Book tid nu
Behandling hos Retouch

Juvéderm filler

Føler du dig yngre, end du ser ud? Ønsker du at korrigere ansigtstræk og skabe mere harmoni i dit ansigt? Det kan vi hjælpe dig med at ændre. Juvéderm filler er en ikke-permanent filler, der har en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer.

Juvéderm er desuden specielt anerkendt for deres langtidsholdbare resultater. Juvéderm filler bliver brugt til at genskabe volumen i læber, kinder, kindben, hage og under øjnene. Resultatet er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet. Du får et naturligt, friskere og yngre udseende.

Juvéderm filler

Professionel fillerbehandling genskaber den tabte fylde

Mange føler sig yngre, end de ser ud. Har du det også sådan, kan du med fordel få en behandling med Juvéderm filler. Du kan opnå en større tilfredshed med dit udseende. Ikke-permanent filler genskaber den tabte fylde, huden bliver løftet og opstrammet. Rynker bliver glattet ud, og konturer i ansigtet bliver genskabt.

Ikke-permanent filler er den mest populære kosmetiske behandling på verdensplan. Smukke og naturlige resultater bliver skabt ved det rette faglige kendskab til ansigtets anatomi og proportioner, produktkendskab, injektionsteknikker og med rette øje for æstetik.

Hos Retouch Clinic kan du få en professionel fillerbehandling, der giver dig et smukt og naturligt resultat. Vi benytter os af flere fillerprodukter, da de forskellige produkter er bedst til forskellige behandlinger. Juvéderm filler er FDA godkendt og opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger.

Juvéderm filler

Behandlingstid: 30 – 75 min.
Bedøvelse: Bedøvende creme
Nedetid / Opheling: Op til 1o dage
Resultat synligt: Med det samme
Holdbarhed: Op til 12 mdr.
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her

Juvéderm er det største fillerbrand

Juvéderm er vores mest benyttede filler i klinikken og er samtidig et af de største fillerbrands på verdensplan.

Ikke-permanent filler fra Juvéderm består af en klar gel med 98 % vand og 2 % hyaluronsyre – et sukkerstofkompleks, der er kunstigt fremstillet. Hyaluronsyre findes i forvejen naturligt i huden og bindevæv og bliver nedbrudt i takt med alderen. Ikke-permanent filler fra Juvéderm bliver også nedbrudt og udskilt af kroppen, derfor holder effekten i en begrænset periode, dog helt op til 2 år.

Denne kombination i fillerproduktet har en yderst veldokumenteret effekt, når det kommer til behandling af rynker, folder og forbedring af ansigtets konturer. Resultatet er en øjeblikkelig foryngelse af ansigtet.

Tear through (dybe rander under øjnene)

Juvéderm - Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Læbeforstørrelse og korrektion af læber

Ikke-kirurgisk ansigtsløft

Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse

Juvéderm filler

Alt du skal vide om Juvéderm filler

I vores video her gennemgår kosmetisk sygeplejerske Maria Starostka alt hvad du skal vide om Juvéderm filler.

Ofte stillede spørgsmål – behandling med Juvéderm filler

Hvad er forskellen på Botox og Restylane?

Botox (Botulinum Toxin) bliver injiceret i musklerne under huden, hvor Restylane bliver injiceret i selve huden.

Restylane er et sukkerstof, der er biokompatibel med vores naturlige hyaluronsyre, som vi har i kroppen.

Botox er en mikro-dosis toxin (botulinum toxin type A), der blokerer for nervesignalerne. Toxinet bliver dannet af bakterien Clostridium Botulinum. Restylane fylder rynkerne ud, mens Botox få bestemte muskler i ansigtet til at slappe af, hvorved rynker bliver reduceret midlertidigt.

Hvad bruger man Juvéderm til?

Med alderen mister huden sin fylde og elasticitet

I takt med alderen mister vi fedtvæv i ansigtet, knoglestrukturen bliver mindre, og huden mister sin fylde og elasticitet. Huden bliver slappere, og der kan opstå dybe rander under øjnene, indsunkne tindinger, smalle læber, nedadvendte mundvige samt en udefineret kæbelinje. Huden bliver tyndere, og rynker bliver fremtrædende. Vi kan komme til at se trætte og sørgmodige ud, selv om vi ikke er det.

