Book tid nu
Caroline Fleming

Jeg er meget glad for resultatet – og så elsker jeg at komme hos Retouch, hvor der er plads til både kompetent rådgivning og hyggelige stunder.”

Ambassadør for Retouch Clinic

Caroline Fleming

Skønne, smilende Caroline Fleming vandt vores allesammens hjerter, da hun i sit TV-program ‘Baronessen Flytter Ind’ flyttede ind hos danske familier og forskønnede deres hverdag.

En sund og aktiv livsstil med nærende kost og yoga er vigtig for Caroline, der tror meget på at skønhed kommer indefra – en tese hun i høj grad selv er bevis på.

En af de behandlinger, som Caroline har fået foretaget, er hudfornyelse med laser

“Jeg havde desværre nogle karsprængninger i ansigtet, som jeg var ked af, og som jeg ikke selv kunne komme af med, selvom jeg passer godt på min hud. Der skulle ikke meget til – et par behandlinger, og så var de væk! Jeg er meget glad for resultatet – og så elsker jeg at komme hos Retouch, hvor der er plads til både kompetent rådgivning og hyggelige stunder.”

Hudfornyelse med laser

Boost kollagen- og elastinproduktionen i din hud

Oplever du en uens hudtone, pigmentforandringer, karsprængninger eller røde ar og mærker efter bumser?

Så kan hudfornyelse med laser være den ideelle behandling for dig.

Udover at udjævne hudtonen, boostes kollagen- og elastinproduktionen med 92,8% i op til et halvt år efter behandlingen. En hudfornyelse med laser nedsætter talgproduktionen og forekomsten af akne.

Højteknologisk laser giver huden en mere ensartet overflade

Hudfornyelse er en laserbehandling, hvor vi med varme og pulserende lys stimulerer kollagen og elastinproduktionen med 92,8%. Vores højteknologiske laser giver huden en mere ensartet overflade, forbedrer hudstrukturen og formindsker porer op til 20%.

Laserlyset vil desuden blive absorberet flere steder i huden.

Retouch tilbyder rådgivning og behandling med de nyeste og bedste metoder indenfor ansigts- og kropspleje.

”For os handler skønhed dybest set om velvære og livskvalitet. At man har det lige så godt, som man ser ud.”

Mads Storm
Indehaver og kosmetisk sygeplejeske.

Retouch Clinic webshop

I vores
webshop er din huds
sundhed dækket.

Vi tilbyder omfattende løsninger til at skabe og vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, unik hudtilstand eller hudtype. Fra at korrigere solskader + pigmentering til at forhindre + beskyttelse mod fremtidige skader, vi har din hud sundhed dækket.