ZO SKIN HEALTH

Huden er vores krops vigtigste barriere, den skal beskytte mod skader, frie radikaler, sol og andre miljømæssige faktorer. Mange oplever med tiden, at deres hud kommer i ubalance, da hudens barriere- og cellefunktion nedsættes med alderen og med de forskellige former for “slid”, som vi udsætter den for. Ubalancen kan opleves som sart, irriteret hud, tørhed, slaphed, rødme, ujævn hudtone med pigmentforandringer, linjer og rynker.

Hos Retouch Clinic bestræber vi os på at kunne hjælpe vores kunder med at komme alle former for hudproblemer til livs, så en smuk, sund og strålende hud er mulig for alle.

Det glæder os derfor ekstra meget, at vi, som nogle af de ganske få her i Danmark, har valgt at tilbyde vores kunder det bedste og mest innovative på markedet:

Udviklet af dermatolog Dr. Zein Obagi

ZO Skin Health er udviklet af amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater indenfor sund hud.
ZO Skin Health benyttes derfor af de dygtigste hudlæger verden over og kan uden sammenligning levere nogle helt enestående resultater.

ZO Skin Health er udviklet til levering af innovative hudplejeprogrammer, som optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning. Udgangspunktet er at stimulere og “vække” cellerne igang igen, så de kan yde deres maksimale til en normal cellefunktion. Nøgleingrediensen er retinol, som er eneste videnskabeligt dokumenterede ingrediens med hensyn til effekt på aldersforandringer.

ZO SKIN HEALTH & ZO MEDICAL

Den avancerede og eksklusive serie af produkter og hudbehandlinger fra ZO Skin Health indeholder både effektive produkter til hjemmebrug, samt dybe peelings som udføres på klinikken. Til særlige udfordringer og hudproblemer tilbydes desuden ZO Medical, som er yderligere avanceret medicinsk hudpleje, som kan benyttes efter faglig vejledning fra vores team af sygeplejersker.

 

Læs mere om ZO fantastiske peelinger

Vi glæder os til at introducere alle vores kunder til ZO Skin Healths hudplejeprogrammer og skabe nogle fantastiske resultater.

Book tid til en konsultation og få en vurdering af det absolut bedste hudplejeprogram til netop dig.

BOOK TID TIL EN KONSULTATION

ZO PRODUKTER LÆS MERE OM DEM HER

ZO OFFECTS HYDRATING CLEANSER
ZO OFFECTS HYDRATING CLEANSER
465,-
ZO-SKIN-HEALTH-Exfoliating-cleansing
ZO OFFECTS EXFOLIATING CLEANSER
465,-
ZO-SKIN-HEALTH-Exfoliating-polish
ZO OFFECTS EXFOLIATING POLISH
659,-
ZO OSSENTIAL C-BRIGHT SERUM
ZO OSSENTIAL C-BRIGHT SERUM
940 kr.-