Behandling hos Retouch Clinic

Permanent hårfjerning

Er du træt af at shave, plukke eller vokse hår? Retouch tilbyder permanent hårfjerning med en hurtig og effektiv højteknologisk diodelaser Lightsheer Duet. En diodelaser er kraftigere og mere effektiv sammenlignet med et IPL-system.

Den anvender vakuum og har et indbygget kølingsystem, som gør behandlingen næsten smertefri. Stop uønsket hårvækst. Slip for hudgener på grund af hårvækst. Book tid til permanent hårfjerning her.

Permanent hårfjerning

Slip for barbering, voksbehandling og epilering

Er du træt af at skulle barbere, vokse eller plukke hår flere gange om ugen? Er du træt af indgroede hår og knopper? Hårfjerning med diodelaser fjerner sikkert og effektivt dine hår med 8-10 behandlinger, så du ikke skal bekymre dig om uønsket hårvækst. Du slipper for at barbere, voksbehandle og epilere – og kan i stedet nyde områderne uden den uønskede hårvækst.

Permanent hårfjerning

De åbenlyse fordele ved permanent hårfjerning er:

  • Du undgår at få røde knopper og kløe efter barbering
  • Du skal ikke længere bruge tid på barbering
  • Du slipper for at bruge hårfjerningscremer
  • Det er en meget effektiv hårfjerningsmetode
  • Det er en relativ smertefri hårfjerningsmetode

Der kommer flere hår med alderen

Vi er alle skabt med hår. Nogle har flere end andre. Med alderen kommer der flere hår, og de bliver mere tykke og stive. I gennemsnit bruger folk over 100 timer om året på at fjerne uønsket hårvækst. Næsten alle kvinder kender til problemer med røde knopper ved barbering under armene og ved bikinilinjen. De fleste mænd bøvler mere med uønsket hår på ryggen og på balderne.

Er du en af de mange, der er træt af at have for mange hår på uønskede steder eller hudgener på grund af hårvæksten (indgroede hår og skægpest), så kan hårene blive fjernet permanent. Sig farvel til irritation og den spildte tid med barbering, voksbehandling og epilering. Kom ind hos Retouch og få permanent hårfjerning med laser.

Lightsheer Duet er designet til at fjerne hår – året rundt

Som en af de få klinikker i Danmark, er Retouch Clinic stolte af at kunne tilbyde vores helt nye diodelasermaskine til hårfjerning: Lightsheer Duet. 

Lightsheer Duet er udelukkende designet til at fjerne hår permanent og på alle hudtyper –selv hvis huden er mørk. Det gør det muligt at fjerne hår med laser året rundt.

De fleste klinikker har en IPL-maskine, som mange af økonomiske årsager anvender til både fjernelse af hår, karsprængninger, brune pletter og rødme i huden. Hos Retouch Clinic anvender vi ikke IPL til hårfjerning, men i stedet vores diodelaser, der udelukkende er fremstillet til at fjerne hår.

Lightsheer Duet forkorter behandlingstiden

Lightsheer Duet er en højteknologisk diodelaser, som verden over betegnes som den gyldne standard til hårfjerning med laser. Lightsheer Duet er den mest anvendte maskine til permanent hårfjerning i USA grundet dens sublime præstation i kliniske undersøgelser og muligheden for at behandle selv de mørkere hudtyper. 

Maskinen er hurtigere og mere effektiv sammenlignet med andre maskiner. Med andre hårfjerningsmaskiner tager det omtrent 2 timer at behandle et helt ben. Med Lightsheer Duet er det muligt at forkorte behandlingstiden til under den halve tid.

Skånsom og næsten smertefri behandling

En diodelaser er langt kraftigere og mere effektiv sammenlignet med IPL-systemet, hvorfor du hurtigere og mere skånsomt kan komme af med de uønskede hår. Lightsheer Duet anvender vakuum og har et indbygget kølingsystem, som gør behandlingen næsten smertefri. Det afhænger dog af, hvor du skal have fjernet hår. Der er forskel på at få fjernet hår fx i ansigtet, på brystet, ryggen og benene. Har du prøvet epilering og voksbehandling, som kan være meget smertefuldt, vil du opleve væsentlig mindre smerte ved denne type behandling. 

Hvordan foregår behandlingen med laser?

