Book tid nu
Indehaver af Retouch Clinic og kosmetisk sygeplejerske

Mads Storm

Mads Storm er grundlægger af Retouch Clinic, og han er uden tvivl en af de mest anerkendte kosmetiske sygeplejersker i Danmark. Mads har en dyb forståelse for ansigtets anatomi, og det afspejler sig i hans resultater, som altid er intet mindre end imponerende.

Om Mads Storm

Mads er rig på erfaring, hvilket afspejler sig i de fantastiske resultater, som han leverer gang på gang. Han har en dyb forståelse for ansigtets anatomi og herunder de ideelle ansigtsproportioner, hvilket er altafgørende for at sikre smukke og æstetiske resultater. Denne forståelse gør Mads til ekspert i kombinationsbehandlinger, hvor han altid formår at skabe naturlige resultater, som er tilpasset den enkeltes udgangspunkt.

Historien bag Retouch Clinic

Retouch Clinic blev grundlagt, da Mads havde et ønske om at revolutionere tilgangen til kosmetiske behandlinger. Han oplevede, at der var en tendens til at mange blev overbehandlet, og kosmetiske behandlinger var forbundet med store andelæber og en ikke eksisterende mimik.

Mads ville bevise, at kosmetiske behandlinger, hvis de er vel og mærke er udført korrekt, blot kunne være en måde at mindske aldringstegn og fremhæve æstetiske træk. Tanken med Retouch har aldrig været at have en stor kæde af klinikker, men i stedet være den absolut bedste klinik med speciale i naturlige og æstetiske resultater.

En holistisk tilgang til kosmetiske behandlinger

”Mit arbejde bærer præg af en holistisk tilgang, hvor jeg altid tager udgangspunkt i ansigtet som helhed. Det er essentielt, at mine kunder beholder deres personlige ansigtskarakteristika, og netop derfor gør jeg en dyd ud af at fremhæve eller genskabe den enkelte kundes æstetiske træk.

Jeg arbejder ud fra princippet ‘less is more’, og det skal se ud til, at mine kunder er født med gode gener, fremfor at de har fået lavet en kosmetisk behandling. Desuden er jeg af den opfattelse, at en sund hud i balance er grundstenen for enhver kosmetisk behandling.” Udtaler Mads. 

Book tid hos Mads

Du kan booke en tid hos Mads her på hjemmesiden eller ved at kontakte os på telefon 33131030 eller email info@retouch.dk 

OBS! Mads har ofte flere ugers ventetid, så vi anbefaler, at du booker i god tid.

Full face behandling

Blot ét af Mads’ mange fantastiske resultater!

Sarah Zobel

"Jeg vælger at gå hos Retouch, fordi de er professionelle og behagelige, og går meget op i deres fag."