Book tid nu
Model Mathilde Gøhler

Plej din hud og få naturlige resultater

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Mathilde Gøhler

Henrivende Mathilde Gøhler, er én af Danmarks førende modeller og influencer, med intet færre end 1.200.000 følgere på Instagram, der troligt følger med, når hun deler ud af sin sin hverdag, der består af modeljobs, eksotiske rejser og familietid med sin smukke familie.

Som travl model er det vigtigt for Mathilde altid at være klar til jobs, og hun vægter derfor at passe godt på sine misundelsesværdigt gode gener.

En af de behandlinger, Mathilde har fået lavet, er hudfornyelse med laser:

“Jeg har fået hudfornyelse med laser, fordi jeg havde nogle gamle solskader, som jeg gerne ville af med. Som model er det vigtigt for mig at pleje min hud godt, og det er ligeledes vigtigt, at de behandlinger jeg får lavet, giver meget naturlige resultater.

Derfor elsker jeg at komme hos Retouch – de har altid fokus på mit udgangspunkt og vægter ligeledes et smukt, naturligt udseende – jeg er virkelig henrykt over resultatet fra min hudfornyelse!”

Hudfornyelse med laser

Frisk og sund hud

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig.  Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen.

En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne. Desuden mindskes diffus rødme. Kort sagt er denne laserbehandling den ideelle løsning til at få en sund og ensartet hud. Behandlingen henvender sig til både mænd og kvinder, alle aldersgrupper og generelt de lysere hudtyper.

Højteknologisk laser giver huden en mere ensartet overflade

Hudfornyelse er en laserbehandling, hvor vi med varme og pulserende lys stimulerer kollagen og elastinproduktionen med 92,8%.

Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer op til 20%.

Laserlyset vil desuden blive absorberet flere steder i huden.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.