Instagram, hvilket vi her hos Retouch har stor respekt for.

En af de behandlinger, Sophie har fået foretaget, er mod Rosacea:

“Jeg har i mange år haft problemer med Rosacea. Det startede sent i mine teenage år som små røde knopper i ansigtet og blev med årene gradvist værre. Da jeg begyndte at få hudfornyelse med laser hos Retouch, var min tilstand så slem, at min hud var rød og betændt hver dag.

Det er en lidelse, som jeg ved er svær at behandle, da den er kronisk. Men Retouch, igennem hudfornyelse og hjælp fra deres hudlæge, har hjulpet mig helt gevaldigt. Jeg havde aldrig turde håbe på, at man rent faktisk kan opnå de resultater, som vi har opnået, med de behandlinger jeg har fået hos Retouch. Jeg anbefaler dem til alle, der går rundt med hudproblemer – store som små.

Jeg tror på, at Retouch kan hjælpe med alle hudproblemer, da man virkelig mærker deres brændende interesse og omsorg i gennem hele forløbet. Min største hud-drøm var at føle mig selvsikker uden makeup på. Min hud er blevet så fin, at jeg sjældent bruger foundation, som tidligere var en betingelse for mig.

Jeg ved ikke hvordan, jeg skal takke jer nok! I er helt igennem fantastiske, så kompetente og absolut de sødeste mennesker jeg kunne forestille mig at lægge min lid til. Tak for den store forandring i gør – det ændrer folks liv.”

Behandling mod Rosacea

Hudfornyelse med laser

Er du generet af rødme i huden?

Diffus rødme (flushing, blushing eller emotionel rødme) betyder, at du har tendens til at blive meget rød især på hals, bryst og i ansigtet. Rødmen kan være konstant eller komme snigende, mens du taler med andre.

Det kan også være rødme på grund af karsprængninger eller Rosacea. Det kan være enormt invaliderende og hæmme dig i sociale sammenhænge. Heldigvis er der hjælpe at hente! Hos Retouch Clinic har vi mange års erfaring med behandling af diffus rødme, karsprængninger og Rosacea.

Hvad er diffus rødme (flushing, blushing eller emotionel rødme)?

Bliver du tit rød i hovedet, eller føler du, at du rødmer for meget (voldsomt)? Diffus rødme er en almindelig fysisk reaktion på angst, stress, forlegenhed, vrede eller en anden ekstrem følelsesmæssig tilstand.

Diffus rødme – eller flushing, blushing eller emotionel rødme – beskriver følelsen af varme og hurtig rødmen omkring din hals, øvre bryst eller ansigt. Rødmen ses som skjolder eller røde områder på huden. Diffus rødme sker på grund af øget blodgennemstrømning, som får blodkarrene til at udvide, hvorefter hudområdet fx dine kinder lyser rødt op.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.