Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

UltraCel – ultra deluxe skin tightening

Ønsker du at løfte huden uden kirurgi og nåle? Eller vil du blot forebygge og standse aldringsprocessen i huden? Svaret er blot én behandling med UltraCel, som er en virksom skin tightening behandling med fokuseret ultralyd (HIFU) og monopolar radiofrekvens (RF).

Ved at lave en kontrolleret opvarmning af huden frigives en masse vækstfaktorer, som genopbygger den slappe hud. Resultatet er et let løft af slap hud, samtidig med at aldringsprocessen bremses. Det er en 100% naturlig behandling til dig, der ikke ønsker kirurgi.

Ultra deluxe skin tightening

Ønsker du at løfte huden uden kirurgi og nåle?

UltraCel – ultra deluxe skin tightening er en hudopstrammende behandling, der stimulerer huden til regeneration via varme. Resultatet er et let løft af slap hud, samtidig med at aldringsprocessen bremses. UltraCel er fitness for huden. Ved at lave en kontrolleret opvarmning af huden frigives en masse vækstfaktorer, som genopbygger den slappe hud. Det er en 100% naturlig behandling til dig, der ikke ønsker kirurgi.

Retouch er stolte af, som de første i Danmark, at kunne tilbyde behandling med UltraCel.

UltraCel er den nyeste og eneste teknologi, som både anvender fokuseret ultralyd (HIFU) og monopolar radiofrekvens (RF) til at opvarme alle hudens 3 lag.

UltraCel behandling

Behandlingstid: 60 – 150 min.
Bedøvelse: Smertestillende medicin
Nedetid / Opheling: Ingen
Resultat synligt: Efter 3 – 6 mdr.
Holdbarhed: Permanent (afhængigt af livsstil)
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her
UltraCel

Ofte stillede spørgsmål – UltraCel

Hvordan virker UltraCel?

UltraCel stimulerer hudens egen regenerationsproces

Allerede fra slutningen af 20-årsalderen begynder mængden af kollagen og elastiske fibre at dale i huden. Det er især huden i ansigtet og på halsen, som begynder at blive mere løs og slap. Huden begynder at hænge, og konturer udviskes. Den nederste del af kinder og kæbelinje er især et sted, vi med alderen får løs og slap hud.

UltraCel stimulerer hudens egen regenerationsproces og evne til at “trække sig sammen” i både de øvre- og nedre hudlag på samme tid.

Resultatet er en gennemgribende opstramning af både overhuden og det dybere bindevæv.

Retouch er stolte af, som de første i Danmark, at kunne tilbyde behandling med UltraCel.

UltraCel er den nyeste og eneste teknologi, som både anvender fokuseret ultralyd (HIFU) og monopolar radiofrekvens (RF) til at opvarme alle hudens 3 lag.

Skin tightening med fokuseret ultralyd og monopolar radiofrekvens

Teknologien fokuseret ultralyd (HIFU) er blevet kategoriseret som en af de gyldne standarder inden for skin tightening (hudopstramning). Teknologien er også kendt fra UltraFormer 3 og Ultherapy/Ulthera, som kom på det amerikanske marked i 2010.

I modsætning til den gamle og overpriset Ultherapy behandling, kombinerer UltraCel både fokuseret ultralyd (HIFU) og monopolar radiofrekvens (RF), hvilket er en gamechanger inden for skin tightening. UltraCel giver en langvarig effekt, som kan holdes ved lige en gang om året, såfremt du vil blive ved med at stoppe aldringsprocessen i huden.

Fokuseret ultralyd (HIFU)

Fokuseret ultralyd virker ved at sende ultralydsbølger ned i de to nederste lag af huden – dermis og SMAS-laget. Når ultralydsbølgerne møder hinanden i et præcist punkt, dannes en opvarmningszone dybt nede i huden på over 70 grader. Denne opvarmningszone vil først og fremmest give en sammentrækning af huden, præcis som når kød eller anden protein udsættes for varme. Herefter frigives en masse vækstfaktorer, som får huden til at hele og genopbygge sig selv.

Det tager 3-6 måneder for huden at omdanne koagulationszonen til nyt bindevæv – herunder kollagen og elastinfibre, hvorfor det optimale resultat først ses helt tydeligt efter 6+ måneder.

Monopolar radiofrekvens (RF)

Monopolar radiofrekvens er en teknologi, der er bedre kendt fra ”Thermage behandlingen”, som opnåede sin popularitet i 2002. I tiden derefter er radiofrekvens blevet anvendt af mange laserproducenter så som Morpheus8, IntraCel, Exilis, VelaShape 3, eMatrix mfl. UltraCel er den eneste behandling, som kombinerer radiofrekvens med fokuseret ultralyd!

Det er videnskabeligt bevist, at monopolar radiofrekvens stimulerer hudens øvre to lag (epidermis og dermis), så rynker og fine linjer glattes og udviskes, samtidig med at huden bliver tykkere, yngre og mere robust. Desuden trækker huden sig yderligere sammen, og du får genskabt konturerne i ansigtet.

Behandlingen foregår ved, at huden langsomt varmes op. Varmen fra laserhovedet vil medføre en dyb opvarmning af både overhuden og læderhuden. I modsætning til den fokuserede ultralyd, vil huden med monopolar radiofrekvens blive opvarmet til omkring 50 grader, og kun i de to øvre hudlag. Denne temperatur vil få huden til at danne nye friske kollagen- og elastinfibre, hvorfor rynker og fine linjer glattes.

Det tager op til 3 måneder for huden at danne de nye fibre. Resultatet er en glattere, tykkere og sundere hud, som er langt mere elastisk og fin.

Hvad bruger man UltraCel til?

UltraCel behandler slap hud i både ansigt og krop

Behandlingen kan med stor fordel benyttes på slap hud på hals, rundt om øjnene, kæbelinje, kinder og décolleté.

UltraCel er ligeledes velegnet til behandling af slap hud på kroppen.

Hvordan foregår en behandling med UltraCel?

Behandlingen udføres af en specialuddannet sygeplejerske

Skin tightening behandlingen bliver altid udført af en af klinikkens specialuddannede sygeplejersker.

Huden tegnes eventuelt op med kridtpen, og der påføres en kølig ultralydsgel på behandlingsområdet.

Behandlingen tager ca. 60-90 minutter.

Selve behandlingen kan føles ubehagelig, som små stød i huden, og din hud vil føles varm.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Kun en behandling er nødvendig

Kun en behandling med UltraCel er nødvendig for at booste og opstramme huden.

I løbet af 3-6 måneder efter behandlingen vil din hud blive opstrammet, da huden bliver mindre tynd grundet de mange kollagen- og elastinfibre, som dannes dybt nede i læderhuden.

Din hud vil føles og se glattere og strammere ud allerede efter en behandling.

Er huden meget solskadet og ødelagt, så kan behandlingen gentages efter 8 måneder for yderligere at aktivere huden til regeneration.

Hvordan vedligeholder jeg mit resultat?

Vedligeholdende pleje af huden med Retinol og solcreme

Vi anbefaler at vedligeholde den stimulerende effekt af behandlingen med hudpleje/creme indeholdende Retinol efterfølgende, idet disse ingredienser øger kollagenproduktionen yderligere.

Især Wrinkle and Texture Repair og Firming serum fra ZO Skin Health er særdeles gode cremer til efterbehandling.

Har du sensitiv hud kan Beaute Pacifique Clinical Super3 Booster også anbefales.

Disse produkter kan udelukkende købes på speciallægeklinikker som Retouch, da de indeholder højpotente aktive ingredienser.
Spørg desuden din behandlende sygeplejerske, som vil vejlede dig i den optimale hudpleje tilpasset lige netop din hud.

Beskyt altid huden optimalt med SPF 30-50+ ved ophold i dagslys for langvarig effekt af behandlingen.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Der er ingen decideret nedetid. Du kan som udgangspunkt tage på arbejde efter behandlingen.

Der kan ses lidt rødme efter varmepåvirkningen i huden. Nogle oplever en “sitren” og ømhed i huden. Dette er forbigående og er som regel senest aftaget efter nogle dage.

Der er ingen anbrud på huden efter behandling, så du kan anvende de vanlige hudplejeprodukter og make-up lige efter behandlingen.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan få en behandling med UltraCel, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

Betænkningstid

Der er ikke krav om betænkningstid, og konsultationen kan derfor afholdes i forbindelse med din første behandling.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Ingen behandlingen

Du kan med fordel tage 800 mg Ibuprofen og 1 gram Paracetamol en time inden behandlingen.

Er du meget smertesensitiv, kan vores læge give yderligere smertestillende. Tal med sygeplejersken om dette til din forudgående konsultation.

Hvem er kandidat til en behandling med UltraCel?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder med en mere moden hud.

Du skal være over 18 år for at blive behandlet med laser.

UltraCel – Ultra Deluxe Skintightening

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation. Konsultationen kan afholdes i forbindelse med din første behandling.
Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Konsultation Gratis
Hals 5.000 kr.
Øjne 5.000 kr.
Underansigt inkl. kæbelinje 8.000 kr.
Underansigt inkl. kæbelinje, hals og øjne 12.000 kr.
Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"