TCA Peeling

Behandling af dybe ar med TCA-cross.

TCA-Cross er en meget stærk syre, som man meget specifikt og punktvis, kan behandle  dybe smalle akne ar og forstørrede porer.

Mulige resultater med TCA-cross, overgår selv de mest avancerede former for fraktioneret laser på ovennævnte ar-typer og forstørrede porer.

For helhedsbehandling af større områder med mindre dybe ar, kan der kombinationsbehandles med anden behandling.

TCA-Cross er den mest effektive behandling til følgende ar-typer:

  • ”Ice-pick scars” (Smalle sylespidse ar) ´

  • ”Box scars” (Firkantede dybe ar)

  • Lineære ar.

Behandlingen

Den stærke syre påføres direkte og specifikt ned i arret eller en pore, hvorved syren opløser bunden af ar-dannelsen, så der dannes et lille sår. Huden vil efterfølgende påbegynde en ophelingsproces, der vil få huden til danne nye hudceller og lukke hullet. På den måde bliver huden mere jævn og dybden på arret minimeres. 

Efter behandlingen vil der ses små hvide områder, der hvor den stærke syre er blevet påført arret. Denne hvide ”frosting” vil forsvinde i løbet af kort tid, og blive omdannet til en meget lille sårskorpe. Huden vil over de næste 5-7 dage begynde at hele det lille sår.

I de første 5 dage skal huden påføres en antibiotika creme, for at undgå infektion, og for at få huden til at hele hurtigere. Når den lille sårskorpe er faldet af, vil selve arret være rødt i flere uger efter. Dette kan dog nemt dækkes med make-up.

BEHANDLINGSFORLØBET

Over en periode på 6-8 uger efter behandling, vil fibroblasterne i huden producere en masse kollagen- og elastinfibre for at ”fylde arret op” med kroppens eget bindevæv. 

Efter 6-8 uger: Kontroltid i klinikken. Huden vil være ophelet, og resultatet af en enkelt behandling vil kunne vurderes, samt behovet for evt. flere behandlinger.

TCA-Cross kan anvendes på alle hudtyper, herunder etnisk og asiatisk hud. 

Det kræver 2-4 behandlinger med 6-8 ugers interval. 

Behandlingen udføres af vores plastikkirurg

Behandlingen udføres kun af klinikkens plastikkirurg og kræver ikke bedøvelse.

Behandlingerne er hurtige, sikre med minimal ubehag.

Der kan forventes et resultat med forbedring af arrenes dybde med ca. 50-80% ved 3 x behandling.

Konsultation

Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation ved vores kirurg. Prisen for en konsultation er 350,-.  Her kan du høre mere om  dine muligheder og få forklaret behandlingen grundigt.

Du er altid velkommen til at have en ven eller et familiemedlem med til konsultation.

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER

2.500,-

Der anbefales 3 behandlinger.

Book tid