Aldring er en naturlig del af livet. Men det betyder ikke, at man har lyst til at ligne sin alder eller, endnu værre – ligne en der er ældre end man egentlig er.

Kroppen forandrer sig over tid og denne proces medfører tab af volumen i midter-ansigtet, samt forekomsten af rynker og dybe furer.

Heldigvis findes der et stigende antal fillers som kan genskabe volumen og give en betydeligt yngre udseende, samtidig med at det er naturligt.

Restylane Perlane er en FDA godkendt hyaluronsyre filler som er tykkere og har en mere fast konsistens end normal Restylane. Denne konsistens gør det muligt at placere filleren dybere i huden, for at genskabe volumen på en naturlig måde. Filleren genskaber fylden i kinderne og udvisker dybe folder og rynker. Restylane Perlane er både sikkert og effektivt. Gennem utallige kliniske forsøg har patienter rapporteret et subtilt løft og et mere ungdommelig udseende efter injektion. Løft af kinder og reduktion af nasolabialfure er en af de mest eftertragtede kosmetiske behandlinger med Restylane Perlane.

Filleren er en ikke-invasiv og effektivt middel til at stramme huden op og reducere rynker.

For dem der ikke ønsker plastikkirurgi, kan denne filler være et godt alternativ.

 restylane perlane

Restylane Perlane er anderledes fra andre fillers

Restylane Perlane er en af de længste varig hyaluronsyre fillers på markedet. I kliniske forsøg har Restylane Perlane vist at holde op til et helt år. Endvidere er det den eneste filler, som er FDA godkendt til at skabe fylde i kinder og konturering af ansigtet. Filleren hjælper også med at glatte dybe rynker og linjer og giver dig et friskere udseende.

Derudover er behandlingen hurtig, smertefri og der involverer lidt til ingen downtime. En behandling tager mindre end en halv time, afhængigt af størrelsen på det behandlede område. Hvis du er bekymret over smerter fra injektionen, kan vi give dig en lokalbedøvende creme på inden behandlingen, hvilket nedsætter eventuelle smerter og ubehag.

Behandlingen med Perlane kan også kombineres med andre fillers og Botox, for at opnå en ”ikke-kirurgisk ansigtsløftning.” Denne kombination kan give en foryngelse af hele ansigtet og fjerner adskillige år fra dit udseende på en fuldstændig ikke-invasiv måde.

 

Restylane Perlane hagekorrektion

Restylane Perlane er en god filler til at give hagen mere form og definition. Hvor man førhen kun kunne korrigere en vigende hage med operation, så kan man nu skabe en æstetisk hage med fillers som Restylane Perlane. Hagekorrektion med fillers er en god løsning, hvis du ønsker en mere æstetisk profil, en smallere eller skarpere hage. Fillers kan også bruges til at korrigere skævhed og asymmetri i hage og kæberegionen.Et alternativ til Restylane Perlane er Juvederm Voluma, der holder i 18 måneder.

 

Restylane Perlane til kæbelinje

Hvis du har en udefineret kæbelinje, så kan denne filler være en god løsning. Filleren kan korrigere kæbelinjen, så den bliver mere markeret og skarp. Behandlingen er både velegnet til mænd og kvinder, som ønsker mere definition af kæbelinjen og en bedre afgrænsning mellem hals og kæbe.

 

 

 

Restylane Perlane til Kindben

Ønsker du mere markerede kindben eller fyldigere kinder, så kan Restylane Perlane være en rigtig god løsning. Restylane Perlane er en god filler til at skabe definition og fylde i kindbene, på en naturlig måde, uden det bliver ”katte agtigt”.  Filleren kan også skabe volumen i midt ansigtet, for at genskabe den fyld som forsvinder med alderen. På den måde løftes huden tilbage, i stedet for at ligge langs kæbelinjen og skabe ”hamster kinder”.

Resultatet holder et års tid. Et alternativ til Restylane Perlane er Juvederm Voluma, der holder i 18 måneder.

 

 Før og efter behandlingen

Først og fremmest er det vigtigt at lave en konsultation. Her vil vi undersøge dine ansigtstræk og vurdere, om du vil have gavn af en Restylane Perlane behandling, til at genskabe volumen eller reducere dybe folder og rynker.

Under konsultationen vil vi endvidere gennemgå behandlingsforløbet samt eventulle bivirkninger.

Når du har besluttet dig for, at det er den rigtige behandling for dig, så vil vi gennemgå en korrekt efterbehandling, som f.eks at undgå make-up i 4 timer efter injektionen. Der skal ifølge dansk lov gå 48 timer mellem første konsultation og behandlingen med fillers.

 

Selve behandlingen

Restylane Perlane er ikke nødvendigvis den bedste behandling til alle anti-age problematikker. Derfor er det vigtigt, at få den rette rådgivning af en behandler med mange års erfaring indenfor injektionsbehandlinger.

Filleren giver mange fordele til dem der ønsker et friskere udseende eller dem der ønsker at korrigere uæstetiske træk, som f.eks en vigende hage. Restylane Perlane er sikkert at bruge hos både mænd og kvinder så længe man er over 18 år.

Selvom bivirkninger kan forekomme, så er de ofte små og kortvarige.

Det injiceres med en meget fin nål, efter huden er blevet afsprittet. Under behandlingen vil man typisk mærke enkelte stik.  Hævelsen falder i løbet af 1-2 dage, hvorefter man vil se betydelig yngre og friskere ud.

 

Bivirkninger

Selvom alle medikamenter har bivirkninger, så er bivirkninger forbundet med Restylane Perlane minimale. Alligevel skal man være opmærksom på det helt almindelige bivirkninger, før man vælger en filler behandling. De mest almindelige bivirkninger omfatter blå mærker ved injektionsstedet, rødme og hævelse. Andre tegn på en bivirkning omfatter ømhed, smerter og kløe. Nogle mennesker får hovedpine efter behandlingen. Mange af disse reaktioner er dog kortvarige.

 

Kontraindikationer ved Restylane Perlane

Mennesker der lider af svær allergi, især allergi overfor grampositive bakterier, bør ikke få en behandling. Hvis du har haft en svær allergisk reaktion grundet medicin, er det vigtigt, at du oplyser det til din behandler. Ligeledes bør man ikke få behandlingen ved allergi overfor lidocain.

Endvidere er det vigtigt, ikke at få en fillerbehandling, hvis du har betændelse i kroppen. Ligeledes gælder det, hvis du har problemer såsom svær akne, sår, infektion, cyster, nældefeber eller udslæt. I dette tilfælde skal du vente med din Restylane Perlane behandling til du er blevet rask igen.

Læs mere om vores restylane behandling