Book tid nu
Behandling hos Retouch

TCA Cross

Nogle ar-typer kan ikke behandles effektivt nok med laserbehandlinger. TCA Cross er en kemisk rekonstruktion af ar, som effektivt forbedrer arrenes udseende. Det er en skånsom og meget effektiv behandling til at fjerne akne ar, dybe ar fx piercing ar og store porer. Arrene kan blive forbedret med 50-80% over blot 3 behandlinger. Behandlingen bliver udført af klinikkens dermatologer og kræver ikke bedøvelse.

TCA Cross

Revolutionerende behandling af ar!

TCA cross er en kemisk rekonstruktion af ar, som effektivt forbedrer arrenes udseende. Det er en skånsom og meget effektiv behandling til at fjerne akne ar, dybe ar fx piercing ar og store porer. TCA Cross er en stærk syre, som vi med en lille tandstik prikker ned i hvert enkelt aknear eller forstørret pore. Her vil syren opløse arvævet, så der dannes et lille sår. Huden vil efterfølgende vokse sammen og lukke hullet med nyt frisk væv. På den måde bliver huden mere jævn og dybden på arret minimeres.

TCA Cross bruges primært til behandling af:

  • Ice pick scars (dybe ar med en lille diameter)
  • Smalle Boxcar scars (ar med en stor diameter, men som ikke er dybe)

TCA Cross

Behandlingstid: 30 min.
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: 3 – 5 dage
Resultat synligt: Efter 5-10 dage
Holdbarhed: Permanent (afhængigt af livsstil)
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her
TCA Cross

Ofte stillede spørgsmål - TCA Cross

Hvad er fordelene ved TCA Cross?

Sikker og hurtig behandling

TCA Cross er bedre end selv de mest avancerede fraktionerede laser, når det gælder behandlingen af Ice pick scars og smalle Boxcar scars samt til reduktion af porestørrelsen. Behandlingen er hurtig, sikker og med minimalt ubehag. Behandlingen bliver udført af klinikkens dermatologer og kræver ikke bedøvelse.

Hvordan foregår behandlingen?

Nyt frisk væv minimerer arret

TCA Cross er en stærk syre, som vi med en lille tandstik prikker ned i hvert enkelt aknear eller forstørret pore. Her vil syren opløse arvævet, så der dannes et lille sår. Huden vil efterfølgende vokse sammen og lukke hullet med nyt frisk væv. På den måde bliver huden mere jævn og dybden på arret minimeres.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Efter behandlingen vil der ses små hvide områder, der hvor den stærke syre er blevet påført arret. Denne hvide ”frosting” vil forsvinde i løbet af kort tid og blive omdannet til en meget lille sårskorpe. Huden vil over de næste 5-7 dage begynde at hele det lille sår. Over en periode på 6-8 uger vil fibroblasterne i huden producere en masse kollagen- og elastinfibre for at ”fylde arret op” med kroppens eget bindevæv. På den måde kan arrene fjernes med helt op til 100%.

I de første 5 dage skal huden påføres en antibiotika creme for at undgå infektion og for at hele huden hurtigere. Når den lille sårskorpe er faldet af, vil selve arret være rødt i nogle uger efter. Dette kan nemt dækkes med make-up.

Akne arrene vil realistisk set blive forbedret med 50-80% over 3 behandlinger.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Resultatet er en mere ensartet og jævn hud

Resultatet efter hver behandling ses, når huden har fået sin normale farve. TCA cross kan gentages, når huden er helet efter 6-8 uger. Typisk skal du forvente 2-4 behandlinger med TCA cross. Det endelige resultat er en mere ensartet og jævn hud. Resultatet varierer fra person til person.

Hvem er kandidat til en TCA Cross behandling?

TCA Cross er klart den bedste behandling til ice pick scars og smalle boxcar scars.

TCA Cross kan anvendes på alle hudtyper, herunder etnisk og asiatisk hud. Det kræver 2-4 behandlinger med 6-8 ugers interval.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan blive behandlet med TCA Cross, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

Betænkningstid

Vi følger naturligvis krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed om betænkningstid. 48 timer efter din konsultation kan vi derfor udføre behandlingen.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Priser

Konsultation Gratis
Behandling af max 10 ar 2.000 kr.
Behandling af mere end 10 ar 2.900 kr.
Model Mathilde Gøhler

"Som model er det vigtigt for mig, at pleje min hud godt og det er ligeledes vigtigt, at de behandlinger jeg får lavet, giver meget naturlige resultater."