Årets julefester og ej at forglemme Nytår står lige for døren og mange er så småt begyndt med forberedelser dertil – store som små.

Mange ønsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv optil jul og de mange sociale arrangementer, der hører årstiden til.

En smuk og glødende hud er dog altid et sikkert hit, hvis man ønsker at gøre lidt ekstra godt og ud af sig selv.

Vi giver dig her 5 anbefalinger til behandlinger, der kan få dig til af fremstå med ekstra glød og stjernestøv på kinderne til årstidens festlige arrangementer:

  1. MicroTox behandling, Priser fra 2300,-

MicroTox er vores nyeste behandling i klinikken. MicroTox er en effektiv behandling, der giver huden fugt og glød og på samme tid virker opstrammende og forfinende på huden. Behandlingen minimerer synlige porer og kan forbedre strækmærker, overfladiske ar og hyperpigmentering.

Behandlingen udføres med et device kaldet MicroGold. MicroGold er en lille beholder med et nålehus indeholdende 20 forgyldte nåle. Nålene er tyndere end hårstrå og har forskellige længder – alt afhængig af området, der behandles. Nålene har små kanaler, det gør det muligt for miksturen i beholderen at trænge kontrolleret ned i huden. I beholderen blandes en skræddersyet mikstur– afhængigt af hvilke hudtype, der skal behandles. Ingredienser som vi anvender til behandlingen, er blandt andet hyaluronsyre, pigmentdæmpende seraer, vækstfaktorer, vitaminer, antioxidanter samt en lille mængde Botox.

Denne behandling er ideel til alle hudtyper, da vi skræddersyer den enkelte mikstur til den enkelte hudtype.

Retouch anbefaler: Vi anbefaler at få sig en MicroTox behandling et par dage inden et arrangement.

BONUSINFO:  Denne behandling er også egnet til behandling af hals og Decolté. En enkelt behandling kan sagtens stå alene for et friskt pust til din hud, men ønsker du at forbedre resultatet anbefaler vi et kurforløb med 3 behandlinger.

OBS – Er du interesseret i behandling med MicroTox, skal du konsulteres af vores plastikkirurg Jamshaid Mulk min. 48 timer inden behandlingen.

*LIGE NU OG FREM TIL 23. DECEMBER KAN DU SPARE 20 % PÅ DIN MICROTOX BEHANDLING <3 

Du kan læse mere om behandlingen via. Dette link:

https://retouchclinic.dk/microtox-behandling/

  1. Mesoeclat behandling, 950,-

Mesoeclat peeling fra Mesoeestetic er en effektiv anti-age peeling med øjeblikkelig opstrammende effekt. Peelingen giver en smuk glød, mindsker linjer og porer og booster en vintertræt hud med et øjeblikkeligt resultat.

Denne behandling er bedre kendt som ’The Red Carpet Treatment’ og er en af de mest anvendte peelings i USA. Mesoeclat er ligeledes en foretrukken behandling hos mange af vores kunder som ikke ønsker at lade sig behandle med filler og BOTOX.

Retouch anbefaler: Vi anbefaler, at man får sig en Mesoeclat peeling ca. 10 dage inden et arrangement, da man kan opleve en let afskalning af huden i nogle dage efter behandlingen.

BONUSINFO: For at optimere resultatet af behandlingen kan man vælge et kurforløb med enten 3 eller 5 behandlinger. Denne behandling er også egnet til behandling af hals og Decolté.

Du kan læse mere om behandlingen via. Dette link:

https://retouchclinic.dk/mesoeclat/

  1. Juvéderm Volite Skinbooster, Priser fra 2200,- 

Mange oplever ekstra tørhed i huden i vinterhalvåret. Der kan tages flere tiltag i brug for at komme den vintertrætte hud til livs, men ønsker du en effektiv behandling, der samtidig minimerer fine linjer, reducerer ujævnheder, fordybninger og nopret hud, er Juvéderm VOLITE den rette behandling for dig.

Juvéderm VOLITE er en tynd men højkoncentreret hyaluronsyregel uden løftekapacitet, der injeceres som små overfladiske stik i øverste hudlag.

Resultatet efter VOLITE-behandlingen vil være mærkbart et par uger efter behandlingen. Dette skyldes, at de gamle og triste hudceller først skal falde af huden før de nye, sunde og fugtboostede hudceller kan komme frem til hudoverfladen.

Resultatet af en VOLITE-behandling vil være øget fugtbalance, minimerede fine linjer og ar, bedre glød samt øget elasticitet i huden.

Kliniske studier viser, at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinboosterbehandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval. Juvéderm VOLITE kræver kun én behandling

BONUSINFO: Vidste du, at Juvéderm VOLITE også kan bruges til behandling af læber – dog uden at give samme fylde som ved en traditionel fillerbehandling af læberne? Juvéderm VOLITE som læbebehandling vil få dine læber til at fremstå gennemfugtede, velplejede og være din læbepomades absolut bedste ven i vinterhalvåret.

Du kan læse mere om behandlingen via. Dette link:

https://retouchclinic.dk/skinbooster/

 

  1. Book en tid til ansigtsbehandling hos vores Hudterapeaut Marianne Flindt, Priser fra 465,-

For nogen byder årstiden på ekstra stress og jag. Kom helt ned i gear med en afslappende og nøje tilpasset ansigtsbehandling hos vores dygtige hudterapeaut og kosmetolog Marianne Flindt.

Marianne har mange års erfaring med hud og hudpleje og holder sig altid opdateret på tiltag, der kan være med ti at fremme en sund og smuk hud.

BONUSINFO: Velplejede bryn og farve på vipperne kan sætte prik over i’et for et smukt look. I forbindelse med din ansigtsbehandling kan du booke ekstra tid til retning og farvning af bryn og vipper hos Marianne.

Du kan booke tid hos Marianne via. Dette link:

https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=2852

 

  1. Enzymatic Peel fra ZO Skin Health, 715,-

Hvis du skal ud og SHINE og er på udkig efter et produkt, du kan gøre brug af derhjemme, anbefaler vi Enzymatic Peel fra vores hudplejeserie ZO Skin Health. Denne peel indeholder Papain, Bromelain og Glycolsyre, der meget nænsomt men effektivt eksfolierer døde hudceller væk og vil efterlade din hud med en smuk glød. Denne peel er ideel til alle hudtyper – også den sensitive hud.

Retouch anbefaler: Vi anbefaler at benytte denne peel 3 timer inden du skal ud. Påfør peelen på afrenset hud, lad den sidde 3 timer og vask derefter af.

Ønsker du GLOW fra morgenstunden, har du også mulighed for at sove med peelingen og vaske den af om morgenen.

BONUSINFO:
Har du booket tid til selvbrunertanning inden en fest? Påfør Enzymatic Peel på kroppen et par timer inden for at eksfoliere huden. Vask peelingen af inden tanning og selvbruneren vil få ekstra og naturlig WAUW-effekt.

Ydermere: Efterlader vinterens kulde tørre albuer og måske trætte fødder efter julefrokosten, kan denne peel også bruges til peeling og kærlige pleje af den grovere hud på kroppen. Påfør peelingen på tørre albuer og fødder, pak ind i Vita Wrap og lad peelingen sidde i 2 – 3 timer inden afvaskning.

 

 

Er du i tvivl om hvilken af ovenstående behandlinger der er den helt rette for netop dig? Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker i klinikken.