Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Acnelan peeling

Acnelan er den perfekte løsning, hvis du er plaget af akne i ansigtet eller på kroppen. Mange oplever, at de behandlinger, de tidligere har forsøgt sig med, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Er du en af dem? Acnelan peeling fra Mesoestetic er den mest effektive peeling til behandling af akne, som findes på det kosmetiske marked i dag. Acnelan peeling dræber aknebakterier, udjævner huden, reducerer røde ar efter akne og optimerer hudens struktur. Acnelan peeling er en intensiv professionel behandling, der giver resultater efter første behandling.

Acnelan peeling

Mest effektive peeling

Acnelan er den perfekte løsning, hvis du er plaget af akne og hudorme i ansigtet eller på kroppen. Mange oplever, at de behandlinger, de tidligere har forsøgt sig med, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Derfor anbefaler vi Acnelan peeling fra Mesoestetic, som er den mest effektive peeling til behandling af akne, som findes på det kosmetiske marked i dag.

Acnelan peeling

Acnelan er specielt udviklet til at:

 • Behandle akneplaget hud og røde aknear
 • Reducere rødme
 • Dræbe aknebakterierne
 • Behandle skæleksem (seboroisk dermatitis)
 • Rense huden i dybden
 • Harmonisere fedtbalancen i huden
 • Optimere selve hudens tekstur
 • Udjævne hudens tone og forbedre dens udseende
 • Fjerne pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger
 • Forbedre livskvaliteten

Akne er forårsaget af et androgenoverskud

Akne vulgaris er forårsaget af et androgenoverskud (mandlige kønshormoner), der fremmer en stigning i talgproduktionen. Dette udløser en tilstopning af hudens porer bestående af talg og døde hudceller. Tilstopningen medfører et miljø, hvor aknebakterier har mulighed for at formere sig, hvilket ses på huden som bumser, pustler (pus i huden) og hudorme.

Behandlingen

Rens

Huden afrenses grundigt med en rensemousse indeholdende urea og klorhexidin, der hæmmer bakterievæksten, samtidig med at huden beroliges og lindres. Urenheder og overskudsfedt fjernes. Huden er nu affedtet, så peelingen trænger endnu dybere ned i huden.

Acnelan peelingen er helt unik

Selve Acnelan peelingen er helt unik, da den indeholder en kombination af forskellige syrer primært udvundet fra frugt: salicylsyre, shikiminsyre og mandelsyre samt natriumlepargilat.

I modsætning til almindelige kosmetologpeelinger, så indeholder Acnelan peelingen medicinske koncentrationer af frugtsyre, hvilke fungerer som en støvsuger i porerne. Huden dybderenses grundigt, samtidig med at en afskalningsproces sættes i gang i huden.

Peelingen svier lidt, hvilket intensiveres, når den efterfølgende neutraliseres og fjernes. Den svindende og brændende fornemmelse er væk ca. 30 sekunder efter neutralisationen af peelingen.

Huden vil efterfølgende begynde at skalle den gamle akneplagede hud af, så huden bliver mere klar og ensartet.

Post-peel crystal fiber mask

Huden påføres Post-peel crystal fiber mask – den seneste generation af ansigtsmasker designet til at forbedre cellefornyelsesprocessen, forbedre den hydrolipidiske film i overhuden samt øge hudens fugtighedsniveauer betragteligt. Masken indeholder bl.a. hyaluronsyre og tangekstrakt, som fugter og beroliger huden.

Masken er lavet af krystalfibre, et materiale til medicinsk brug baseret på 3D-nanofibre og er 100% naturlig, sikker og hygiejnisk. Masken tilpasser ansigtets konturer og har en okklusiv (tætsluttende) effekt, der forbedrer permeabiliteten og fører de aktive ingredienser ned i de dybe hudlag.

Pore sealing shield

Efter post-peel crystal fiber mask påføres huden Pore sealing shield – en ampul bestående af fugtgivende faktorer, som forsegler huden, så ingredienserne fra masken trænger endnu dybere ned i læderhuden.

Solcreme med højt fysisk filter

Der afsluttes med en oliefri solcreme med et højt fysisk filter. Det er vigtigt at anvende solcreme den efterfølgende uge, hvor huden vil være mere sensitiv end normalt.

Efter behandlingen vil huden føles tør og stram

Huden vil føles tør og stram i de første par dage, men den vil se mere eller mindre normal ud. Du kan godt tage på arbejde. Huden begynder at skalle rundt omkring munden på 2. dagen. Herefter begynder du at skalle på kinder og til sidst i panden. Huden skaller typisk mellem 2.-5. dagen. Så hvis du laver behandlingen en onsdag-torsdag, vil du se pæn ud mandag.

Brug godt med fugtighedscreme fra ZO Skin Health

Hvor meget du skaller i huden, afhænger af hvor sensitiv din hud er. Nogen skaller mere end andre, men det er som regel overfladisk, som ved en solskoldning. Du kan skjule den tørre huden ved at tilføje godt med fugtighedscreme i løbet af dagen. Vi anbefaler en fugtighedscreme fra ZO Skin Health (Renewal Creme).

Vi anbefaler 3 behandlinger

Behandlingen kan gentages 10-14 dage efter for at rense huden godt og grundigt igennem. Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger, samtidig med at der anvendes hjemmeplejeprodukter.

Aknepakke ”acne-away”

Har du moderat-svær akne, anbefaler vi vores aknepakke ”Acne-Away”, som er den ultimative behandling af aknehud med garanteret effekt. Her behandles huden med en kombination af receptpligtig medicin fra vores hudlæge sammen med hudpleje, laser og Acnelan.

Læs mere om akne

Hvor mange behandlinger?

3 behandlinger anbefales til mild eller moderat akne.
5 behandlinger anbefales til de lidt sværere tilfælde af akne.

Du kan ikke behandles med Acnelan hvis:

 • Du er gravid eller ammer.
 • Du er allergisk over for nogle af indholdsstofferne i Acnelan.
 • Du har fået en Acnelan peeling inden for 6 måneder.
 • Du får radioterapi.
 • Du har tendens til ar (keloide ar).
 • Du har herpes.
 • Du har åbne sår.

Konsultation - Gratis

Book en gratis konsultation og få gennemgået mulighederne for at løse dine hudproblemer.
Hos RETOUCH har vi mange års erfaring med behandling af akne, og vi kan tilbyde lige præcis
den behandling, som passer bedst til dig – og hvor vi kan opnå de bedste resultater.

Acnelan Peeling

Konsultation 0 kr.
Acnelan peeling 1.200 kr.
Acnelan peeling 3 behandlinger 3.200 kr.
Acnelan peeling 5 behandlinger 4.500 kr.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi vores klinik i København,
hvis du har spørgsmål.

Caroline Fleming

"Der skulle ikke meget til – et par behandlinger, og så var karsprængningerne væk!"