Book tid nu
Behandling hos Retouch

Microtox

MicroTox er en skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling, der styrker huden med fugt og glød. På samme tid virker behandlingen opstrammende og forfinende på hudens tekstur. Den fugtgivende og hudforyngende behandling er ideel til aldrende hud, fine linjer på hals og décolleté, rynker, forstørrede porer, fedtet hud, overfladiske ar, strækmærker og pigmentering. Den brugte mikrokanalteknik sikrer en optimal optagelse af serumingredienser. Du kan se et synligt resultat allerede efter første behandling.

Microtox

Skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling

MicroTox er en skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling, der styrker huden med fugt og glød. På samme tid virker behandlingen opstrammende og forfinende på hudens tekstur. Behandlingen minimerer desuden forstørrede porer og forbedrer overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

MicroTox

Microgold sikrer optimal optagelse af serumingredienser

MicroTox behandlingen udføres ved hjælp af en enhed kaldet MicroGold. MicroGold er en lille beholder med et nålehus indeholdende 20 forgyldte nåle lavet af titanium. Nålene er tyndere end hårstrå og har forskellige længder afhængig af området, der bliver behandlet.

Nålene har små kanaler, det gør det muligt for de aktive ingredienser i beholderen at trænge kontrolleret ned i huden. I beholderen blandes skræddersyede miksturer af passende ingredienser. De er nøje udvalgt til den hudtype, der skal behandles. Den brugte mikrokanalteknik sikrer en optimal optagelse af de valgte serumingredienser.

Opstrammende og hudfornyende serumingredienser

Vi anvender typisk følgende ingredienser til behandlingen:

 • Hyaluronsyre
 • Pigmentdæmpende seraer
 • Vækstfaktorer
 • Vitaminer
 • Antioxidanter
 • Botox/Vistabel

Botox/Vistabel anvendes i en minimal dosis, deraf navnet MicroTox. Toxinet placeres meget overfladisk i huden og virker derfor ikke muskelafslappende som ved en traditionel injektionsbehandling, men derimod både opstrammende og hudfornyende.

Skræddersyet plan for optimal behandling

Botox/Vistabel er et lægemiddel. Behandling med Botox/Vistabel kræver en forundersøgelse hos klinikkens ansvarlige læge samt en betænkningstid på 48 timer. Selve behandlingen planlægges og foretages af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, der skræddersyr en plan for optimal behandling i forhold til dine ønsker og behov.

Vær opmærksom på følgende før behandlingen:

 • Undgå sol og solarium mindst 24 timer (gerne 1 uge) før behandlingen
 • Brug ikke Retin-A (tretinoin) eller lignende i mindst 1 uge før behandlingen
 • Undgå voks eller anden kemisk epilering 2 uger før behandlingen
 • Mød op med afrenset hud.

Hvordan foregår behandlingen?

På behandlingsdagen møder du op på klinikken med afrenset hud. Vi forbereder dig til behandlingen. Via MicroGold bliver ingredienserne overført til din hud på en meget kontrolleret måde. Det sker via de meget fine nåle, der har kanaler. Ingredienserne bliver overført til huden gennem nålene og bliver frigivet nede i den valgte nålelængde.

Med MicroGold laves små, næsten usynlige huller i huden, og nålene transporterer de effektive ingredienser ned i huden, der reagerer ved at igangsætte en fornyelsesproces. Behandlingen er næsten smertefri, og der er sjældent behov for lokalbedøvelse.

Fugtgivende maske afhjælper irritation og reaktion

Rødme efter MicroTox behandlingen er normal. Behandlingen bliver derfor afsluttet med en beroligende og fugtgivende maske, der afhjælper irritation og reaktion. De små kanaler, nålene danner i hudens overflade, lukkes i løbet af få timer.

Behandlingen kan med fordel gentages med 3-4 ugers mellemrum i et kurforløb for at opnå den maksimale effekt.

Efter behandlingen med microtox:

 • Vask eller rens ikke ansigtet de første 6 timer
 • Brug ikke makeup i mindst 6 timer
 • Undgå solbadning i mindst 24 timer
 • Undgå syrer og retinol i 5-7 dage
 • Brug ikke eksfolierende produkter i mindst 2 uger
 • Undgå aktiv motion, sauna eller dampbad samme dag.

Hvem kan få behandlingen?

MicroTox behandlingen er for alle, der ønsker at styrke huden med fugt og glød – og på samme tid behandle eventuelle forstørrede porer, overfladiske pigmenteringer samt udglatte fine linjer og rynker. Du må dog ikke have aktive hudsygdomme som fx acne, rosacea og herpes. Behandlingen giver overordnet huden en mere frisk, jævn og forfinet overflade, der stråler af sundhed og vitalitet.

Microtox

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen.
Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
1 område - Ansigt, hals eller bryst 2.300 kr.
2 områder - Ansigt, hals eller bryst 4.200 kr.
3 områder - Ansigt, hals og bryst 6.000 kr.
Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"