Book tid nu
Hudterapeut og Kosmetolog

Marianne Flindt

Marianne er hudterapeut og kosmetolog, og med over 20 års erfaring i branchen ved hun om nogen, hvordan man opnår en flot og strålende hud. Med Mariannes hjælp er man sikret kyndig og kompetent vejledning, som er tilpasset ens udgangspunkt.

Om Marianne

Marianne er vores erfarne hudterapeut og kosmetolog, og det er hende, som du er heldig at møde, hvis du booker tid til en ansigtsbehandling og visse peelinger. 

Marianne har over 20 års erfaring i branchen, og hun har hjulpet et utal af kunder med at få en flot og strålende hud. Med Mariannes ekspertise og kyndige vejledning kan du derfor føle dig helt tryg. 

For mange mennesker er flot hud med til at øge livskvaliteten, da man bliver mere selvsikker og ikke behøver at dække huden med makeup. Det er netop det, som driver Marianne; hun elsker at opleve hvor glade kunderne bliver, når de får den hud, som de altid har drømt om.  

Generelt skal man lede længe efter en større hud-nørd end Marianne. Marianne sørger altid for at holde sig opdateret på det nyeste nye indenfor både hudpleje og behandlinger. Hun er lynhurtig til at aflæse enhver huds behov, og ud fra dette kan hun skræddersy en effektiv behandlingsplan, der sikrer en sund hud i balance.

Marianne ønsker, at kunderne skal føle sig selvsikre i deres egen hud

“Alle mennesker har deres egen unikke hudtype og hudtilstand, og det er vigtigt for mig at tage hensyn til dette ved valg af behandlinger og hudplejeprodukter. Mit mål med behandlingerne er altid at få mine kunder til at føle sig smukke og selvsikre i deres egen hud. Der findes mildest talt intet bedre end at se, hvor glade kunderne bliver, når de oplever, hvor store mirakler ansigtsbehandlinger og en god hudplejerutine kan udgøre.” Udtaler Marianne. 

Book tid hos Marianne

Du kan booke en tid hos Marianne her på hjemmesiden eller ved at kontakte os på telefon 33131030 eller email info@retouch.dk 

Jeanette Ottesen

"Jeg anbefaler Retouch til alle, jeg kender!"