Book tid nu
Behandling hos Retouch Clinic

Permanent hårfjerning

Er du træt af at shave, plukke eller vokse hår? Retouch tilbyder permanent hårfjerning med en hurtig og effektiv højteknologisk diodelaser Lightsheer Duet. En diodelaser er kraftigere og mere effektiv sammenlignet med et IPL-system.

Den anvender vakuum og har et indbygget kølingsystem, som gør behandlingen næsten smertefri. Stop uønsket hårvækst. Slip for hudgener på grund af hårvækst. Book tid til permanent hårfjerning her.

Permanent hårfjerning

Slip for barbering, voksbehandling og epilering

Er du træt af at bruge tid og energi på gentagne barberinger, voksbehandlinger og epilering, der kun give midlertidige hårfjerningsresultater? Ønsker du at slippe for de irriterende indgroede hår og de ømme knopper, der ofte følger med traditionelle hårfjerningsmetoder?

Hårfjerning med diodelaser fjerner sikkert og effektivt dine hår med 8-10 behandlinger, så du ikke skal bekymre dig om uønsket hårvækst i fremtiden. Forestil dig en tilværelse, hvor du ikke længere skal bekymre dig om den daglige kamp mod stubbe og uønskede hår. I stedet kan du nyde de glatte og hårfri områder på din krop, som du altid har drømt om.

De åbenlyse fordele ved permanent hårfjerning er:

  • Du undgår at få røde knopper og kløe efter barbering
  • Du skal ikke længere bruge tid på barbering
  • Du slipper for at bruge hårfjerningscremer
  • Det er en meget effektiv hårfjerningsmetode
  • Det er en relativ smertefri hårfjerningsmetode

Permanent hårfjerning med laser

Behandlingstid: 15 – 60 min.
Bedøvelse: Ingen
Nedetid / Opheling: Ingen
Resultat synligt: Efter 2 – 3 uger
Holdbarhed: Permanent
Konsultation: Gratis
Pris: Se priser her
Permanent hårfjerning

Der kommer flere hår med alderen

Hårvækst er en naturlig del af vores krop, men det betyder ikke, at vi er forpligtet til at omfavne det. Uanset om du har mere hårvækst, end du foretrækker, eller om du oplever, at hårene bliver tykkere og stivere med alderen, så er du ikke alene i din kamp om at opretholde den glatte og hårfri hud.

Statistikken taler for sig selv. Gennemsnitligt bruger folk over 100 timer hvert år på at fjerne uønsket hårvækst. Dette indebærer utallige barberinger, voksbehandlinger eller epileringssessioner, der kan forvandle din daglige rutine til en besværlig opgave. Kvinder er ofte bekendt med de smertefulde og generende røde knopper, der kan dukke op efter barbering under armene eller langs bikinilinjen. Mænd står også over for deres udfordringer, især når det kommer til uønsket hårvækst på ryggen eller balderne.

Så hvis du er en af de mange, der er trætte af at håndtere overflødigt hår og dets gener, er det måske tid til at undersøge muligheden for permanent hårfjerning. Sig farvel til den daglige kamp mod hårvækst og book din første behandling i dag. Din krop vil takke dig for det, og du vil opleve en ny grad af bekvemmelighed og selvtillid.

Permanent hårfjerning
Permanent hårfjerning

Alt du skal vide om permanent hårfjerning med laser

I vores video her gennemgår kosmetisk sygeplejerske Lena alt, hvad du skal vide om permanent hårfjerning med laser.

 

Permanent hårfjerning

Ofte stillede spørgsmål – Permanent hårfjerning med laser

Hvilken laser er bedst til hårfjerning?

Lightsheer Duet er designet til at fjerne hår

Som en af de få klinikker i Danmark, er Retouch Clinic stolte af at kunne tilbyde vores helt nye diodelasermaskine til hårfjerning: Lightsheer Duet.

Lightsheer Duet er udelukkende designet til at fjerne hår permanent og på alle hudtyper – selv hvis huden er mørk. Det gør det muligt at fjerne hår med laser året rundt.