Få friskheden i ansigtet tilbage

I klinikken benytter vi ikke-permanent filler til behandling af rynker, indsunkne tindinger, dybe rander under øjnene, kindben, kinder, hage og kæbelinje. Ikke-permanent filler bliver desuden brugt til forstørrelse- og konturering af læberne samt ikke-kirurgisk næse korrektion. Fillers bliver brugt til at give dig et friskheden i ansigtet tilbage, samtidig med at konturerne i ansigtet bliver markeret eller genskabt.

Vi fremhæver eller genskaber de æstetiske træk

Hos Retouch Clinic lægger vi vægt på at skabe de bedste og mest naturlige resultater med fillers. For os er det vigtigt, at du ser ud, som om du er født med gode gener, fremfor at du har fået foretaget en kosmetisk behandling. Vi ønsker at fremhæve eller genskabe de æstetiske træk hos dig. Vi går ikke ind for unaturlige behandlinger så som overfyldte læber og kinder. Alle vores sygeplejersker har mange års erfaring og forståelse for, at det er vigtigt, at du beholder dine personlige karakteristika og ansigtsmimik.

Hvilket Juvéderm produkt er det rette for mig?

Juvéderm består af en bred produktportefølje

Juvéderm består af en bred produktportefølje med flere typer af ikke-permanente fillers.

I klinikken benytter vi os af følgende produkter fra Juvéderm:

 • Juvéderm Volbella
 • Juvéderm Volift
 • Juvéderm Volift Retouch
 • Juvéderm Voluma
 • Juvéderm Volux
 • Juvéderm Ultra 3
 • Juvéderm Ultra 4

Hver filler har sin egen unikke formel og anvendelse

Hver type ikke-permanent filler har sin helt egen unikke formel og løftekapacitet. Det gør de forskellige produkter bedst egnede til forskellige behandlingsområder i ansigtet.

Juvéderm Voluma er fx god til behandling af kindben, hage og kæbelinje, da produktet har en høj løftekapacitet. Til behandling af dybe rander under øjnene og læber bruger vi et produkt med en mindre løftekapacitet. Her benytter vi os af Juvéderm Volbella og Juvéderm Volift.

Hvad kan man behandle med filler?

Juvéderm, Restylane, Belotero, Teosyal RHA og Stylage

Hos Retouch Clinic benytter vi os af flere forskellige fillerbrands og tager de forskellige produkter i brug alt afhængig af behandlingsområdet. Det gør vi for at sikre, at vi opnår de bedste og mest naturlige resultater.

I klinikken benytter vi os af ikke-permanent filler fra Juvéderm, Restylane, Belotero, Teosyal RHA og Stylage.

Behandlingsområder, hvor ikke-permanent filler bliver brugt

Ikke-permanent filler bliver brugt til at forynge eller konturere ansigtet.

De almindelige behandlingsområder er:

 1. Læbeforstørrelse eller konturering af læber
 2. Rynker, folder og linjer
 3. Kindben
 4. Tear through (dybe rander under øjnene)
 5. Hage
 6. Kæbevinkel og kæbelinje
 7. Tindinger
 8. Ikke-kirurgisk næsekorrektion
 9. Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

 

 1. Læbeforstørrelse eller konturering af læber

Juvéderm har udviklet produkter til læbeforstørrelse eller konturering af læber. Læbeforstørrelse med Juvéderm giver ikke ”andelæber” eller overdimensionerede læber. De giver en naturlig fylde i læberne og skaber en fin og diskret hjerteform. Juvéderm kan også korrigere skæve læber eller asymmetriske læber. Hos Retouch har vi mange års erfaring med læbeforstørrelse og læbekorrektion og bestræber os altid på at opnå et æstetisk og naturligt resultat.

Flotte sensuelle læber har alle dage været forbundet med skønhed. Desværre ser vi alt for mange overbehandlede læber. Hos Retouch går vi ind for naturlige og æstetiske læber. Vi behandler altid ud fra Leonardo da Vincis beregninger for de perfekte proportioner af læber. Underlæben skal fx altid være større end overlæben, ellers vil læberne se kunstige ud. Alle vores behandlere er yderst specialiserede i at lave læber, uanset om du har asymmetriske læber eller skæve læber, så kan vi rette dem på en subtil måde.

Vi kan markere dine læber, så selve læbefaconen bliver bedre. Vi kan desuden løfte nedadvendte mundvige samt markere philtrum, som er stregerne fra læben til næsen. Vi kigger på helheden i dit ansigt og vurderer dine læber ud fra de resterende proportioner så som din næse, hage og bredden på dit ansigt. Har du en vigende hage, vil det fx skabe mere ubalance i dit ansigt at lave dine læber. Ligeledes vil store læber ikke være klædeligt til et lille og smalt ansigt.

