UltraCel – Ultra Deluxe SkinTightening

Retouch er stolte af, som de første i Danmark, at kunne tilbyde behandling med UltraCel.
UltraCel Deluxe SkinTightening er en af de nyeste former for opstrammende behandling, med dybdegående effekt, baseret på en powerfuld kombination af Fokuseret Ultralyd og Monopolar Radiofrekvens.
Behandlingen kan med stor fordel benyttes på slap hud på hals, kinder og décolleté, samt øvrige steder på kroppen.

Med tiden daler niveauet af kollagene- og elastiske fibre, og huden på især ansigt og hals begynder at hænge og konturer udviskes. Den nederste del af kinder og kæbelinje er især et sted, vi med alderen får løs og slap hud.

Ultracel Skintightening Opstramning af hud Retouch Clinic

HVAD GØR EN UltraCel behandling

Den stimulerer en øget kollagen produktion, samt hudens egen regenerationsproces og evne til at “trække sig sammen” i både de øvre- og nedre hudlag på samme tid. Resultatet er en gennemgribende opstramning af både overhuden og det dybere bindevæv. Deluxe SkinTightening er derfor et fantastisk ikke-kirurgisk alternativ for dig, som ønsker en helt naturlig måde at opstramme og stimulere til fastere og flottere hud.

Skintightening

Teknologien Fokuseret Ultralyd er blevet kategoriseret som en af de gyldne standarter indenfor skintightening. Teknologien er også kendt fra Ultherapy, som kom på det amerikanske marked i 2010. Fokuseret Ultralyd virker ved at sende ultralydsbølger ned i den dybeste del af huden (SMAS laget). Når ultralydsbølgerne møder hinanden i et præcist punkt, dannes en opvarmningszone i huden på over 70 grader. Denne opvarmningszone vil først og fremmest give en sammentrækning af huden, præcis som når kød eller anden protein udsættes for varme. Over de næste 3-6 måneder vil koagulationszonen omdannes til nyt bindevæv – herunder kollagen og elastine fibre. Resultatet bygges langsomt og gradvist op over de næste måneder, optimalt resultat er derfor først helt tydeligt efter 6+ måneder.

Opstramning med Ultracel

Monopolar Radiofrekvens (rynker, linjer og opstramning)

Denne teknologi er bedre kendt fra ”Thermage” og bliver i dag anvendt af flere laserproducenter. Det er videnskabeligt bevist, at monopolar radiofrekvens stimulerer hudens øvre to lag, så rynker og fine linjer glattes og udviskes. Endvidere trækker huden sig yderligere sammen, og man får på den måde genskabt konturerne i ansigtet.
Behandlingen foregår ved, at huden langsomt varmes op. Varmen fra laserhovedet vil medføre en dyb opvarmning af både overhuden og læderhuden. I modsætning til den fokuserede ultralyd vil huden med monopolar radiofrekvens blive opvarmet til omkring 50 grader, og kun i de to øvre hudlag. Denne temperatur vil få huden til at danne nye friske kollagen- og elastinfibre, hvorfor rynker og fine linjer glattes. Det tager op til 3 måneder for huden at danne de nye fibre. Resultatet er en strammere, glattere og sundere hud.

Ultracel behandling før og efter

Her ses resultat efter 1 behandling med Ultracel og 1 hudfornyelse med laser.

Resultatet = Optimal skintightening effekt

UltraCel – Ultra Deluxe SkinTightening skiller sig ud ved at kombinere både fokuseret ultralyd og Monopolar Radiofrekvens. To teknikker der på hver sin måde optimerer og opstrammer huden i forskellige lag.

Behandlingen

Behandlingen udføres af en af klinikkens specialuddannede sygeplejersker. Huden tegnes evt. op med kridtpen, og der påføres en kølig ultralydsgel på behandlingsområdet. Behandlingen tager ca. 60-90 minutter. Selve behandlingen kan føles ubehagelig, som små stød i huden og siden varme. Man kan med fordel tage 800mg Ibuprofen og 1 gram Paracetamol en time inden behandlingen.

Antal behandlinger

Det kræver som regel flere behandlinger med et par ugers interval for at opnå det optimale resultat. Det er individuelt hvor mange gange, der skal til, dette vil blive vurderet ved din konsultation inden behandlingen. Som udgangspunkt skal alle regne med et pakkeforløb.

Efter behandlingen

Der er ingen decideret “nedetid”, og man kan som udgangspunkt tage på arbejde efter behandlingen. Der kan ses lidt hævelse og rødme efter varmepåvirkningen i huden. I enkelte tilfælde kan man mærke en “sitren” og ømhed i huden. Dette er forbigående og er som regel senest aftaget efter nogle dage.
Der er ingen anbrud på huden efter behandling, så der kan anvendes produkter, dvs. vanlige hudplejeprodukter og make-up lige efter behandlingen.

Pleje

Vi anbefaler at vedligeholde den stimulerende effekt af behandlingen med hudpleje/creme indeholdende Retinol eller Tretinoin efterfølgende, idet disse ingredienser øger kollagenproduktionen yderligere. Spørg desuden din behandlende sygeplejerske, som vil vejlede dig i den optimale hudpleje tilpasset lige netop din hud.
Beskyt altid huden optimalt med SPF 30-50+ ved ophold i dagslys.

Gratis konsultation

Kom ind i klinikken og få en grundig og uforpligtende konsultation, hvor vi vurderer mulighederne for dig.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER