Psoriasis

HVAD ER PSORIASIS

Psoriasis er en af de mest almindelige hudsygdomme. Sygdommen er præget af røde, fortykkede områder på huden, der er dækket af glinsende skæl. De ramte hudområder findes ofte i hårbunden, på albuer og knæ, samt den nedre del af ryggen. Der findes mange former for psoriasis, og mængden og sværhedsgraden kan variere meget. Der findes flere forskellige måder at behandle sygdommen på, dette afhænger af hvor slemt tilfældet er. Vores hudlæge hos Retouch Clinic har mange års erfaring med behandling af psoriasis, og hun vil vurdere de enkelte tilfælde og skabe et effektivt og resultatgivende behandlingsforløb.

Psoriasis påvirker ens psyke og influerer på ens livskvalitet. Det kan desværre være meget vanskelig at behandle psoriasis. Mange har forsøgt med saltvandsbade og det kan lindre, men ikke kurere. Tjærekure og andre cremer er lindrende på sygdommen, men desværre heller ikke kurerende.

Vi kan give dig lave et behandlingsforløb for din sygdom, som vi tror vil kunne afhjælpe dit problem og give dig din livskvalitet tilbage.

Vi ved at det er en svær hudsygdom at behandle, men vi vil gøre vores bedste for at skabe et succesfuldt resultat.

BOOK DIN KONSULTATION HER