 

 1. Rynker, folder og linjer

Med alderen mister ansigtet sin fylde da fedtvæv, knoglestruktur, hyaluronsyre og kollagenproduktionen bliver mindre. Vi får rynker, folder og linjer. Juvéderm er specielt udviklet til at fjerne de afslørende tegn på ældning og hudskader i huden, især rynker i underansigtet. Juvéderm anvendes fx til at udfylde læbelinje og rygerynker (rynker rundt om mund). Med Juvéderm kan du gendanne volumen i rynkerne, så de bliver løftet op i hudniveau.

Juvéderm kan også lægges i bekymringsrynken mellem brynene eller i nasolabialfolden (folden fra næsefløj til mund) og marionetlinjerne, som er linjerne fra mundvigen og ned til hagen. Som udgangspunkt løfter vi altid den slappe hud ved at injicere filler i kinderne, før vi injicerer filler i folderne. På den måde opnås et mere naturligt resultat. Ved at lægge fillers i rynker danner kroppen efterfølgende sit eget bindevæv, som er en permanent form for filler.

Den krystalklare hyaluronsyre gel tilfører fugt og volumen i bindevævet. En behandling genopbygger hudens hyaluronsyre, så fugt og volumen bliver genskabt i huden.

 

 1. Kindben

Hvis du har mistet fylden i kinderne eller bare ønsker dig modelflotte skarpe kindben, så er Juvéderm et sikkert valg. Kinder kan behandles på flere måder. Vi kan behandle selve kindbenet for at give mere skarphed og benstruktur – det er en behandling til dig, der ønsker model-skarpe kindben. Selve kinderne kan også behandles, hvis de har mistet fylde gennem årene. Huden kan løftes tilbage på en subtil måde, uden at kinderne bliver decideret større. Alt for mange får placeret filleren i midten af kindbenet, hvilket betyder, at de kommer til at se opfyldte eller hævede ud. Hos Retouch går vi meget op i naturlighed og æstetik. Vi lægger filleren bagtil, så huden bliver løftet, men uden at dine kindben ser større ud.

 

 1. Tear through (dybe rander under øjnene)

Er du træt af at se træt ud? Rander under øjnene kan få dig til at se trættere ud, end du føler dig. Rander under øjnene kan skyldes manglende fedtvæv, men det kan også være genetisk forskyldt. Juvéderm kan anvendes til at genskabe fylden under øjnene, så området bliver jævnt og glat. Lyset vil reflekteres bedre, så mørke rander forsvinder. Vi placerer altid filleren under musklen. Juvéderm er en god filler til korrektion af dybe rander under øjnene. Filler mod dybe mørke rander giver dig et friskere udtryk ved at løfte den indsunkne rand op, så den kommer tilbage i hudniveau.

Resultatet er meget naturligt og holder i et års tid. At lægge filler under øjnene kræver mange års erfaring og en god teknik. Hos Retouch har vi mange års erfaring med behandlingen af mørke rander under øjnene og registreret til at arbejde med Juvéderm.

Skyldes dine mørke rander pigment eller overfladiske kar i huden, så har vi mulighed for at fjerne disse med laser.

 1. Hage (hagekorrektion)

Hagen har stor betydning for vores udseende, både forfra og i profil. En vigende hage skaber ubalance i ansigtet. Er hagen vigende, så ser næsen større ud, og munden kan blive for fremtrædende, næsten som det ses hos aber og urmennesker. Det er også almindeligt at se en dobbelthage, da stykket mellem hagen og halsen bliver for kort, og huden under hagen kan ikke strækkes nok ud.

En feminin kvinde hage skal være lige så smal som det brede stykke på underlæben eller som bredden på næseborene.  Mænd derimod skal have en bred og firkantet hage som fx Bred Pitt. En maskulin hage skal som udgangspunkt have de samme mål som distancen mellem mundvigene. Juvéderm kan sammen med vores gode håndværk anvendes til at give dig en æstetisk hage, som passer til dit ansigt.

Hos Retouch gør vi en dyd ud af at skabe balance mellem hage, næse og læber. Æstetikken opstår, hvis der er harmoni mellem disse 3 områder. Juvéderm kan anvendes til at flytte hagen mere frem eller til at korrigere selve formen på hagen.