De fleste klinikker har en IPL-maskine, som mange, af økonomiske årsager, anvender til både fjernelse af hår, karsprængninger, brune pletter og rødme i huden. Hos Retouch Clinic anvender vi ikke IPL til hårfjerning, men i stedet vores diodelaser, der udelukkende er fremstillet til at fjerne hår.

Lightsheer Duet forkorter behandlingstiden

Lightsheer Duet er en højteknologisk diodelaser, som verden over betegnes som den gyldne standard til hårfjerning med laser. Lightsheer Duet er den mest anvendte maskine til permanent hårfjerning i USA grundet dens sublime præstation i kliniske undersøgelser og muligheden for at behandle selv de mørkere hudtyper. Maskinen er hurtigere og mere effektiv sammenlignet med andre maskiner.

Skånsom og næsten smertefri behandling

En diodelaser er langt kraftigere og mere effektiv sammenlignet med IPL-systemet, hvorfor du hurtigere og mere skånsomt kan komme af med de uønskede hår. Lightsheer Duet anvender vakuum og har et indbygget kølingsystem, som gør behandlingen næsten smertefri. Det afhænger dog af, hvor du skal have fjernet hår. Der er forskel på at få fjernet hår fx i ansigtet, på brystet, ryggen og benene. Har du prøvet epilering og voksbehandling, som kan være meget smertefuldt, vil du opleve væsentlig mindre smerte ved denne type behandling.

Hvordan foregår behandlingen med laser?

Professionel hårfjerning med laser er en effektiv måde at fjerne hår på. Laserlyset placeres hen over huden. Lyset bliver absorberet af den mørke farve i håret, hvorved lyset omdannes til varme i håret. Herved ødelægges hårsækkens celler, så de går til grunde. Disse celler kommer aldrig igen.

Varmeudviklingen ødelægger altså hårets vækst permanent. Behandlingstiden varierer, alt efter hvilket område det drejer sig om.

Selve behandlingen føles som et lille slag med en elastik.

Ikke alle hår er i vækst samtidigt

Laseren kan kun fjerne håret, hvis det er i en vækstfase. Ikke alle hår er i vækst samtidigt, da hårcellerne kan ligge i en dvalefase (ligesom blomsterløg). Det er derfor, at der er behov for flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Typisk skal der 8-10 behandlinger til for et endeligt resultat med permanent hårfjerning. Herefter skal resultatet holdes ved lige ca. 1 gang om året.

Kan permanent hårfjerning udføres på hele kroppen?

Ja, overordnet set kan vi fjerne uønsket hårvækst på hele kroppen. Det gælder for både kvinder og mænd.

De fleste af vores kosmetiske sygeplejersker har mere end 8 års erfaring, og vi har stor fokus på en høj faglighed, så hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Allerede efter første behandling kan du se og mærke en tydelig reduktion af hår i det behandlede område.

De nytilkommende hår behandles ca. 10 uger efter første behandling. De efterfølgende behandlinger sker ligeledes med et interval på ca. 10 uger, indtil du er helt hårfri.

Hår i ansigtet kan behandles med 5 ugers interval.

Et område, der skal fjernes for hår permanent, vil som oftest skulle behandles 8-10 gange.

Vi anbefaler at behandle de enkelte områder 1 gang om året for at bevare resultatet.

Hvad koster permanent hårfjerning?

Priser på permanent hårfjerning

Prisen for permanent hårfjerning varierer fra område til område og areal. Et område, der skal fjernes for hår permanent, vil som oftest skulle behandles 8-10 gange. Vi anbefaler at behandle de enkelte områder 1 gang om året for at bevare resultatet. Priserne starter fra 500 kr. til 3.000 kr. Se nærmere pris på de enkelte områder her (link).

Rabat ved tilkøb

Ved tilkøb af to eller flere områder, betaler du fuld pris for det dyreste område og 50% på de følgende områder, hvis de behandles i samme behandling. Rabatten opnås altså kun ved køb af flere laserbehandlinger på én gang.

