Hvad er Juvéderm VOLITE skinbooster?

Juvederm VOLITE er en ny og innovativ skinbooster, som anvendes i hele huden for at forbedre hudens kvalitet og glød. Dette fillerpræparat indeholder store mængder af hyaluronsyre, som forbedrer hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar, samtidig med at elasticiteten og hydreringen af huden stiger markant.

Juvederm VOLITE er designet til at holde længere end alle andre skinboosters på markedet. Hyaluronsyren i VOLITE er krydsbundet, det vil sige, at hyaluronmolekylerne tager lang tid om at blive nedbrudt.

Kliniske studier viser, at VOLITE forbedrer hudkvaliteten i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Ved traditionelle skinboosterbehandlinger, kræver det normalt flere behandlinger med få ugers interval. Juvederm VOLITE kræver kun én behandling!

Juvederm VOLITE er særligt godt til ansigtshuden, hænder og bryst. Det er især i disse områder, huden mister sin egen produktion af hyaluronsyre og at hudkvalitet forringes markant med alderen.

Fordelen ved behandlingen er endvidere, at huden danner sit eget bindevæv i de områder, hvor man har lagt VOLITE skinbooster. Det vil sige, at selv om hyaluronsyren bliver nedbrudt over 9 måneder, så vil huden stadig have dannet sine egne bindevævsfibre, som kan virke fyldende og udglattende på huden.

Hvordan foregår behandlingen med Juvederm VOLITE?

Først skal man til en konsultation i klinikken, hvis ikke man har fået fillers hos Retouch før. Her kigger vi på dit fugtniveau i huden samt din overordnede hudkvalitet.

48 timer efter konsultationen kan vi lave selve VOLITE-behandlingen. Huden afrenses og påføres lokalbedøvende creme, så ubehag minimeres under behandlingen.

Herefter injiceres små dråber Juvederm VOLITE i hele huden med en meget tynd og fin nål. Ved fine ar og linjer, lægger vi en koncentreret dosis for især at forbedre hudkvaliteten i disse områder.

skinbooster volite juvederm
skinbooster volite

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil huden være let rød grundet de mange fine stik i huden. Der er også risiko for små blå mærker samt lidt hævelse. Ifølge kliniske studier var 95% af patienterne i stand til at vende tilbage til sociale engagementer et døgn efter behandling.

Man må anvende makeup og creme 6 timer efter behandlingen.

Resultatet efter VOLITE-behandlingen opstår først nogle uger efter selve behandlingen. Dette skyldes, at de gamle, grå og triste hudceller først skal falde af huden, før de nye, sunde og fugtboostede hudceller kommer frem til hudoverfladen.

Efter 2-4 uger vil hudkvaliten være synligt forbedret –  med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og ar, bedre glød og udstråling samt en øget elasticitet.

Bonus information

Forskellen på skinbooster-behandlinger og mesoterapi er, at mesoterapi typisk bygger på en cocktail af vitaminer og hyaluronsyre, hvor hyaluronsyremolekylerne ikke er krydsbundet. Det vil sige, at effekten af mesoterapi er meget kortvarig – måske kun en uges tid. Derfor er skinbooster-behandlinger klart at foretrække, da effekten er langvarig.

PRIS FOR VOLITE

1 ml. 2.200 kr.

2 ml.  4.000 kr.

BOOK DIN BEHANDLING HER