I klinikken er vi specialister i hud. Vi vil vove at påstå, at vi er den klinik i Danmark med den højeste faglighed indenfor arbejdet omkring hudforbedring i kosmetisk øjemed. Vi ved, at denne påstand kan lyde flatterende, men vores erfaring stikker dybt. Vi har med stor tilfredshed og ros fra vores kunder skabt flotte resultater med vores stærke kompetencer indenfor hudpleje, laser- og andre kosmetiske- og dermatologiske behandlinger.

I klinikken udbyder vi en bred vifte af behandlinger, der har til formål, at optimere hudstatus for vores kunder. Hvad enten der er tale om aldrende hud, solskader, akne eller arkorrektion, er vi i klinikken godt klædt på til at hjælpe ud fra et kvalificeret og højt fagligt niveau.

I klinikken er vi specialister i planlægning af behandlingsforløb. Vi tager vores brede udbud af behandlingsmuligheder i brug til vores Hudanalyser for at kunne opnå de bedste resultater for vores kunder. Med vores faglighed ved vi dog også, at vi sommetider må trække på andet og mere specialiseret hjælp. Hudlidelser som svær Akne og Rosacea kan være kompleks og kræve medicinsk behandling. Mangel på hjælp i tide kan desværre have permanente- og triste resultater; herunder udviking af dybe ar og modermærke- og hudkræft.

Vi ved, hvad der skal til og derfor har vi fået en ny kollega med på vores hold. Vi har ansat Dermatologisk specialist David Bregnbak og glæder os over, at vi fremadrettet kan trække på Davids ekspertise og tilbyde hans hjælp til vores kunder.

HVAD KAN DAVID GØRE FOR DIG?

For mange med en svær grad af Akne eller Rosacea kan hudproblemerne hæmme og forringe livskvaliteten i en grad, der kan være svært at forstå for andre. I sådanne situationer kan ventetiden hos en hudlæge føles uendelig lang. Vi har med tunge hjerter hørt kunder berette om flere måneders ventetid.

Med David på vores hold gør vi det nu muligt, at springe den langsommelige proces over og blive tilset af en hudlæge uden ventetid. Vi ved, at det for nogen kan være et meget kærkomment ønske, når hudproblemerne er invaliderende.

Det betyder ligeledes, at vi hurtigt kan være med til at lindre kosmetiske- og psykologiske gener, der kan udspille sig, når situationen er kompleks og viser sig i en svær grad.

VI FAVNER NU ENDNU BREDERE…

Som nævnt har vi igennem flere år haft stor succes i vores arbejde indenfor hudforbedring. Vi vil fortsætte vores gode, omhyggelige arbejde og er meget stolte af, at vi nu er en af de eneste klinikker, der både kan tilbyde medicinsk- og kosmetisk behandling. Vi glæder os over, at kunne favne endnu bredere og afhjælpe selv de mest komplekse hudlidelser.

Du kan læse mere om David Bregnbak og vores nyeste tiltag her