Book tid nu
Sus Wilkins

Jeg har heldigvis lagt tiden med dårlig hud helt bag mig.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Sus Wilkins

Sus Wilkins er kendt som skuespiller, hvor hun har medvirket i en lang række danske og internationale film og serier, blandt andet ‘Loving Adults’ for Netflix, der alle har sikret hende stor ros fra både fans og kritikere.

Karrieren startede Sus som model og danser, hvor hun har danset for alle landets største scener og ligeledes poseret for nogle af de største brands i ind- og udland, indtil hun blev opdaget for sit talent for skuespillet med en rolle i den danske hit-serie Anna Pihl. Siden er det blevet til et væld af roller i serier og film som Mesteren, Gidseltagningen, Perfekte Steder, Greyzone, Loving Adults og A Storm for Christmas. 

Som om det ikke var nok, har hun ligeledes medvirket som TV-vært på Danmark Har Talent, og hun formår ligeledes at finde tid som talsperson for LGBTQIA+. 

Sus besidder en helt særlig energi og ses ofte med et stort smil, og det er derfor en sand fest, når hun besøger klinikken, som hun trofast har gjort lige siden, vi slog dørene op i 2016.

Sus prioriterer god hudpleje og behandlinger hos Retouch højt

“Som skuespiller er min krop og mit ansigt nogle af mine fornemmeste redskaber, og det er vigtigt, at jeg passer godt på det. Jeg skal ofte indtræde i en rolle som et blankt kanvas, der forvandles til en anden, og her giver det mig en tryghed at vide, at min hud har det godt og er klar til mange timer i sminkestolen og foran kameraet. Derfor vælger jeg at prioritere både den daglige hudpleje og også behandlinger hos Retouch med jævne mellemrum. Da jeg først fandt ud af, hvad der virkede for mig, var det en kæmpe lettelse, og jeg har heldigvis lagt tiden med dårlig hud helt bag mig”.

En af de behandlinger, Sus har fået hos Retouch, er fraktioneret laser

“Jeg havde nogle ar under brystet, som jeg var ked af, da de var røde og meget tydelige. Heldigvis er de allerede blevet meget pænere efter blot to behandlinger med fraktioneret laser. Det gør lidt ondt, men det er det hele værd, og det er ret utroligt at en behandling, der tager så kort tid kan have så gode resultater!“

Mød Sus Wilkins

Fraktioneret laser

En hudforyngende behandling

En effektiv laserbehandling

FRAX 1550 er en fraktioneret laser og en af verdens bedste lasermaskiner. Den er især velegnet til grov og solskadet hud, nye og gamle ar, milde rynker, nye og gamle strækmærker samt dybere pigmentering i huden.

FRAX-laseren er kraftigere end den klassiske Skin Rejuvenation laserbehandling eller hudfornyelse med Intenst Pulserende Lys (IPL). FRAX-laseren opstrammer huden og efterlader den mere ensartet, mindre rynket og tydeligt forynget.

En hurtig heling

FRAX 1550 er en videreudvikling af den klassiske Fraxel Dual (1550 nm/1927 nm), som igennem tiden har været anset som en af verdens bedste laserbehandlinger.

Den nyere FRAX består af to håndtag med bølgelængderne 1550 og 1940. Da laseren kun behandler en brøkdel af væv ad gangen, efterlader den det omgivende væv intakt, hvilket fremmer meget hurtig heling.

Laserstrålerne stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser, som resulterer i en hudforyngelse via nydannelse af hudens bindevæv.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.