Er der tale om en kvindes hage, så gør vi hagen smal efter næsens yderste mål, så den bliver mere feminin. Er der derimod tale om en mands hage, så gør vi hagen mere bred efter mundens bredde.

 

 1. Kæbevinkel og kæbelinje

En skarp og markeret kæbelinje er indbegrebet af et æstetisk ansigt. Uanset om din kæbelinje er genetisk svag, eller om den er blevet udefineret med alderen, så kan vi give den en skarp og defineret kæbelinje med filler. Juvéderm anvendes til at gøre kæbelinjen skarpere. Hos mænd gør vi kæben mere bred og firkantet. Hos kvinder gør vi den skarp med en mere blød og feminin kurve. Juvéderm kan også lægges langs kæbelinjen for at løfte slap hud tilbage, så ansigtet ser yngre og friskere ud på en naturlig måde.

En skarp kæbelinje er et af de mest æstetiske træk i vores ansigt og kan spores helt tilbage til den ægyptiske dronning Nefertiti, som var kendt for sin kæbelinje.

Nogle er født med en udefineret kæbelinje, mens andres kæbelinje blive pludret og slap med alderen. Med Juvéderm kan kæbelinjen blive markeret og genskabt, uden at du bliver bredere i ansigtet.

 

 1. Tindinger

Den øvre del af ansigtet er defineret af vores tindinger. Fedtpuder omkring tindingerne er særligt udsatte for at blive mindre og mere indsunkne med alderen. Indsunkne tindinger kan give et hårdt og sørgmodigt udtryk. Langvarig sygdom kan også medføre et stort tab af fylden i ansigtet, som især ses omkring tindingerne. Ønsker du at opretholde en ungdommelig ansigtsform, er det derfor vigtigt at puste nyt liv i tindingerne. Ved at anvende Juvéderm i tindingerne, kan øjenbrynet stabiliseres, så det ikke falder ned med tiden samtidig med, at du får et friskere og mere harmonisk udseende.

Hule og indsunkne tindinger kan også få dig til at se betydeligt ældre ud, end du er. Er dine tindinger hule, vil ansigtet ikke ser proportionalt ud. Tindingerne danner et fundament for brynene. Det vil sige, at brynene falder længere ned mod øjnene, når fylden i tindingerne forsvinder med alderen. Juvéderm kan anvendes til at genskabe fylden i tindingerne, så brynet stabiliseres, og rammen af ansigtet ser mere æstetisk ud.

 

 1. Ikke-kirurgisk næsekorrektion

Har du et bump på næsen, som du er ked af? Eller bøjer din næsetip ned som en ’dryptud’? Så kan Juvéderm langs næseryggen være en løsning for dig. Næsen bliver ikke større, når der lægges filler langs næseryggen. Ved en ikke-kirurgisk næsekorrektion ændres næsens facon, så der opstår et optisk bedrag, som får næsen til at synes mindre.

En ikke-kirurgisk næsebehandling kan være et godt og sikkert alternativ til dig, som ikke ønsker kirurgi. Næser bliver primært udført af klinikkens næsespecialist Frederikke Würtz, som var en af de første i Danmark til at lave næser. Næsekorrektion er en yderst kompleks behandling, som kræver mange års anciennitet og tekniske færdigheder. Derfor er det kun Frederikke, som udfører denne behandling.

Uanset om du har en skæv næse, et bump på næsen eller en såkaldt drøptud, så er Juvéderm god til at korrigere næsens form.

Ved at korrigere næsen med filler, kan du få næsen til at se mindre ud og give den en mere æstetisk form. Hos Retouch har vi, som en af de eneste i Danmark, meget erfaring med ikke-kirurgisk næsekorrektion. Vi forsøger altid at skabe det resultat, som man førhen kun kunne lave med kirurgi.

 

 1. Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Med alderen bliver vores mundvige nedadvente, marionetlinjerne tydeligere, tindingerne bliver indsunkne og vores kæbelinje bliver mere slap og løs. Rynker og folder bliver tydeligere, og læberne bliver smallere.

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes er en state-of-the-art behandling, hvor hele ansigtet analyseres og behandles ud fra, hvor du har mistet knoglestruktur, fedtvæv og fylde. Vi anvender Juvéderm til at genskabe fylden, der hvor fedtpuderne og knoglestrukturen er svundet ind i ansigtet. Vi kan løfte dit ansigtet på en diskret og naturlig måde, så du kommer til at skrue tiden flere år tilbage. Juvéderm injiceres i de anatomiske strukturer, som har mistet fylden gennem tiderne.

