SKØNHEDSBEHANDLINGER

Det er videnskabeligt bevist, at skønhed og æstetik påvirker mennesker positivt. Skønhedsbehandlinger er ikke bare overfladisk forskønnelse, da æstetikken er med til at ændre din følelse omkring dig selv. Æstetik har altid været en overlevelsesstrategi for menneskeheden. Vi har altid brugt æstetik strategisk, men vi har blot ikke anerkendt dets betydning for vores eget velbefindende på et dybere plan. Flere undersøgelser viser, at når man kan lide sit eget udseende, så er det med til at give personen en bedre følelse af sig selv, der vil smitte af på den udstråling, som man sender videre til andre mennesker.

Hos Retouch Clinic har vi udvalgt følgende skønhedsbehandlinger, som vi synes fungerer godt sammen med vores øvrige behandlinger.

KLIK PÅ BEHANDLINGEN FOR AT LÆSE MERE
MICRONEEDELING
Skønhedsbehandlinger-skønhedsklinik københavn

En behandling med microneedeling foregår ved at små nåle kører gennem din hud, og derved får huden til at danne ny collagen. Nålene får altså din hud til at forny sig selv, og skabe en ensartet strålende hud med en smuk glød.

MIKROPIGMENTERING
Skønhedsbehandling skønhedsklinik københavn

Permanent makeup/ Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber. Det er også ideelt for mænd, der ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.

TRICOPIGMENTERING
Skønhedsbehandling skønhedsklinik københavn

Tricopigmentering er en løsning ved hårtab, hvor man med en nål deponerer mikroskopiske pigmenter i de øverste hudlag i hovedbunden. Hvert lille prik designes til at ligne og erstatte en shavet hårfollikel. Tusinder af disse små prikker evt. blandet med det resterende hår, giver en utrolig realistisk simulering af en tæt shavet hovedbund.

ØJENVIPPE-SERUM
Skønhedsbehandling skønhedsklinik københavn

Benyt vores øjenvippe-serum og få naturlige lange smukke vipper.

CREMER
Skønhedsbehandling skønhedsklinik københavn

Hos Retouch Clinic er det vigtigt for os, at vores patienter får det bedst mulige resultat. Derfor er produkter til hjemmebehandling et must. Vi kan få medicinske cremer specialfremstillet til netop din hud og dine behov.

Ofte er problemet med cremer at et mærke bruger den samme hovedingrediens i alle deres cremer. Derfor bygger vores hudplejeprogram på flere forskellige mærker, så man kan sammensætte det bedste fra de forskellige serier.

SE ALLE KLINIKKENS BEHANDLINGER HER