PIGMENTPLETTER OG PIGMENTSKJOLDER

Pigmentpletter og pigmentskjolder kommer med alderen, og kan skyldes for meget sol, hormonelle forandringer (ved f.eks. graviditet) eller genetik. De kan få huden til at se grumset ud, hvilket kan være generende. Pigmentpletter optræder oftest på ansigtet, hals, bryst og hænder. Laserbehandling af pigmentpletter og skjolder kan genskabe en mere ensartet hudtone, så du er fri for at bruge store mængder af makeup. Undersøgelser viser, at laserbehandling af pigmentpletter kan få huden til at se yngre ud med op til 10 år, uden smerte.

Alle vores laserbehandlinger bliver udført af vores højtspecialiserede læger og sygeplejersker, så du er altid i gode hænder. Vi benytter os af den nyeste laserteknologi for at give dig det bedst mulige resultat.

I tilfælde af enkeltstående pigmentpletter, vil disse blive tjekket af klinikken hudlæge, inden behandlingen kan finde sted.

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN

Pigmentpletter og skjolder, som ligger i den øverste del af huden, kan med lethed fjernes med laser. Det foregår ved, at laseren sender lys hen over huden, når dette lys remmer en pigmentplet, vil lyset bliver omdannet til varme og pigmentet destrueres. Selve behandlingen føles som et slag med en eleastik.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen føles huden varm eller solskoldet. Man kan være rød et par timer efter. Pigmentpletterne vil blive mørkere lige efter behandlingen og 4-7 dage efter vil den mørke plet skalle langsomt af og huden vil se mere ensartet, yngre og frisk ud.

Effekten af en laserbehandling er god, så længe pigmenten ligger i overhuden. Ligger pigementpletten dybere i huden, vil pletten kun blive reduceret. I disse tilfælde kan pigmentpletten bleges med hydrochinoncreme.

Det kræver som regel kun 1-3 behandlinger, med 3 ugers interval. Behandlingen medfører indvidere en 100% forøgelse af collagenet i huden, hvorfor behandlingen også forebygger rynker.

Faktor 50

Efter behandlingen er det vigtigt at anvende faktor 50+ på huden i op til 2 år, når du færdes i solen. Solfaktorcremen skal påsmøres huden flere gange dagligt, ved meget stærk sol.

Blot få minutters sol uden solcreme kan øge produktionen af pigment igen, og pigmentpletterne kan blive gendannet.

Forholdsregler

Det er vigtigt at huden er så lys som muligt inden laserbehandlingen. Man må ikke have fået sol minimum 4 uger inden behandlingen.

Priser

Afhænger af området som ønskes behandlet.

600 kr. overlæbe

1.000 kr. pande

2.500 kr. helt ansigt

BOOK DIN KONSULTATION OG BEHANDLING HER
SE FLERE BEHANDLINGER MED LASER HER