DIFFUS RØDME

Diffus rødme kan være invaliderende, og kan vise sig i mange situationer. Nogen har et generelt rødligt skær i huden. Hos andre viser rødmen sig ved nervøsitet, kulde, varme eller alkoholindtag. Ens for alle typer rødme er, at det kan behandles med laser.

HVORFOR FÅR MAN DET?

Diffus rødme skyldes små overfladiske blodkar i overhuden. Jo flere små kar, der befinder sig i overhuden, og jo tættere de ligger, desto mere rødme vil man se i huden.

BEHANDLING MED LASER

Hos Retouch bruger vi Nordlys by Ellipse, som er verdenskendt for en effektiv behandling af diffus rødme. Laserbehandlingen foregår ved, at laserlyset sendes hen over huden. Laseren har en præcis bølgelængde for hæmoglobin, der er det røde farvestof i huden. Når laserlyset kommer i kontakt med hæmoglobinet i huden, vil lyset blive omdannet til varme, hvorved de små blodkar opvarmes til minimum 70 grader. På den måde ødelægges karvæggene og blodkarrene nedbrydes.

Laserbehandlingen føles som små slag med en eliastik.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen føles huden varm og rød som en let solskoldning. Efter nogle timer vil huden se normal ud igen. Resultatet af behandlingen ses efter 3 uger.

Som ofte kræver det 2-3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at udjævne hudtonen.

Det er vigtigt, at huden ikke er brun inden behandlingen. Ligeledes skal man undgå sol i 4 uger efter laserbehandlingen eller bruge høj solfaktor.

PRISER

Fra 2.100 kr.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER