ROSACEA OG RØDME

HVAD ER ROSACEA OG RØDME

Rosacea er en kronisk sygdom som er en yderst ubehagelig tilstand med rødme, svie og knopper i ansigtet.

Årsagen til hvorfor nogle får Rosacea er ukendt. Det menes at kunne være miljøbelastning eller arveligt. Man vurderer at mellem 3-5% af Danmarks befolkning udvikler sygdommen og den opstår som regel i alderen 30-50 år.

Behandling af Rosacea

Rosacea behandles oftest med antibiotika i creme form eller tabletter, disse er som regel meget effektive. Knopperne forsvinder oftest ved en meget lav mængde antibiotika, hvilket gør at man bedre kan tåle en langvarig kur. Efter et behandlingsforløb med antibiotika, kan man med stor fordel få foretaget en laserbehandling med en af vores medicinske lasere, som går ind og lukker det evt. udvidet blodkar. Denne vil være med til at skabe en ensartet hud, med en flot glat overflade.

Rosacea er en kronisk sygdom, hvilket vil sige at den ikke kan kureres. Vi kan dog muligvis reducere de gener du har af sygdommen. Det er karspræninger og de synlige blodkar, der kan fjernes og reducere rødmen gennem laserbehandling. Men ikke selve sygdommen.

Hvis du føler at din livskvalitet bliver bedre af, at få noget gjort, er det måske en god ide, at få os til at se på dit tilfælde. Vi vil vurdere din hud og lave et effektivt og resultatgivende behandlingsforløb. Se behandling af diffus rødme med laser her.

BOOK DIN KONSULTATION HER