DIFFUS RØDME OG ROSACEA

DIFFUS RØDME

Diffus rødme kan være invaliderende, og kan vise sig i mange situationer. Nogen har et generelt rødligt skær i huden. Hos andre viser rødmen sig ved nervøsitet, kulde, varme eller alkoholindtag. Ens for alle typer rødme er, at det kan behandles med laser.

HVORFOR FÅR MAN DET?

Diffus rødme skyldes små overfladiske blodkar i overhuden. Jo flere små kar, der befinder sig i overhuden, og jo tættere de ligger, desto mere rødme vil man se i huden.

HVAD ER ROSACEA?

Rosacea er en kronisk sygdom som er en yderst ubehagelig tilstand med rødme, svie og knopper i ansigtet.

Årsagen til hvorfor nogle får rosacea er ukendt. Det menes at kunne være miljøbelastning eller arveligt.

Behandling af Rosacea

Rosacea behandles oftest med antibiotika i creme-form eller tabletter, disse er som regel meget effektive. Knopperne forsvinder oftest ved en meget lav mængde antibiotika. Kontakt din praktiserende læge for at høre mere.

Efter et behandlingsforløb med antibiotika, kan man med stor fordel få foretaget en laserbehandling. Behandlingen kan fjerne karsprængninger, synlige blodkar og reducere den rødme som man ofte oplever når man har sygdommen. Laserens varme går ind og lukker det evt. udvidet blodkar og skaber en ensartet hudtone med en flot glat overflade.

BEHANDLING MED LASER

Hos Retouch bruger vi Nordlys by Ellipse, som er verdenskendt for en effektiv behandling af diffus rødme. Laserbehandlingen foregår ved, at laserlyset sendes hen over huden. Laseren har en præcis bølgelængde for hæmoglobin, der er det røde farvestof i huden. Når laserlyset kommer i kontakt med hæmoglobinet i huden, vil lyset blive omdannet til varme, hvorved de små blodkar opvarmes til minimum 70 grader. På den måde ødelægges karvæggene og blodkarrene nedbrydes.

Laserbehandlingen føles som små slag med en eliastik.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen føles huden varm og rød som en let solskoldning. Efter nogle timer vil huden se normal ud igen. Resultatet af behandlingen ses efter 3 uger.

Som ofte kræver det 2-3 behandlinger med 3 ugers mellemrum for at udjævne hudtonen.

Det er vigtigt, at huden ikke er brun inden behandlingen. Ligeledes skal man undgå sol i 4 uger efter laserbehandlingen eller bruge høj solfaktor.

BEHANDLINGSFORLØB – REDNESS NEUTRALIZER

Redness Neutralizer er Retouch Clinics behandlingsforløb til diffus rødme og rosacea. Det er et skæddersyet behandlingsprogram hvor vi kombinerer laserbehandlinger og hudplejeprodukter for at opnå det bedst mulige resultat.

Se vores behandlingsprogram til diffus rødme og rosacea

Kinder 1.500 kr.

Helt ansigt  – 1 behandling  2.500 kr.

Ved køb af 2 behandlinger 4.100 kr.

Ved køb af 3 behandlinger 6.200 kr.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER