Hudfornyelse med laser

Behandlingen hudfornyelse henvender sig til kunder i alle aldre.

Den er egnet til dig der oplever huden er træt og måske lidt slap. Behandlingen er også meget effektiv hvis du har pigmentforandringer, mørke skjolder, ar efter akne eller måske fregner du gerne vil have fjernet.

Hvordan foregår behandlingen?

Hudfornyelse er en laserbehandling hvor man med varme og pulserende lys stimuler collagen og fibroblasterne til en regeneration. Man kan derved opnå et boost af huden.

Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer, samtidig med den booster huden.

Efter selve behandlingen kan man godt føle sig lidt solbrændt, men den røde farve aftager efter en times tid.

Efter behandlingen

Pigmentpletterne bliver mørkere i nogle dage efter behandlingen. Nogle føler det ligner at de har kaffegrums i ansigtet, men det er fordi det trækker op i det øverste hudlag – og derefter skaller af. Denne afskalning vil ske mellem 5 -10 dage efter behandlingen.

Det er meget vigtigt at man beskytter huden med solcreme med høj faktor mellem behandlingerne. Dette er nødvendigt da huden er meget lysfølsom efter behandlingerne.

Behandlingsforløb

For nogle er en enkelt behandling nok, og de fleste kan sagtens se en forskel allerede efter én behandling. Det er dog meget afhængigt af hvor dybt i huden ens skader sidder.

Man bliver typisk behandlet over 3 gange med ca. 3 uger imellem, for at opnå det bedste resultat.

Vi anbefaler at man kombinerer denne behandling med gode hudplejeprodukter.

Pris for hudfornyelse

Prisen for en behandling i hele ansigtet er 2.500 kr.

Det kræver dog ofte 2-3 behandlinger at reducere et område. Der vil opnås en rabat ved et længere behandlingsforløb med hudfornyelse.

Du er altid velkommen til at kigge ind til os og få en vurdering af et behandlingsforløb.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER
SE FLERE BEHANDLINGER MED LASER