Vi anvender MD Codes, som er en tilgang udviklet af den verdensberømte plastikkirurg Mauricio de Maio. MD Codes er en masse punkter eller koder i ansigtet, hvor der lægges små mængder af Juvéderm for at løfte ansigtet på en naturlig måde. Resultaterne kan ligestilles med et kirurgisk facelift (ansigtsløft).

Denne behandling kræver, at man som behandler har forståelse for ansigtets anatomi, æstetik samt mange års erfaring. Det har vi. Vores kosmetiske sygeplejersker er nogen af branchens mest erfarne. De har mange års erfaring og besidder en stor forståelse for de ideelle proportioner i ansigtet.

Hvordan foregår en behandling med filler?

Behandling med Juvéderm filler

Fillers er injicerbare geler, som bruges til at genoprette eller tilføje volumen i ansigtet. De sprøjtes ind i huden på udvalgte områder. Det er forskelligt, hvor tyktflydende de forskellige fillers er. Det betyder noget i forhold til, hvor de bliver brugt. Fillers kan være permanente eller midlertidige. Dette har vi snakket med dig om ved konsultationen, og vi har udvalgt den Juvéderm filler, der skal bruges til din behandling.

Juvéderm er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre (HA) og giver resultater, der varer fra 9-24 måneder. Hvor længe resultatet holder afhænger af hvilken filler, der er brugt, og hvor den er brugt. Din krop vil nedbryde filleren, og resultaterne vil derfor med tiden aftage. Juvéderm-fillers bliver brugt til at få et friskere udseende eller fremhæve ansigtstræk.

På behandlingsdagen bliver der påsmurt en bedøvelsescreme på det valgte område inden selve behandlingen. Herefter desinficeres huden grundigt. Du er nu klar til behandling. Juvéderm injiceres i huden ved hjælp af en ultratynd nål. Alle Juvéderm-fillers indeholder lidokain, som er et bedøvelsesmiddel. Det gør, at ubehag i forbindelse med behandlingen bliver mindre. Juvéderm-fillers bliver integreret med vævet under huden, hvilket sikrer et naturligt udseende.

Gør det ondt? Det er normalt at mærke enkelte kortvarige prik. Både før- og efter behandlingen er det vigtigt, at du putter is på området for at minimere ubehag og for at nedsætte risikoen for hævelse og blå mærker.

Reaktioner på behandlingen fx rødme, hævelse og kløe kan komme enten med det samme eller senere og kan vare i op til en uge.

 

Vores kosmetiske sygeplejersker har øje for æstetik

Vores kosmetiske sygeplejersker er nogen af branchens mest erfarne. De har mange års erfaring og besidder en stor forståelse for de ideelle proportioner i ansigtet. Vi udvælger vores sygeplejersker meget nøje. Det er ikke udelukkende nok at kunne lægge filleren. Det vigtigste er, at behandleren har øje for æstetik.

Vi behandler ud fra Leonardo da Vincis gyldne snit

Hos Retouch behandler vi ud fra Leonardo da Vincis matematiske beregninger for skønhed og proportioner. Leonardo da Vinci påviste skønhed gennem det man i dag kalder ”Det Gyldne Snit” eller ”Phi”. Hagen skal have en bestemt vinkel og størrelse i forhold til læberne. Du kan altså ikke få forstørret læberne, hvis du har en vigende hage, da der så vil komme endnu mere ubalance i ansigtet. Du kan heller ikke få markeret dine kindben, hvis tindingerne er indstukne, da proportionerne i ansigtet vil blive endnu mere ubalancerede.

Hvor længe holder Juvéderm?

Ikke-permanent filler fra Juvéderm tager afsæt i de verdensberømte HYLACROSS ™ og VYCROSS™ teknologier.

Det gør Juvéderms fillerprodukter ekstraordinær glatte og bløde, og produkterne integrerer sig helt naturligt i vævet, så du ikke kan mærke den enkelte filler. Fillerprodukterne fra Juvéderm er specielt anerkendt for deres langtidsholdbare resultater. Visse produkter er videnskabeligt bevist at holde op til 2 år, hvorfor Juvéderm er et af de førende og mest benyttede brands på markedet.

