Book tid nu
Anthon Louis

Hos Retouch har de hjulpet mig med at få styr på min hud, og derfor er jeg dem evigt taknemmelig.

Ambassadør for Retouch Clinic

Om Anthon Louis

Anthon Louis er bedst kendt fra sin fremtrædende rolle i det danske natteliv, hvor han står bag velbesøgte natklubber og restauranter som Anthons, ARCH, Museo, Bar Poldo og legendariske Skindbuksen. I de senere år har han kastet sig over en anden genre med tøjbrandet, Bareen, der fik investorerne i Løvens Hule til at kaste sig over virksomheden i budkrig, der endte med en millioninvestering.

Anthon Louis føler sig altid i gode hænder hos Retouch

“Jeg er virkelig glad for at komme hos Retouch, da jeg føler mig i særdeles gode hænder. Alle behandlerne er veluddannede og har mange års erfaring inden for deres felt, og står derfor altid klar med gode råd og vejledning, hvilket betyder meget for mig, da kosmetiske behandlinger ikke er det, jeg har bedst styr på. Hos Retouch har de hjulpet mig med at få styr på min hud, og derfor er jeg dem evigt taknemmelig”.

En af de behandlinger, Anthon Louis har fået foretaget, er laser mod karsprængninger

“Min hud har desværre tendens til at danne karsprængninger, særligt om vinteren, hvilket efterlod mig med synlige rød-blå karsprængninger i ansigtet, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle stille op med. Det tog heldigvis kun 10 minutter hos Retouch at komme af med dem, og jeg holder resultatet ved lige med 1-2 behandlinger om året. Nemmere bliver det næppe!”

Laser mod karsprængninger

Slip for generende karsprængninger

Fjernelse af karsprængninger

Har du irriterende karsprængninger forskellige steder i ansigtet eller på benene, kan vi skånsomt og sikkert fjerne dem med laserbehandlinger. Karsprængninger er ikke ens i størrelse, farve og dybde, derfor har vi som en af de eneste i Danmark flere forskellige metoder til at fjerne karsprængningerne med.

Hvordan bliver karsprængninger fjernet med laser?

Karsprængninger bliver fjernet med laser ved, at der sendes et stærkt lys hen over huden. Lyset opfanges af den røde farve – hæmoglobinet i blodet og i karrene. Når lyset kommer i kontakt med hæmoglobinet, sker en kraftig opvarmning til ca. 70 grader. Opvarmningen får karvæggene til at kollapse og koagulerer, hvorefter karsprængningerne vil blive resorberet af kroppen selv.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.