SKØNHEDSBEHANDLINGER

Det er videnskabeligt bevist, at skønhed og æstetik påvirker mennesker positivt. Skønhedsbehandlinger er ikke bare overfladisk forskønnelse, da æstetikken er med til at ændre din følelse omkring dig selv. Æstetik har altid været en overlevelsesstrategi for menneskeheden. Vi har altid brugt æstetik strategisk, men vi har blot ikke anerkendt dets betydning for vores eget velbefindende på et dybere plan. Flere undersøgelser viser, at når man kan lide sit eget udseende, så er det med til at give personen en bedre følelse af sig selv, der vil smitte af på den udstråling, som man sender videre til andre mennesker.

Hos Retouch Clinic har vi udvalgt følgende skønhedsbehandlinger, som vi synes fungerer godt sammen med vores øvrige behandlinger.

KLIK PÅ BEHANDLINGEN FOR AT LÆSE MERE
MICRONEEDELING
Skønhedsbehandlinger-skønhedsklinik københavn

En behandling med microneedeling foregår ved at små nåle kører gennem din hud, og derved får huden til at danne ny collagen. Nålene får altså din hud til at forny sig selv, og skabe en ensartet strålende hud med en smuk glød.

MIKROPIGMENTERING
Skønhedsbehandling skønhedsklinik københavn

Permanent makeup/ Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber. Det er også ideelt for mænd, der ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.

SE ALLE KLINIKKENS BEHANDLINGER HER