Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Profhilo

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til at stramme op på løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven.

Profhilo er en biostimulator og er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.  Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, da den er fri for BDDE-bindinger. Resultatet kan holde over et år.

Profhilo

Løs hud i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ eller maven

Er du træt af kreppet og tynd hud i ansigtet, på halsen, hænder eller på décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling til disse behandlingsområder.
Profhilo kan desuden anvendes andre steder på kroppen fx på arme, knæ eller mave.
Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden. Det medfører en aldrende- og løs hud (også kaldet kalkunhud). Profhilo er udviklet specifikt til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Profhilo

Hvad er Profhilo?

Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Profhilo er en biostimulator, som stimulerer til egen regenerering af huden. Profhilo får huden til at producere store mængder af kollagen, elastin og hyaluronsyre. Resultatet vil opleves som en udglattende effekt på kreppet og tynd hud. Profhilo er anerkendt verden over og har vundet The Aesthetics Award, som årets mest innovative behandling.

Mest rene og naturlige hyaluronsyre fri for bdde-bindinger

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiceres under huden via få stik. Hyaluronsyren i Profhilo er anderledes opbygget end den, som vi kender fra andre fillers og skinboosters. Hyaluronsyren i Profhilo er varmebehandlet på en bestemt måde, der sammen med dens unikke formel gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion.
Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre, da den er fri for BDDE-bindinger, som vi kender fra andre filler præparater og skinboosters.

Hudopstramning uden kirurgi

Profhilo injiceres via få stik i området med løs og kreppet hud. Spredningen af produktet er stor, hvorfor hele huden i behandlingsområdet stimuleres og ikke kun der, hvor injektionen udføres. Profhilo øger ikke volumen i huden, som ved en traditionel fillerinjektion. Derfor kan resultatet aldrig blive kunstigt og unaturligt.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan stikkende, hvor injektionen er fortaget, ses. Det kan ligne små myggestik. Disse forsvinder inden for 12-24 timer. Du må ikke berøre området i 6 timer efter behandlingen og gerne vente med make-up til dagen efter.

Der kan desuden opstå forbigående blå mærker. Som udgangspunkt kan du sagtens tage på arbejde dagen efter behandlingen.

Resultatet kan holde over et år

4 uger efter første behandling vil huden være betydeligt mere boostet. Her anbefales det at lave endnu en behandling. Er huden meget kreppet, skal der 3 behandlinger til.

Resultatet af behandlingsforløbet med Profhilo er langvarig og kan holde over et år. Vi anbefaler at holde resultatet ved lige med én behandling en gang om året.

Hvorfor vælge en behandling med profhilo?

  • Profhilo er ikke kirurgi, men det ligner.
  • Resultatet ses efter kort tid.
  • Der er ingen downtid.
  • Profhilo løfter, udglatter og opstrammer.
  • Profhilo kan anvendes i ansigtet, på halsen, hænder, décolleté, arme, knæ og maven.
  • Profhilo stimulerer din hud til at regenerere sig selv.
  • Det er nemt at få lavet og giver få bivirkninger.
  • Resultatet kan holde over et år.

Profhilo

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation min. 48 timer inden behandlingen. Konsultationen er gratis.

Konsultation Gratis
1 behandling - 2 ml 4.500 kr.
2 behandlinger - 4 ml 7.500 kr.
4 behandlinger - 8 ml 13.500 kr.
Sangerinde, skuespiller Szhirley Nova Beanca

"Behandlingerne giver mig det velplejede og veludhvilede udtryk, som vi alle drømmer om, og jeg ville ikke være det foruden”.