Book tid nu
Behandling hos Retouch

Hudfornyelse med laser

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter bumser? Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig. Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne laserbehandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Hudfornyelse med laser

Højteknologisk laser giver huden en mere ensartet overflade

Hudfornyelse er en laserbehandling, hvor vi med varme og pulserende lys stimulerer kollagen og elastinproduktionen med 92,8%. Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer op til 20%. Laserlyset vil desuden blive absorberet flere steder i huden:

Melanin

Lyset absorberes i hudens pigment melanin, hvorefter lyset omdannes til varme. Varmen ødelægger pigmentpletter og solskader, så farven bliver nedbrudt til mindre farvekorn. Det er det samme princip, som vi kender fra tattoveringsfjernelse. Herefter vil den ødelagte pigment trænge op i overhuden, hvorefter den vil skalle af efter 4-7 dage. Huden vil blive ensartet og se yngre ud.

Hæmoglobin

Laserlyset absorberes også i hæmoglobinet i blodet. Her vil laserlyset igen omdannes til varme. Denne varme fjerner overfladiske karsprængninger, diffus rødme, heler røde ar fra fx akne, samtidig med at aknebakterien nedsættes på huden.

Hos Retouch er hudfornyelse med laser vores foretrukne behandling for et overall hudboost.

Hudfornyelse med laser

Så lys i huden som mulig, undgå sol i en måned

Det er vigtigt, at du er så lys i huden som muligt inden behandlingen, og du som minimum ikke har fået sol i en måned inden laserbehandlingen. Soleksponering inden for en måned kan medføre en overfladisk forbrænding. Vi anbefaler ligeledes at komme uden ny selvbruner og make-up.

Er du smertesensitiv, kan du med fordel tage 1 gram Panodil en time inden behandlingen.

Lige efter behandlingen vil du føle dig varm i huden

Efter laserbehandlingen er det normalt at føle sig varm og rød i huden. Nogle vil opleve, at det minder om en solskoldning. Rødmen og den svigende fornemmelse vil aftage efter en times tid.

Afskalningen vil ske mellem 4-7 dage efter behandlingen

Pigmentpletterne vil blive mørkere i nogle dage efter behandlingen. Nogle føler, at det ligner, at de har kaffegrums i ansigtet. Dette er pigmentet, der trækker op i det øverste hudlag og gør klar til afskalning. Afskalningen vil ske mellem 4 -7 dage efter behandlingen.

Undgå sol i minimum 4 uger og brug høj solfaktor

Efter en laserbehandling skal du undgå sol i minimum 4 uger og bruge høj solfaktor, da pigmentpletterne kan komme tilbage og i værste tilfælde blive værre. Af denne grund anbefaler vi laserbehandlinger i vinterhalvåret.

I de første 2 år efter behandlingen anbefaler vi at undgå sol, anvende solhat og SPF 50, da solskader nemt kommer igen. Alternativt skal behandlingen gentages til efteråret.

Behandlingsforløb – en enkelt behandling kan være nok

For nogle kan en enkelt behandling være tilstrækkelig for det ønskede resultat. Størstedelen kan se en forskel allerede efter én behandling. Det er dog meget afhængigt af selve udgangspunktet for behandlingen.

Som oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler, at du kombinerer denne behandling med hudplejeprodukter fra ZO Skin Health.

Medicinsk hudpleje optimerer behandlingsresultatet

For at øge resultatet af laserbehandlingen anbefaler vi, at du dagligt anvender højpotente medicinske cremer. Forskning viser, at en kombination af Retinol, antioxidanter og solcreme kan øge kollagenproduktionen yderligere, samtidig med at pigmentpletter og nye skader i huden forebygges.

Vi anbefaler:

  • Retinolprodukter: Retinol Skin Brightener, Wrinkle + Texture Repair og Radical Night Repair fra ZO Skin Health.
  • Antioxidanter: 10% Vitamin C Self-Activating og Daily Power Defence fra ZO Skin Health.
  • Solcreme: En af vores mange solcremer fra ZO Skin Health og Mesoestetic som er tilpasset din hudtype.

Hudfornyelse med laser

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation. Konsultationen kan afholdes i forbindelse med din første behandling.
Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Konsultation Gratis
Ansigt, hals eller bryst 2.600 kr.
Ansigt, hals og bryst 6.200 kr.
Klippekort til 3 behandlinger af ansigt, hals eller bryst 6.200 kr
Sangerinde, skuespiller Szhirley Nova Beanca

"Behandlingerne giver mig det velplejede og veludhvilede udtryk, som vi alle drømmer om, og jeg ville ikke være det foruden”.