Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Hudlæge uden ventetid

Har du hudproblemer, kender du til den irriterende ventetid, der næsten altid er, når du skal have en tid hos hudlægen. Det er svært at vente 3-5 måneder, før du kan komme til en hudlæge i offentligt regi, når du oplever et akut og generende problem med din hud.

Med vores nyeste tiltag i klinikken gør vi det muligt for dig at komme til en privat hudlægekonsultation uden ventetid. Vi har nemlig allieret os med en ny og meget dygtig kollega, hudlæge David Bregnbak, der har en Ph.d. i Dermatologi. Book en tid og spring den lange ventetid over.

Hudlæge uden ventetid

Start medicinsk behandling med det samme

Mange hudlidelser minder meget om hinanden, så det kan være svært at skelne mellem dem. Din praktiserende læge kan også have svært ved at se forskel, hvorfor du med stor sandsynlighed vil blive henvist til en hudlæge. En hudlæge er specialist i hudsygdomme og kan give dig den rigtige behandling. De fleste hudlæger har desværre lang ventetid.

Hudlæge uden ventetid

Da det er hudlæge uden ventetid, tager vi ikke imod henvisninger

Huden er kroppens største og mest synlige organ. Hudsygdomme, der opstår akut, skal helst behandles hurtigt, derfor kan en lang ventetid hos hudlægen være kritisk.

Andre hudsygdomme kræver længerevarende behandling fx eksem, akne og psoriasis.

Psoriasis er den mest udbredte hudsygdom i verden. Psoriasis er en arvelig hudsygdom. Det er en kronisk, inflammatorisk sygdom, som ikke kan helbredes. Den kan blusse voldsomt op og være meget generende. Eksem og akne kan også blusse op. Det betyder derfor meget for ens livskvalitet at komme hurtig i gang med en behandling.

Retouch Clinic tilbyder en privat hudlægekonsultation, hvor du kan få hjælp, vejledning og opstarte medicinsk behandling, hvis du er generet af akut opståede hudproblematikker eller komplekse hudlidelser som:

  • Akne
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rosacea
  • Allergi
  • Modermærker
  • Gevækster som enten skal tilses eller fjernes.

Vores hudlægekonsultationer henvender sig til både voksne og unge under 18 år.
Bemærk: Vi tager IKKE imod henvisninger. 

Vi kan tage de nødvendige prøver og potentielle biopsier

Hudsygdomme opstår af mange forskellige årsager. Nogle hudproblemer opstår i forbindelse med fx infektioner, genetiske lidelser, medicinallergi eller kontaktallergi. Vi kan tage alle nødvendige prøver og potentielle biopsier, der skal til for at tilrettelægge den rette behandling for netop det hudproblem, som du har.

Med vores nyeste tiltag gør vi det også muligt at blive screenet for generelle hudforandringer og atypiske modermærker. Vi kan fjerne modermærker samme dag og sende materiale til patologisk undersøgelse, hvis vores hudlæge finder det nødvendigt.

Speciallæge i hudsygdomme

David Bregnbak er uddannet speciallæge i hudsygdomme fra Københavns Universitet. Han har igennem mange år arbejdet med hudsygdomme på Gentofte og Bispebjergs dermatologiske afdelinger. David har en Ph.d.-grad og har igennem flere år forsket inden for hudsygdomme. David står bag intet mindre end 20 publikationer i internationale tidsskrifter og har forfattet flere kapitler til dermatologiske lærebøger.

Hudlæge uden ventetid

Konsultation hos hudlæge David Bregnbak** 2.100 kr.
Behandling af acne - Acneaway 12.000 kr.
Fjernelse af op til 3 stk. modermærker inkl. hudlægekonsultation 4.500 kr.
Fjernelse af modermærker ud over 3 stk. 500 kr.
Fjernelse af hudkræft 3.000 kr.
Fjernelse af 5 stk. gammelmandsvorter med skrab inkl. hudlægekonsultation 4.500 kr.
Tillæg: Analyseudgift eller biopsitagning 500 kr.
Tillæg: Injektion af keloide ar 1000 kr.
Tillæg: Blodprøvetest for allergi 800 kr.
Tillæg: Opfølgende kontrol 800 kr.
Tillæg: Opfølgende konsultation efter 6 måneder inkl. recept 800 kr.

**Konsultation: Prisen inkluderer undersøgelse, recept til medicin samt telefonisk opfølgning på prøvesvar.

*Acne-Away: Pakken inkluderer hudlægekonsultation, receptpligtig medicin i 6-9 måneder, 3 laserbehandlinger eller peelinger, fuldt hudplejeprogram fra ZO Skin Health samt kontrol hver måned i klinikken.

Er du fyldt 18 år og nysgerrig på, hvordan vores andre behandlingsmuligheder kan komplimentere din behandling hos David Bregnbak, er du velkommen til en konsultation hos en af vores sygeplejersker, som kan hjælpe og vejlede dig i dit kommende behandlingsforløb.

Læs mere om behandling af akne

Læs om behandling af pigmentpletter

Læs om diffus rødme, karsprængninger og Rosacea

Læs om fjernelse af karsprængninger med laser

Model Mathilde Gøhler

"Som model er det vigtigt for mig, at pleje min hud godt og det er ligeledes vigtigt, at de behandlinger jeg får lavet, giver meget naturlige resultater."