Hvor længe er nedetiden ved behandlingen?

Efter behandlingen kan huden være varm og lidt rød.

Der kan ses perfolikelødem, som er hævelse og rødme omkring de enkelte hår. Dette forsvinder dog hurtigt igen, og du kan genoptage almindelige gøremål lige efter behandlingen. Brug solcreme med høj solfaktor (SPF) på det behandlede område, hvis du skal ud i solen.

Efter 2-3 uger vil hårene falde ud af sig selv, og du vil over de næste uger føle dig hårfri, indtil der igen begynder at komme nogle nye hår i vækst. Allerede efter første behandling kan du se og mærke en tydelig reduktion af hår i det behandlede område. De nytilkommende hår behandles ca. 10 uger efter første behandling. De efterfølgende behandlinger sker ligeledes med et interval på ca. 10 uger, indtil du er helt hårfri.

Hår i ansigtet kan behandles med 5 ugers interval.

Hvordan forbereder jeg mig til behandlingen?

Konsultation

Før du kan få permanent hårfjerning med laser, skal du til en lovpligtig forudgående konsultation hos klinikkens specialuddannede kosmetiske sygeplejerske.

Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har, og hvad du ønsker med behandlingen. I dialog med behandleren vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Et godt råd er også at skrive spørgsmål ned, som du har, før du kommer til konsultationen.

Konsultationen er uforpligtende og gratis.

Book en konsultation og behandling her

Betænkningstid

Der er ikke krav om betænkningstid, og konsultationen kan derfor afholdes i forbindelse med din første behandling.

Skriftlig information

Vi anbefaler, at du læser om behandlingen i vores patientvejledning, som du kan downloade her på siden.

Forholdsregler

Inden behandlingen med laser skal hårene være barberet, så huden er helt glat.

Du må ikke have fjernet hårene med pincet, voks eller epilering inden behandlingen. Dette skyldes, at håret skal være forbundet til hårsækken, ellers kan laseren ikke fjerne hårene permanent.

Du skal ikke have fået sol (eller bruge selvbruner) på behandlingsområdet 4 uger inden en laserbehandling, da laseren i værste tilfælde vil opvarme huden fremfor håret. Herved kan der opstå en overfladisk forbrænding.

Hvem er kandidat til permanent hårfjerning med laser?

Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre – og til alle hudtyper!

Du må ikke være mørk i huden og du må ikke have fået sol i 4 uger forud for behandlingen.

Du skal være over 18 år for at blive behandlet med laser.

Permanent hårfjerning med laser

I samme behandlingssession, hvor der behandles flere områder,
betales fuld pris på det dyreste område, og -50% på de efterfølgende områder.

Denne behandling kræver lovpligtig forudgående konsultation. Konsultationen kan afholdes i forbindelse med din første behandling.
Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Konsultation Gratis
Klippekort: 10 x behandlinger (betal kun for 8) Varierer
Armhuler 600 kr.
Bakkenbarter 600 kr.
Baller 1.300 kr.
Bikinilinje 800 kr.
Brasiliansk 1.300 kr.
Bryst 1.500 kr.
Brystvorter 600 kr.
Fødder 800 kr.
Hage 600 kr.
Hals 600 kr.
Hele ansigt 1.300 kr.
Hele arme inkl. hænder 2.500 kr.
Hele ben 3.300 kr.
Hænder 600 kr.
Lænd 1.000 kr.
Lår 2.200 kr.
Mave 1.000 kr.
Nakke 600 kr.
Navlelinje 600 kr.
Overlæbe 600 kr.
Ryg 2.200 kr.
Skuldre 1.000 kr.
Skægkant 600 kr.
Underarme 1.300 kr.
Underben 2.200 kr.
Couture designer Jesper Høvring

"Jeg kommer hos Retouch, fordi jeg værdsætter den professionelle vejledning, og jeg er virkelig glad for de behandlinger, jeg har fået"