Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Hudlæge uden ventetid

Har du hudproblemer? Kender du til den irriterende ventetid, der næsten altid er, når du skal have en tid hos hudlægen? Det er svært at vente 3-5 måneder, før du kan komme til en hudlæge i offentligt regi, når du oplever et akut og generende problem med din hud.

Vi gør det muligt for dig at komme til en privat hudlægekonsultation uden ventetid. Vi har nemlig en dygtig hudlæge tilknyttet klinikken. Book en tid allerede i dag og spring den lange ventetid over.

Hudlæge uden ventetid Retouch Clinic
Hudlæge uden ventetid

Start medicinsk behandling med det samme

Mange hudlidelser minder meget om hinanden, så det kan være svært at skelne mellem dem. Din praktiserende læge kan også have svært ved at se forskel, hvorfor du med stor sandsynlighed vil blive henvist til en hudlæge. En hudlæge er specialist i hudsygdomme og kan give dig den rigtige behandling. De fleste hudlæger har desværre lang ventetid.

Huden er kroppens største og mest synlige organ. Hudsygdomme, der opstår akut, skal helst behandles hurtigt, derfor kan en lang ventetid hos hudlægen være kritisk.

Andre hudsygdomme kræver længerevarende behandling fx eksem, akne og psoriasis.

Psoriasis er den mest udbredte hudsygdom i verden. Psoriasis er en arvelig hudsygdom. Det er en kronisk, inflammatorisk sygdom, som ikke kan helbredes. Den kan blusse voldsomt op og være meget generende. Eksem og akne kan også blusse op. Det betyder derfor meget for ens livskvalitet at komme hurtig i gang med en behandling.

Vores hudlægekonsultationer henvender sig til både voksne og unge under 18 år.

Bemærk: Vi tager IKKE imod henvisninger fra det offentlige (din egen læge).

Hudlæge uden ventetid

Alt du skal vide om hudlæge uden ventetid

I vores video gennemgår Mads Storm, kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Retouch, alt hvad du skal vide om hudlæge uden ventetid.

 

Ofte stillede spørgsmål - Hudlæge uden ventetid

Hvem er vores hudlæge?

Vi har en dygtig hudlæge tilknyttet vores klinik.

Jakob Ferløv Baselius Schwensen

Jakob er læge og speciallæge i dermatologi og arbejder til daglig som hudlæge på et universitetshospital i Region Hovedstaden, hvor han ligeledes er ansat som seniorforsker. Jakob har som led i sine ansættelser og specialisering en omfattende forståelse af hudsygdomme foruden behandling med kosmetiske produkter samt komplikationer hertil.

Hvad koster en konsultation?

En konsultation hos hudlæge Jakob Baselius Schwensen koster 2.400 kr. Prisen inkluderer undersøgelse, recept til medicin samt telefonisk opfølgning på prøvesvar.

Er du fyldt 18 år og nysgerrig på, hvordan vores andre behandlingsmuligheder kan komplimentere din behandling hos hudlægerne, er du velkommen til en konsultation hos en af vores sygeplejersker, som kan hjælpe og vejlede dig i dit kommende behandlingsforløb.

Hvilke problemer kan hudlægen hjælpe med?

Retouch Clinic tilbyder en privat hudlægekonsultation, hvor du kan få hjælp, vejledning og opstarte medicinsk behandling, hvis du er generet af akut opståede hudproblematikker eller komplekse hudlidelser som:

  • Akne
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rosacea
  • Allergi
  • Modermærker
  • Gevækster som enten skal tilses eller fjernes

Vores hudlægekonsultationer henvender sig til både voksne og unge under 18 år.

Bemærk: Vi tager IKKE imod henvisninger.

Vi kan tage de nødvendige prøver og potentielle biopsier

Hudsygdomme opstår af mange forskellige årsager. Nogle hudproblemer opstår i forbindelse med fx infektioner, genetiske lidelser, medicinallergi eller kontaktallergi. Vi kan tage alle nødvendige prøver og potentielle biopsier, der skal til for at tilrettelægge den rette behandling for netop det hudproblem, som du har.

Med vores nyeste tiltag gør vi det også muligt at blive screenet for generelle hudforandringer og atypiske modermærker. Vi kan fjerne modermærker samme dag og sende materiale til patologisk undersøgelse, hvis vores hudlæge finder det nødvendigt.

Kan hudlægen hjælpe med akne?

Acne Away – en skræddersyet pakke til behandling af akne

Vi har sammensat en behandlingspakke til behandling af akne. Pakken hedder Acne Away og garanterer en sund og smuk hud fri for bumser og akne!

Pakken inkluderer hudlægekonsultation, recept på Isotretinoin i 6-9 måneder, 3 laserbehandlinger eller peelinger, fuldt hudplejeprogram fra ZO Skin Health samt kontrol hver måned i klinikken.

Samlet pris for vores Acne Away pakke er 15.000 kr.

Læs mere om aknebehandling her

Hudlæge uden ventetid

Konsultation hos hudlæge  2.400 kr.
Behandling af akne - Acne Away forløb 15.000 kr.
Fjernelse af op til 3 stk. modermærker inkl. hudlægekonsultation 4.500 kr.
Fjernelse af modermærker ud over 3 stk. 1.000 kr.
Fjernelse af hudkræft 3.000 kr.
Fjernelse af 5 stk. gammelmandsvorter med skrab inkl. hudlægekonsultation 4.500 kr.
Tillæg: Analyse af modermærker eller biopsitagning 500 kr.
Tillæg: Injektion af keloide ar 1000 kr.
Tillæg: Opfølgende konsultation efter 6 måneder inkl. recept 800 kr.

**Konsultation: Prisen inkluderer undersøgelse, recept til medicin samt telefonisk opfølgning på prøvesvar.

*Acne-Away: Pakken inkluderer hudlægekonsultation, receptpligtig medicin i 6-9 måneder, 3 laserbehandlinger eller peelinger, fuldt hudplejeprogram fra ZO Skin Health samt kontrol hver måned i klinikken.

Er du fyldt 18 år og nysgerrig på, hvordan vores andre behandlingsmuligheder kan komplimentere din behandling hos hudlægerne, er du velkommen til en konsultation hos en af vores sygeplejersker, som kan hjælpe og vejlede dig i dit kommende behandlingsforløb.

Læs mere om behandling af akne

Læs om behandling af pigmentpletter

Læs om diffus rødme, karsprængninger og Rosacea

Læs om fjernelse af karsprængninger med laser

Model Mathilde Gøhler

"Som model er det vigtigt for mig, at pleje min hud godt og det er ligeledes vigtigt, at de behandlinger jeg får lavet, giver meget naturlige resultater."