Behandling hos Retouch Clinic

Fjernelse af karsprængninger med laser

Har du irriterende karsprængninger forskellige steder i ansigtet eller på benene, kan vi skånsomt og sikkert fjerne dem med laserbehandlinger. Karsprængninger er ikke ens i størrelse, farve og dybde, derfor har vi som en af de eneste i Danmark flere forskellige metoder til at fjerne karsprængningerne med. Hvilken metode vi vælger, afhænger af dine specifikke kar.

Vores lasermaskiner er nogle af de mest anerkendte på markedet og anvendes af dermatologiske afdelinger på samtlige af de danske universitetshospitaler. Start med en gratis konsultation.

Fjernelse af karsprængninger med laser

Skånsom og sikker laserbehandling

Karsprængninger er udvidede eller forstørrede blodkar, som ligger lige under overfladen af huden. Disse små ødelagte kar forsvinder ikke af sig selv. De ses primært omkring næsen, på kinder og hage samt på ben.

Hos Retouch Clinic fjerner vi karsprængninger på næsefløjen, kinder, hage eller ben. Karsprængninger og ødelagte blodkar (blodsprægninger) kan blive fjernet skånsomt og sikkert med laserbehandlinger. Typisk anvender vi laser i ansigtet og skleroterapi (injektionsbehandling) på ben.

Læs mere om skleroterapi

Vi har mange års erfaring med behandling af karsprængninger – herunder diffus rødme, rosacea m.m. Vores team består af hudlæger med Ph.d.-grad samt specialuddannede sygeplejersker med mange års dermatologisk erfaring inden for behandling af rødme i huden.

Fjernelse af karsprængninger med laser

ND-Yag laser, kortpulset IPL, traditionel IPL og skleroterapi

Karsprængninger er ikke ens i størrelse, farve og dybde, derfor har Retouch Clinic som en af de eneste i Danmark flere forskellige metoder til at fjerne karsprængningerne med. Hvilken metode vi vælger, afhænger af dine specifikke kar. De hyppigste metoder er: ND-Yag laser, kortpulset IPL, traditionel IPL og skleroterapi. Vores lasermaskiner er nogle af de mest anerkendte på markedet og anvendes af dermatologiske afdelinger på samtlige af de danske universitetshospitaler.

Kombination af laserbehandling, medicinsk hudpleje, medicin og skleoterapi

Vi skræddersyr et behandlingsforløb i forhold til dine karsprængninger. Behandlingen består ofte af en kombination af laserbehandling, medicinsk hudpleje, receptpligtig medicin samt skleoterapi. Som nogen af de eneste i branchen har vi mulighed for at kombinere medicinsk behandling med kosmetiske behandlinger så som laser og skleoterapi for at opnå de bedste mulige resultater. 

1-3 behandlinger er ofte tilstrækkeligt

Det er ofte tilstrækkeligt med 1-3 behandlinger for at fjerne karsprængningerne. Antal af behandlinger afhænger af antallet af karsprængninger, og hvor dybt de ligger i huden. 

Nogle kar, især ved næsefløje, kan gendanne sig, hvorfor det i nogle tilfælde kan være nødvendigt med flere behandlinger. 

Ekstra fordele efter laserbehandlingen

Ud over at fjerne karsprængninger, vil din hud danne mere kollagen og elastinfibre efter en laserbehandling. Kollagenproduktionen vil stige med 92.8%, hvilket gør behandlingen meget anti-age. Huden vil blive mere ensartet og forynget. Kort sagt laserbehandlinger er vejen til en flot, sund og ensartet hud. 

Hvorfor opstår karsprængninger?

Karsprængninger kommer med alderen og kan være både arveligt- og miljøbetonet. Karsprængninger kan komme på grund af for meget soleksponering eller visse former for hudsygdomme såsom Rosacea. 

Hvordan bliver karsprængninger fjernet med laser?

Karsprængninger bliver fjernet med laser ved, at der sendes et stærkt lys hen over huden. Lyset opfanges af den røde farve – hæmoglobinet i blodet og i karrene. Når lyset kommer i kontakt med hæmoglobinet, sker en kraftig opvarmning til ca. 70 grader. Opvarmningen får karvæggene til at kollapse og koagulerer, hvorefter karsprængningerne vil blive resorberet af kroppen selv.

Selve behandlingen vil føles som et lille slag med en elastik. Det føles ikke behageligt, men det er hurtigt overstået.

Ulemper efter laserbehandlingen

Huden kan efter laserbehandlingen føles varm eller solskoldet. Det aftager i løbet af nogle timer. Du kan opleve hævelse i de efterfølgende dage, men primært kun ved karsprængninger tæt ved øjet. Det er som regel kvinder over 50 år, som oplever hævelse. 

I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker (purpura) efter en laserbehandling, da laseren ødelægger karvæggene. Dette er en god reaktion, fordi du så er sikker på, at karrene er ødelagte. De blå mærker forsvinder i løbet af 3-4 dage. 


Undgå soleksponering før og efter behandlingen

Det er vigtigt, at du er så lys i huden som muligt og som minimum ikke har fået sol i en måned inden laserbehandlingen. Soleksponering inden for en måned kan medføre en overfladisk forbrænding. Efter en laserbehandling skal du undgå sol i minimum 4 uger og bruge høj solfaktor, da der ellers kan opstå pigmentforandringer. Af denne grund anbefaler vi laserbehandlinger i vinterhalvåret. 

Book gratis konsultation

Book en gratis konsultation få gennemgået mulighederne for at løse dine hudproblemer med rødme og karsprængninger.

Priser

Redness neutralizer: (Alt inklusiv) 12.000 kr.
Laserbehandling af kinder: 1.000 kr.
Laserbehandling af næse: 600 kr.
Laserbehandling af kinder, næse og hage:  2.000 kr.
Laserbehandling fuldt ansigt:  2.500 kr.
Laserbehandling fuldt ansigt – kurforløb på 3 behandlinger 6.200 kr.
Skleroterapi lille område (20min):  1.800 kr.
Skleroterapi mellem område (40min):  2.300 kr.
Skleroterapi stort område (60min): 2.800 kr.
Hudlægekonsultation ved Rosacea:  2.100 kr.
Model Mathilde Gøhler

"Som model er det vigtigt for mig, at pleje min hud godt og det er ligeledes vigtigt, at de behandlinger jeg får lavet, giver meget naturlige resultater."