Restylane

Restylane er en enestående filler til behandling af fine linjer og rynker, skabe fyldige læber og korrugeringen af mørke rander under øjnene eller en uæstetisk næseform.

Produktet er af de første fillers på markedet, og består af hyaluronsyre – et sukkerstof – som findes naturligt i huden i forvejen, men som forsvinder når vi ældes.

Behandlingen giver et naturligt og æstetisk resultat, der holder op mod et år.

Hvad er restylane?

Det er et svensk brand, der dækker over produkterne: Restylane, Restylane Perlane, Retsylane Lip Volume, Restylane Sub-Q og Restylane Vital (skinbooster). Ens for alle produkter er, at de er hyaluronsyre fillers, som anvendes til kosmetisk brug. Restylane var desuden den første filler til at blive FDA godkendt i USA.

En Restylane behandling gør det muligt, at genskabe et naturligt udseende ved at genopbygge fugt og volumen i huden, for at opnå et revitaliseret udseende. Mange vælger netop denne behandling, da hyaluronsyre er en naturlig substans som allerede findes i huden og som er biokompatible med vores naturlige hyaluronsyre.

Restylane behandling københavn
Restylane behandling københavn

HVORDAN VIRKER RESTYLANE

Produktet kan injiceres i huden for at genskabe volumen i læber samt fjerne rynker og fine linjer. Restylane arbejder sammen med kroppens egen produktion af hyaluronsyre til at genskabe volumen. Resultatet af en behandling ses allerede umiddelbart efter. Det fulde resultat tager op til 2 uger og holder i omkring et år.

Behandlingen vil endvidere sætte gang i hudens egen produktion af kollagen, så rynker mindskes endnu mere.

Uanset om du ønsker en Restylane behandling til at give fyldige læber eller til at udglatte fine linier og rynker, så er denne filler behandling relativt hurtig, og tager kun en halv time.

Hvem kan benytte restylane?

Restylane er et alsidigt produkt, som kan anvendes til følgende:

  • Kvinder og mænd med alle hudtyper
  • Mennesker i alle aldre
  • Ansigt, hals, hænder og dekolleté
  • Alle som vil forbedre sin hudkvalitet, f.eks. ved ar, efter akne eller solskadet hud.

Gør behandlingen ondt?

Inden behandlingen påføres en lokalbedøvende creme på sensitive områder som f.eks. læberne. I selve Restylane produktet er der tilsat lokalbedøvelse i form af lidocain, som også hjælper med at nedsætte smerte og ubehag. Er du bekymret for smerten, så husk at fortæl din behandler det før behandlingen, så det kan tages højde for.

Som regel er det kun enkelte prik man mærker, og som er kortvarige. Både før og efter Restylane behandlingen er det vigtigt, at man putter is på området for at minimere ubehag og for at nedsætte risikoen for hævelse og blå mærker.

Er Restylane sikkert?

Da hyaluronsyre allerede er naturligt fremkommen i huden og da Restylane er opbygget af hyaluronsyre, så reagerer huden ikke på det. Derfor er en behandling helt sikker. Flere millioner mennesker er blevet behandlet med Restylane og kun ganske få bivirkninger er blevet rapporteret, såsom rødme, hævelse, kløe og ømhed. Umiddelbart efter en behandling, vil man opleve en smule hævelse og rødme i det behandlede område. Dette er en normal reaktion efter en filler behandling. Normalt forsvinder hævelsen og rødmen efter få dage.

Restylane behandling københavn
Restylane behandling københavn

Behandling mod rynker og tab af fylde

Med alderen stopper vores hud med at producere bindevævsfibrene kollagen, elastin og hyaluronsyre. Disse fibre er afgørende for at holde huden er hydreret, fast og elastisk.

Når kollagen og elastinproduktion falder, mister huden sin volume og begynder at hænge, samtidig med rynker bliver dybere og mere fremtrædende. Dette kan føre til, at vi kommer til at se ældre og mere trætte ud.

Hos Retouch går vi ind for at genoprette den naturlige skønhed på en subtil måde, som frembringer ens naturlige ansigtstræk, uden det bliver unaturligt.

Restylane er en fantastisk filler til at fjerne rynker og fine linjer hos både mænd og kvinder. Restylane løfter rynker op i hudniveau, på den måde kan man korrigere rygerynker, kreppet hud og fine linjer. En behandling hjælper din hud og ansigtstræk til at blive den bedste version af dem selv.

Områder der kan behandles

Fyldigere læber

Restylane har udviklet et bestemt produkt til læber ”Restylane Lip Volume”, som giver en naturlig fylde i læberne og skaber en fin og diskret hjerteform.

Restylane kan anvendes til at korrigere skæve læber eller asymmetriske læber.

Læbeforstørrelse med Restylane Lip Volume giver ikke ”andelæber” eller udimensionerede læber.

Hos Retouch har vi mange års erfaring med læbeforstørrelse og læbekorrektion og bestræber os altid på at opnå et æstetisk og naturligt resultat.

Mørke rander under øjnene

Restylane er en god filler til korrektion af mørke rander under øjnene.

Med tiden mister vi fylde under øjnene og kommer til at se trættere ud end vi føler os. Filler mod mørke rander giver dig et friskere udtryk, ved at løfte den indsunkne rand op, så den kommer tilbage i hudniveau. Resultatet er meget naturligt og resultatet af Restylane under øjnene holder i et års tid. At lægge filler under øjnene kræver mange års erfaring og en god teknik. Hos Retouch har vi mange års erfaring med behandlingen af mørke rander under øjnene.

Skyldes dine mørke rander pigment eller overfladiske kar i huden, så har vi mulighed for at fjerne disse med laser.

Næsekorrektion

Uanset om du har en skæv næse, et bump på næsen eller en ”drøptud”, så er Restylane godt til at korrigere næsens form.

Ved at korrigere næsen med filler, kan man få næsen til at se mindre ud, og give den en mere æstetisk form. Hos Retouch har vi, som en af de eneste i Danmark, meget erfaring med ikke-kirurgisk næsekorrektion. Vi forsøger altid at skabe det resultat, som man førhen kun kunne lave med kirrugi.

Rynkebehandling

Restylane er specielt designet til at fjerne de afslørende tegn på ældning og hudskader i huden, såsom rynker i underansigtet. Med Restylane kan du nu gendanne volumen i rynkerne, så disse løftes op i hudniveau.

Den krystalklare hyaluronsyre gel har mange fordele i vores hud. I bindvævet vil Restylane tilføre huden fugt og volumen. Ældning af huden medfører et tab af hyaluronsyre, hvilket er en anden betydelig årsagerne til fremkosten af rynker med alderen. En behandling genopbygger hudens hyaluronsyre, således at fugt og volumen genskabes i huden.

SE FØR OG EFTER BILLEDER MED FILLER

Konsultation