Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Skinbooster

Skinbooster er innovativ injektionsbehandling til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet drastisk og give huden mere glød. En skinbooster kan også anvendes til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer, rynker og ar.

 

En skinbooster består af hyaluronsyre og er beslægtet med en mild filler. Kliniske studier viser, at skinboosters fra Restylane og Juvéderm forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Restylane Vital og Juvéderm Volite er særlig gode til ansigtshuden, hænder og bryst.

Skinbooster

Hvad er skinbooster?

Vil du gerne have strålende og glat hud, som du vil se, mærke og elske? Skinboosters gør dig glad for din hud. Skinbooster er innovativ injektionsbehandling til at forbedre hudens kvalitet, øge fugtniveauet drastisk samtidig med at huden får mere glød. En skinbooster består af hyaluronsyre og er beslægtet med en mild filler fx Juvéderm og Restylane.

Hvor almindelige fillers øger volumen i huden, giver skinbooster mere fugt og glød. En skinbooster kan også anvendes til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Hydrering af huden handler om det yderste lag af overhuden (epidermis) også kaldet hudens hornlag. Hornlagets funktion er at beskytte huden mod påvirkninger fra omgivelserne. En hydreret hud er smidig og blød og har en flot glød. Stramhed og eventuel kløe i huden forsvinder.

Skinbooster

Hos retouch anvender vi følgende skinboosters:

  • Restylane Vital
  • Restylane Vital Light
  • Juvéderm Volite.

Både skinboosters fra Juvéderm og Restylane er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i disse to er krydsbundet, det vil sige, at hyaluronmolekylerne tager lang tid om at blive nedbrudt.

– Læs mere om Restylane
– Læs mere om Juvéderm

Forbedring af hudkvaliteten i helt op til 9 måneder

Kliniske studier viser, at skinboosters fra Juvéderm og Restylane forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinboosterbehandlinger som fx mesoterapi kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval, og holdbarheden er under en måned.

Fordelen ved behandlingen er desuden, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor vi har lagt skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9-12 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

Ansigtshuden, hænder og bryst

Juvéderm Volite og Restylane Vital er særlig gode til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre, og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Hvordan foregår behandlingen med skinbooster?

Først skal du til en konsultation i klinikken, hvis ikke du har fået fillers hos RETOUCH før. Her kigger vi på fugtniveauet i huden samt din overordnede hudkvalitet.

48 timer efter konsultationen kan vi lave selve behandlingen. Huden afrenses og påføres lokalbedøvende creme, så ubehag minimeres under behandlingen.

Herefter injiceres små dråber med enten Juvéderm Volite eller Restylane Vital i hele huden med en meget tynd og fin nål. Ved fine ar og linjer lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder.

Restylane vital – til den ældre hud

Restylane Vital anvendes primært, hvis du har fine linjer og rynker, som også har brug for fugt. Restylane Vital giver en smule fylde i huden, hvorfor den er særligt god til ældre tynd og kreppet hud. Restylane Vital laves ofte som en kur på 2-3 behandlinger med 4 ugers interval.

Restylane vital light – til de sarte hudområder

Restylane Vital Light anvendes til de helt sarte områder i ansigtet som fx linjer rundt om øjnene. Restylane Vital Light laves ofte som kur på 2-3 behandlinger med 2-4 ugers interval.

Juvéderm volite – til den unge hud

Juvéderm Volite er en ny og innovativ skinbooster, som bliver brugt til at forbedre hudens kvalitet og glød. Juvéderm Volite indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar. Samtidig stiger elasticiteten og hydreringen af huden markant. Den er bedst egnet til den unge hud. Juvéderm Volite kræver kun én behandling!

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være let rød grundet de mange fine stik i huden. Der er også risiko for små blå mærker samt lidt hævelse. Ifølge kliniske studier var 95% af patienterne i stand til at vende tilbage til sociale engagementer et døgn efter behandling.

Du må anvende makeup og creme 6 timer efter behandlingen og vent gerne til dage efter.

Resultatet ses efter nogle uger

Resultatet efter skinboosterbehandlingen ses først nogle uger efter selve behandlingen. Det skyldes, at de gamle, grå og triste hudceller først skal falde af huden, før de nye, sunde og fugtboostede hudceller kommer frem til hudoverfladen.

Efter 2-4 uger vil hudkvaliteten være synligt forbedret – med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og ar, bedre glød og udstråling samt en øget elasticitet.

En skinboosterbehandling giver en langvarig effekt

Forskellen på skinboosterbehandlinger og mesoterapi er, at mesoterapi typisk bygger på en cocktail af vitaminer og hyaluronsyre, hvor hyaluronsyremolekylerne ikke er krydsbundet. Det vil sige, at effekten af mesoterapi er meget kortvarig – måske kun en uges tid. Derfor er skinboosterbehandlinger klart at foretrække, da effekten er langvarig.

Skinbooster

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen.
Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
1 behandling 4.400 kr.
3 behandlinger 8.800 kr.
Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"