Book tid nu
Jeanette Friis Madsen

Jeg valgte Retouch, fordi de vægter naturlige resultater og den gode vejledning højere end noget andet.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Jeanette Friis Madsen

Altid smilende Jeanette er én af de mest fulgte danske kvinder på Instagram. Hun er også den slags kvinder, der kan det hele; hun er den ene af designerne bag det populære danske tøjbrand, ROTATE, professionel influencer med mange danske og udenlandske kunder, og så er hun mor med stort M! Hun får det til at virke let, og travlheden er aldrig på bekostning af et stort smil og et knus – der er intet at sige til, at vi elsker, når Jeanette besøger klinikken.

Det er vigtigt for Jeanette at se veloplagt ud

“Jeg har altid gang i mange ting og projekter – nok lidt for mange! Men sådan er det jo, når man elsker det man laver, og jeg forsøger derfor at rette op på nætter uden søvn ved at pleje mig selv rigtig godt. Som selvstændig og mor til tre, er der ikke megen tid tilovers, og jeg snyder mig derfor til nogle fredelige stunder, når jeg besøger Retouch. Her er der altid god tid til at lytte til mine ønsker og planlægge behandlinger, der tilgodeser mine behov. 

Kva mit arbejde er jeg rigtig meget foran kameraet, og det er vigtigt for mig, at jeg ser veloplagt ud, og at jeg altid ligner mig selv. Derfor valgte jeg Retouch – fordi de vægter de naturlige resultater og den gode vejledning højere end noget andet, hvilket giver mig en tryghed.”

En af de behandlinger, Jeanette har fået foretaget, er MicroTox

“Jeg er stor fan af behandlingen MicroTox, da den er med til at holde min hud fin, frisk og gennemfugtet. Jeg kan godt lide tanken om, at ingredienserne i behandlingen skræddersyes til min hud, så jeg plejer den på bedst mulig vis. Jeg er både mor til tre og selvstændig med egen virksomhed, så lidt hjælp til at bevare gløden i huden er kærkommen. Dertil er det en dejlig nem behandling, der har minimal nedetid, hvilket også er et stort plus.”

MicroTox

En effektiv anti-age behandling

MicroTox

MicroTox er en skånsom, sikker og effektiv anti-age behandling, der styrker huden med fugt og glød. På samme tid virker behandlingen opstrammende og forfinende på hudens tekstur. Den fugtgivende og hudforyngende behandling er ideel til aldrende hud, fine linjer på hals og décolleté, rynker, forstørrede porer, fedtet hud, overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

Den brugte mikrokanalteknik sikrer en optimal optagelse af serumingredienser. Du kan se et synligt resultat allerede efter første behandling.

Udover at behandlingen styrker huden med fugt og glød, så virker behandlingen også opstrammende og forfinende på hudens tekstur.

Behandlingen minimerer desuden forstørrede porer og forbedrer overfladiske ar, strækmærker og pigmentering.

MicroGold sikrer optimal optagelse af serumingredienser

MicroTox behandlingen udføres ved hjælp af en enhed kaldet MicroGold.

MicroGold er en lille beholder med et nålehus indeholdende 20 forgyldte nåle lavet af titanium. Nålene er tyndere end hårstrå og har forskellige længder afhængig af området, der bliver behandlet.

Nålene har små kanaler, det gør det muligt for de aktive ingredienser i beholderen at trænge kontrolleret ned i huden.

I beholderen blandes skræddersyede miksturer af passende ingredienser. De er nøje udvalgt til den hudtype, der skal behandles.

Den brugte mikrokanalteknik sikrer en optimal optagelse af de valgte serumingredienser.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.