Holdbarheden afhænger af følgende faktorer:

 • Hudens blodcirkulation
 • Kroppens nedbrydelsesevne
 • Hvor meget bevægelse, der er i det behandlende område

Som oftest holder resultatet i læberne i 8-12 måneder, og i kindbensområdet og under øjnene i helt op til 2 år. Holdbarheden afhænger af hvilket område, der er behandlet.

Erfaringen viser, at opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden.

Ikke-permanent filler fra Juvéderm er tilsat lokalbedøvelse, der øger komforten og minimerer ubehag under injektionsbehandlingen.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan blive behandlet med filler, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

 

Betænkningstid

Vi følger naturligvis krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed om betænkningstid.

48 timer efter din konsultation kan vi derfor udføre behandlingen.

 

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

 

Forholdsregler

Du skal undgå at spise fiskeolier, Ipren, Kodimagnyl, Treo eller drikke alkohol før behandlingen, da det øger risikoen for blå mærker.

Tag et bad fra morgenstunden, sæt dit hår op, hvis det er langt og kom uden make-up.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen med ikke-permanent filler vil huden reagere med let til moderat hævelse, rødme og ømhed samt blå mærker. Disse reaktioner forsvinder ofte i løbet af et par dage.

Læberne hæver forholdsvis meget, og derfor har de fleste ikke lyst til at gå på arbejde umiddelbart efter behandling af læber. Ømhed opleves især ved behandling af hage, tindinger og kindben.

Vær særlig opmærksom på:

 • Du må ikke røre ved det behandlede område i de første 6 timer for at undgå infektion
 • Du må ikke anvende make-up og creme i de første 6 timer
 • Du må ikke dyrke hård fysisk motion i de første 24 timer efter behandlingen
 • Du må udsætte dig for høje temperaturer (sauna, dampbad, direkte sollys, solarium m.m.) i de første 24 timer, da det øger risikoen for hævelse, og blå mærker bliver værre

Typisk er der ikke mange bivirkninger ved en fillerbehandling. De mest almindelige bivirkninger er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse, som oftest forsvinder efter et par dage.

Nogle oplever smerte, prikken i huden og kløe.

Hvem er kandidat til behandling med filler?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre – uanset hudtype.

Du skal dog være over 18 år for at blive behandlet med laser, medmindre der er en medicinsk indikation for det.

Du må ikke blive behandlet med filler hvis du:

 • Er gravid eller ammer
 • Har betændelse i huden
 • Har infektion i munden*
 • Har herpes i udbrud

 *Undgå tandlægebesøg 2 uger inden og 2 uger efter behandlingen.

Juvéderm - Næsekorrektion

Næsekorrektion

Næsekorrektion

Næsekorrektion

Juvéderm - Filler tindinger samt Rynker, folder, linjer og ar

Filler tindinger

Rynker, folder, linjer og ar

Rynker, folder, linjer og ar

Rynker, folder, linjer og ar

Juvéderm - Tear through (dybe rander under øjnene)

Tear through (dybe rander under øjnene)

Tear through (dybe rander under øjnene)

Rynker, folder, linjer og ar

Juvéderm - Hage (hagekorrektion)

Hage (hagekorrektion)

Hage (hagekorrektion)

Hage (hagekorrektion)

Hage (hagekorrektion)

Hage (hagekorrektion)

Hage (hagekorrektion)

Juvéderm - Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Ikke-kirurgisk ansigtsløft med MD Codes

Filler

Juvéderm og Restylane

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
Tindinger Fra 5.400 kr.
Under øjnene - Tear through Fra 3.400 kr.
Øreflipper Fra 3.400 kr.
Kindben Fra 5.400 kr.
Næse 5.500 kr.
Kindfold - Nasolabiale furer Fra 3.400 kr.
Læber Fra 3.400 kr.
Mundvige - Marionetlinjer Fra 3.400 kr.
Hage Fra 3.400 kr.
Kæbelinje Fra 5.400 kr.
Ikke kirurgiske ansigtsløft m. filler - MD Codes Fra 13.400 kr.
Opløsning af filler Fra 2.000 kr.
1 ml. 3.400 kr.
2 ml. 5.400 kr.
3 ml. 7.400 kr.
Pr. efterfølgende 1 ml. 2.000 kr.
Sangerinde, skuespiller Szhirley Nova Beanca

"Behandlingerne giver mig det velplejede og veludhvilede udtryk, som vi alle drømmer om, og jeg ville ikke være det foruden”.