PROFHILO

Er du træt af slap, kreppet og løs hud på hals, hænder, ansigt og décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områder. 

Profhilo kan endvidere anvendes andre steder på kroppen, såsom løs hud på arme, knæ eller maven. 

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden hvilket medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er udviklet til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv. 

Profhilo Retouch Clinic

AWARD-VINDENDE BEHANDLING

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er hverken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for ar være en bio-stimulator, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af kollagen og elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes.

Profhilo naturlig opstramning af huden
Profhilo København

Hyaluronsyre

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiceres ind under huden via få stik. Hyaluronsyren i Profhilo er dog helt anderledes opbygget end den vi kender for fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstof er varmebehandlet på en bestemt måde, der sammen med dens unikke formel gør det muligt at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduktion. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre idet den er fri for BDDE bindinger, som vi kender fra fillers og skinboosters.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Profhilo injiceres via meget få stik i området med løs og krabbet hud. Spredningen af produktet er stor, hvorfor hele huden bliver forynget og ikke kun der hvor injektionen udføres. Profhilo øger ikke volumen i huden, som ved filler injektioner, derfor bliver resultatet aldrig kunstigt og unaturligt!

Profhilo behandling opstramning af hals

EFTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart efter behandlingen kan stikkende, hvor injektionen er fortaget, ses. Det kan ligne små myggestik. Disse forsvinder indenfor 12-24 timer. Der kan endvidere opstå forbigående blå mærker. Som udgangspunkt kan man sagtens tage på arbejde dagen efter.

4 uger efter første injektion vil huden være betydeligt strammet op. Her anbefales det at lave endnu en behandling.

Resultatet af behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler at holde det flotte resultat vedlige med én behandling en gang om året.

FØR OG EFTER BILLEDER

profhilo
Opstramning af hud på håndrygge
Profhilo opstramning af underarme
Opstramning af hud i ansigtet Profhilo

Pris:

Ved køb af 1 behandling 4.500 kr. (2 ml)

Ved køb af 2 behandlinger 7.000 kr. (4 ml)

En behandling kan enten anvendes til opstramning af hud i ansigtet, hals, bryst eller hænder.

Ved kropsbehandlinger skal der bruges en større mængde produkt, hvorfor prisen afhænger af områdets størrelse.

BOOK TID TIL EN KONSULTATION