Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Acnelan peeling

Acnelan er den perfekte løsning, hvis du er plaget af akne i ansigtet eller på kroppen. Mange oplever, at de behandlinger, de tidligere har forsøgt sig med, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Er du en af dem?

Acnelan peeling fra Mesoestetic er den mest effektive peeling til behandling af akne, som findes på det kosmetiske marked i dag. Acnelan peeling dræber aknebakterier, udjævner huden, reducerer røde ar efter akne og optimerer hudens struktur. Acnelan peeling er en intensiv professionel behandling, der giver resultater efter første behandling.

Acnelanbehandling

Acnelan er den perfekte løsning, hvis du er plaget af akne og hudorme i ansigtet eller på kroppen

Mange oplever, at de behandlinger, de tidligere har forsøgt sig med, ikke har været effektive eller dybdegående nok. Derfor anbefaler vi Acnelan peeling fra Mesoéstetic, som er den mest effektive peeling til behandling af akne, som findes på det kosmetiske marked i dag.

Acnelan er specielt udviklet til at:
• Behandle akneplaget hud og røde aknear
• Dræbe aknebakterierne
• Behandle skæleksem (seboroisk dermatitis)
• Rense huden i dybden
• Harmonisere fedtbalancen i huden
• Optimere selve hudens tekstur
• Udjævne hudens tone og forbedre dens udseende
• Fjerne overfladiske pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

Acnelan behandling

Behandlingstid: 40 minutter
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: 5 dage
Resultat synligt: Efter 5 dage
Holdbarhed: Op til 2 måneder
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her

Ofte stillede spørgsmål – Acnelan peeling

Hvorfor får man akne?

Akne vulgaris er forårsaget af et androgenoverskud (mandlige kønshormoner), der fremmer en stigning i talgproduktionen. Dette udløser en tilstopning af hudens porer bestående af talg og døde hudceller.

Tilstopningen medfører et miljø, hvor aknebakterier har mulighed for at formere sig, hvilket ses på huden som bumser, pustler (pus i huden) og hudorme.

Hvordan foregår en behandling med Acnelan?

Behandlingen består af en række højteknologiske trin, som du kan læse mere om nedenfor.

1. Rens

Huden afrenses grundigt med en rensemousse indeholdende urea og klorhexidin, der hæmmer bakterievæksten, samtidig med at huden beroliges og lindres. Urenheder og overskudsfedt fjernes. Huden er nu affedtet, så peelingen trænger endnu dybere ned i huden.

2. Acnelan peeling

Selve Acnelan peelingen er helt unik, da den indeholder en kombination af forskellige syrer primært udvundet fra frugt: salicylsyre, shikiminsyre og mandelsyre samt natriumlepargilat.

I modsætning til almindelige kosmetologpeelinger, så indeholder Acnelan peelingen medicinske koncentrationer af frugtsyre, hvilke fungerer som en støvsuger i porerne. Huden dybderenses grundigt, samtidig med at en afskalningsproces sættes i gang i huden.

Peelingen svier lidt, hvilket intensiveres, når den efterfølgende neutraliseres og fjernes. Den svindende og brændende fornemmelse er væk ca. 30 sekunder efter neutralisationen af peelingen.

Huden vil efterfølgende begynde at skalle den gamle akneplagede hud af, så huden bliver mere klar og ensartet.

3. Post-Peel Crystal Fiber Mask

Huden påføres Post-Peel Crystal Fiber Mask – den seneste generation af ansigtsmasker designet til at forbedre cellefornyelsesprocessen, forbedre den hydrolipidiske film i overhuden samt øge hudens fugtighedsniveauer betragteligt. Masken indeholder bl.a. hyaluronsyre og tangekstrakt, som fugter og beroliger huden.

Masken er lavet af krystalfibre, et materiale til medicinsk brug baseret på 3D-nanofibre og er 100% naturlig, sikker og hygiejnisk. Masken tilpasser ansigtets konturer og har en okklusiv (tætsluttende) effekt, der forbedrer permeabiliteten og fører de aktive ingredienser ned i de dybe hudlag.

4. Pore Sealing Shield

Efter Post-Peel Crystal Fiber Mask påføres huden Pore Sealing Shield – en ampul bestående af fugtgivende faktorer, som forsegler huden, så ingredienserne fra masken trænger endnu dybere ned i læderhuden.

5. Solcreme med højt fysisk filter

Der afsluttes med en oliefri solcreme med et højt fysisk filter. Det er vigtigt at anvende solcreme den efterfølgende uge, hvor huden vil være mere sensitiv end normalt.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Behandlingen kræver lovpligtig forudgående konsultation

Før du kan blive behandlet med en Acnelan peeling, skal du ind på klinikken til en lovpligtig forudgående konsultation. Da der ikke er krav om betænkningstid kan konsultation afholdes i forbindelse med din første behandling.

Hos Retouch Clinic har vi mange års erfaring med behandling af akne, og vi kan tilbyde lige præcis den behandling, som passer bedst til dig – og hvor vi kan opnå de bedste resultater.

Konsultation

Før du kan få en Acnelan peeling, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Der er ikke krav om betænkningstid, og konsultationen kan derfor afholdes i forbindelse med din første behandling.

Betænkningstid

Der er ikke krav om betænkningstid, og konsultationen kan derfor afholdes i forbindelse med din første behandling.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Bestil konsultation

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Efter behandlingen vil huden føles tør og stram

Huden vil føles tør og stram i de første par dage, men den vil se mere eller mindre normal ud. Du kan godt tage på arbejde.

Huden begynder at skalle rundt omkring munden på 2. dagen. Herefter begynder du at skalle på kinder og til sidst i panden. Huden skaller typisk mellem 2.-5. dagen. Så hvis du laver behandlingen en onsdag-torsdag, vil du se pæn ud mandag.

Brug godt med fugtighedscreme fra ZO Skin Health

Hvor meget du skaller i huden, afhænger af hvor sensitiv din hud er. Nogen skaller mere end andre, men det er som regel overfladisk, som ved en solskoldning.

Du kan skjule den tørre huden ved at tilføje godt med fugtighedscreme i løbet af dagen. Vi anbefaler en fugtighedscremen Renewal Crème fra ZO Skin Health.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Behandlingen kan gentages 10-14 dage efter for at rense huden godt og grundigt igennem. Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger, samtidig med at der anvendes hjemmeplejeprodukter.

  • 3 behandlinger anbefales til mild eller moderat akne
  • 5 behandlinger anbefales til de lidt sværere tilfælde af akne

Aknepakke Acne Away

Har du moderat-svær akne, anbefaler vi vores aknepakke Acne Away.

Pakken er den ultimative behandling af aknehud med garanteret effekt. Her behandles huden med en kombination af receptpligtig medicin fra vores hudlæge sammen med hudpleje, laser samt Acnelan peeling.

Læs mere om behandling af akne her.

Hvem er kandidat til Acnelan peeling?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre og henvender sig til dig, der er plaget af akne.

Du kan ikke blive behandlet med Acnelan hvis:

  • Du er gravid eller ammer
  • Du er allergisk over for nogle af indholdsstofferne i Acnelan
  • Du får radioterapi
  • Du har herpes i udbrud

Acnelan Peeling

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen.
Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
Acnelan peeling 1.200 kr.
Klippekort: 3 x Acnelan peeling 3.000 kr.
Caroline Fleming

"Der skulle ikke meget til – et par behandlinger, og så var karsprængningerne væk!"