Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Profhilo - Genskaber en naturlig foryngelse af huden

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til at stramme op på løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven.

Profhilo er en biostimulator og er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.  Det er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, da den er fri for BDDE-bindinger. Resultatet kan holde over et år.

Profhilo

En biostimulator, som stimulerer til egen regenerering af huden

Profhilo har vundet The Aesthetics Award, som årets mest innovative behandling.
Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Det er en biostimulator, som stimulerer til egen regenerering af huden. Behandlingen får huden til at producere store mængder af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Resultatet vil opleves som en udglattende effekt på kreppet og tynd hud.

Profhilo og Profhilo Body

Behandlingstid: 30 min.
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: 12-24 timer
Resultat synligt: Efter få dage
Holdbarhed: Op til 12 måneder
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her

Ofte stillede spørgsmål – Profhilo

Hvad bruger man Profhilo til?

Behandling af kreppet og tynd hud i ansigtet eller på kroppen

Er du træt af kreppet og tynd hud i ansigtet, på halsen, hænder eller på décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til disse behandlingsområder.

Profhilo kan desuden anvendes andre steder på kroppen fx på arme, knæ eller mave.

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud (også kaldet kalkunhud). Profhilo er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Hvad indeholder Profhilo?

Mest rene og naturlige hyaluronsyre fri for BDDE-bindinger

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiceres under huden via få stik. Hyaluronsyren i Profhilo er anderledes opbygget end den, som vi kender fra andre fillers og skinboosters. Hyaluronsyren i Profhilo er varmebehandlet på en bestemt måde, der sammen med dens unikke formel gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion.

Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, da den er fri for BDDE-bindinger, som vi kender fra andre filler præparater og skinboosters.

Hvad er fordelen ved behandlingen?

Ingen nedetid og langvarige resultater

Der er mange fordele ved Profhilo: 

  • Resultatet ses efter kort tid
  • Der er ingen downtid
  • Profhilo forebygger, udglatter og opstrammer
  • Profhilo kan anvendes i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ og maven
  • Profhilo stimulerer din hud til at regenerere sig selv
  • Behandlingen er hurtig og nem at få foretaget
  • Resultatet kan holde over et år

Hvem er kandidat til Profhilo?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder med begyndende aldringstegn i huden, såsom fine linjer og rynker samt tab af fugt og elasticitet.

Du skal være over 18 år for at blive behandlet med Profhilo.

Hvordan foregår en behandling med Profhilo?

Hudopstramning uden kirurgi

Profhilo injiceres via få stik i området med løs og kreppet hud. Spredningen af produktet er stor, hvorfor hele huden i behandlingsområdet stimuleres og ikke kun der, hvor injektionen udføres.

Profhilo øger ikke volumen i huden, som ved en traditionel fillerinjektion. Derfor kan resultatet aldrig blive kunstigt og unaturligt.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan blive behandlet med Profhilo, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske, hvis du ikke tidligere er blevet behandlet med filler i klinikken. Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Betænkningstid

Vi følger naturligvis krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed om betænkningstid. 48 timer efter din konsultation kan vi derfor udføre behandlingen.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden. Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen kan stikkende, hvor injektionen er fortaget, ses. Det kan ligne små myggestik. Disse forsvinder inden for 12-24 timer.

Du må ikke berøre området i 6 timer efter behandlingen og gerne vente med make-up til dagen efter.

Der kan desuden opstå forbigående blå mærker.

Som udgangspunkt kan du sagtens tage på arbejde dagen efter behandlingen.

Resultater med Profhilo

4 uger efter første behandling vil huden være betydeligt mere boostet. Her anbefales det at lave endnu en behandling. Er huden meget kreppet, skal der 3 behandlinger til.

Resultatet af behandlingsforløbet med Profhilo er langvarig og kan holde over et år. Vi anbefaler at holde resultatet ved lige med én behandling en gang om året.

Profhilo

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
1 behandling (2 ml.) 4.500 kr.
Klippekort: 2 behandlinger (4 ml.) 7.500 kr.
Klippekort: 4 behandlinger (8 ml.) 13.500 kr.

Profhilo Body

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
1 behandling (6 ml.) 9.500 kr.
Klippekort: 2 behandlinger (12 ml.) 16.500 kr.
Sangerinde, skuespiller Szhirley Nova Beanca

"Behandlingerne giver mig det velplejede og veludhvilede udtryk, som vi alle drømmer om, og jeg ville ikke være det foruden”.