Book tid nu
Freja Kirk

Hos Retouch handler det ikke om at ligne alle andre, men om at være den bedste version af sig selv, og det taler til mig.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Freja Kirk

Freja Kirk tordnede for alvor frem på den danske musikscene med sit anmelderroste album ‘Pussified’, der handler om både kærlighed, køn og identitet, formidlet på så poetisk og rå vis, at det ramte mange fans direkte i hjertekulen. Siden har hun haft travlt med både at lave ny musik, spille koncerter og festivaler og ikke mindst stå i spidsen for vigtige bevægelser inden for LGBTQIA+, hvor hun utrætteligt fremmer både rettigheder og en meget vigtig dialog. Senest er Freja vært i podcast-serien ‘Kærlighedens Kartel’, hvor hun taler med forskellige personligheder om emner som kærlighed, seksualitet og identitet. 

Vi er stolte af at Freja har været vores ambassadør lige siden vi slog dørene op til klinikken, og det er altid herligt, når hun besøger os.

For at være noget for andre, skal man være noget for sig selv

“Både kva mit arbejde som musiker og som talsperson, er jeg ofte foran kameraet – eller foran store menneskemængder. Det kan godt være lidt angstprovokerende, hvis man ikke føler, at det ydre spiller. Derfor forbereder jeg mig bl.a. ved at passe godt på mig selv. For mig hænger det nemlig sammen med velvære, at jeg også går op i det ydre som eksempelvis min hud og mit hår. Det betyder ikke, at man er overfladisk, og jeg vil gerne være med til at ændre den diskurs. Selvfølgelig må vi pleje os selv. For at være noget for andre, skal man være noget for sig selv.

Jeg er kommet hos Retouch lige fra starten og holder ved, fordi de altid leverer gode resultater med respekt for den enkeltes udgangspunkt. Her handler det ikke om at ligne alle andre, men mere om at være den bedste version af sig selv, og det taler til mig”.

En af de behandlinger, Freja har fået, er hudfornyelse med laser

“Det er vigtigt for mig, at passe godt på min hud. Jeg bryder mig ikke om at gå med makeup, og derfor synes jeg det er lækkert med en flot, ensartet hud, der bare stråler – det har hudfornyelse med laser givet mig, og den vil jeg klart anbefale andre”.

Hudfornyelse med laser

Frisk og sund hud

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig.  Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne laserbehandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Højteknologisk laser giver huden en mere ensartet overflade

Hudfornyelse er en laserbehandling, hvor vi med varme og pulserende lys stimulerer kollagen og elastinproduktionen med 92,8%.

Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer op til 20%.

Laserlyset vil desuden blive absorberet flere steder i huden.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.