Professionel hårfjerning med laser er en effektiv måde at fjerne hår på. Laserlyset placeres hen over huden. Lyset bliver absorberet af den mørke farve i håret, hvorved lyset omdannes til varme i håret. Herved ødelægges hårsækkens celler, så de går til grunde. Disse celler kommer aldrig igen. Varmeudviklingen ødelægger altså hårets vækst permanent. Behandlingstiden varierer, alt efter hvilket område det drejer sig om.

Ikke alle hår er i vækst samtidig

Laseren kan kun fjerne håret, hvis det er i en vækstfase. Ikke alle hår er i vækst samtidig, da hårcellerne kan ligge i en dvalefase (ligesom blomsterløg). Det er derfor, at der er behov for flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Typisk skal der 8-10 behandlinger til for et endeligt resultat med permanent hårfjerning. Herefter skal resultatet holdes ved lige ca. 1 gang om året.

Kan permanent hårfjerning udføres på hele kroppen?

Ja, overordnet set kan vi fjerne uønsket hårvækst på hele kroppen. Det gælder for både kvinder og mænd. De fleste af vores kosmetiske sygeplejersker har mere end 8 års erfaring, og vi har stor fokus på en høj faglighed, så hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Inden laserbehandlingen

Inden behandlingen med laser skal hårene være barberet, så huden er helt glat. Du må ikke have fjernet hårene med pincet, voks eller epilering inden behandlingen. Dette skyldes, at håret skal være forbundet til hårsækken, ellers kan laseren ikke fjerne hårene permanent.

Du skal ikke have fået sol (eller bruge selvbruner) på behandlingsområdet 2 uger inden en laserbehandling, da laseren i værste tilfælde vil opvarme huden fremfor håret. Herved kan der opstå en overfladisk forbrænding.

Selve behandlingen føles som et slag med en elastik.

Efter behandlingen kan der opstå hævelse og rødme

Efter behandlingen kan huden være varm og lidt rød. Der kan ses perfolikelødem, som er hævelse og rødme omkring de enkelte hår. Dette forsvinder dog hurtigt igen, og du kan genoptage almindelige gøremål lige efter behandlingen. Brug solcreme med høj solfaktor (SPF) på det behandlede område, hvis du skal ud i solen.

Nye hår behandles ca. 10 uger efter forrige behandling

Efter 2-3 uger vil hårene falde ud af sig selv, og du vil over de næste uger føle dig hårfri, indtil der igen begynder at komme nogle nye hår i vækst. Allerede efter første behandling kan du se og mærke en tydelig reduktion af hår i det behandlede område. De nytilkommende hår behandles ca. 10 uger efter første behandling. De efterfølgende behandlinger sker ligeledes med et interval på ca. 10 uger, indtil du er helt hårfri. 

Hår i ansigtet kan behandles med 5 ugers interval.

Priser på permanent hårfjerning

Prisen for permanent hårfjerning varierer fra område til område og areal. Et område, der skal fjernes for hår permanent, vil som oftest skulle behandles 8-10 gange. Vi anbefaler at behandle de enkelte områder 1 gang om året for at bevare resultatet. Priserne starter fra 500 kr. til 3.000 kr. Se nærmere pris på de enkelte områder her (link). 

Rabat ved tilkøb

Ved tilkøb af to eller flere områder, betaler du fuld pris for det dyreste område og 50% på de følgende områder, hvis de behandles i samme behandling. Rabatten opnås altså kun ved køb af flere laserbehandlinger på én gang.

Konsultation - Gratis

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi vores klinik i København, hvis du har spørgsmål.

Permanent hårfjerning med laser

1. område fuld pris, flere områder i samme behandling: 50%
rabatten opnås kun ved køb af flere laserbehandlinger på én gang.

 

Begge ben pr. gang 3.000 kr
Halve ben pr. gang 2.000 kr
Armhuler 500 kr
Hel arm 1.500 kr
1/2 arm 1.000 kr
Ryg og skuldre 2.000 kr
Bryst 2.000 kr
Skuldre 1.000 kr
Nakke 600 kr
Baller 1.000 kr
Lænd 1.000 kr
Bikinilinje 800 kr
Brasiliansk 1.200 kr
Navlelinje 500 kr
Mave 1.000 kr
Hænder 600 kr
Ansigt 1.100 kr
Overlæbe 500 kr
Overlæbe og hage 800 kr
Overskæg 600 kr
Skægkant 500 kr
Bakkenbarter 600 kr
Hage 500 kr
Hals 600 kr
Brystvorter 500 kr
Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"