PIGMENTPLETTER OG MELASMA

PIGMENTPLETTER

Pigmentpletter og pigmentskjolder kommer med alderen, og kan skyldes for meget sol, hormonelle forandringer (ved f.eks. graviditet) eller genetik. De kan få huden til at se grumset ud, hvilket kan være generende. Pigmentpletter optræder oftest på ansigtet, hals, bryst og hænder. Laserbehandling af pigmentpletter og skjolder kan genskabe en mere ensartet hudtone. Undersøgelser viser, at laserbehandling af pigmentpletter kan få huden til at se yngre ud med op til 10 år, uden smerte.

Alle vores laserbehandlinger bliver udført af vores specialiserede sygeplejersker.  Vi benytter os af den nyeste laserteknologi for at give dig det bedst mulige resultat.

MELASMA

Melasma er en form for hyperpigmentering, som skyldes en overproduktion af pigmentet melanin. Melanin definere farven på vores øjne, hår og hud. Tilstanden melasma forekommer som regel som en reaktion på hormonelle ændringer som graviditet, p-piller, UV-stråling, arvelig prædisponering, alder og visse former for medicin. Over produktionen viser sig som brune pletter og en ujævn hudtone. Melasma ses som oftest  hos kvinder på soleksponderende steder, som på kinderne, i panden, på overlæben eller på håndryggen.

Melasma er ikke farligt, men det kan medføre ubehag. Specielt ved for meget pigment på overlæben, som kan ligne et overskæg, og kan være meget generende æstetisk.

BEHANDLING AF MELASMA

Der findes ingen kur mod melasma, men der findes behandlinger som kan formindske synligheden af pigmenteringen. En af disse behandlinger er en laser behandling som brænder melasmen væk.

HVORDAN VIRKER EN LASERBEHANDLING

Pigmentpletter og skjolder, som ligger i den øverste del af huden, kan med lethed fjernes med laser. Det foregår ved, at laseren sender lys hen over huden, når dette lys remmer en pigmentplet, vil lyset bliver omdannet til varme og pigmentet destrueres. Selve behandlingen føles som et slag med en eleastik.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen føles huden varm eller solskoldet. Man kan være rød et par timer efter. Pigmentpletterne vil blive mørkere lige efter behandlingen og 4-7 dage efter vil de mørke pletter skalle langsomt af. Processen kan være lidt generende, da pigmentet bliver trukke frem, og der kan føles en ubehang ved at være meget mørk i ansigtet de steder pigmentet bliver trukket frem. Men efterfølgende vil huden se mere ensartet, yngre og frisk ud.

Effekten af en laserbehandling er god, så længe pigmenten ligger i overhuden. Ligger pigementpletten dybere i huden, vil pletten kun blive reduceret. I disse tilfælde kan pigmentpletten bleges med hydrochinoncreme.

Det kræver som regel kun 1-3 behandlinger, med 3 ugers interval. Behandlingen medfører indvidere en 100% forøgelse af collagenet i huden, hvorfor behandlingen også forebygger rynker.

Faktor 50

Efter behandlingen er det vigtigt at anvende faktor 50+ i ansigtet hverdag hele året rundt. Solfaktorcremen skal påsmøres huden flere gange dagligt.

Blot få minutters sol uden solcreme kan øge produktionen af pigment igen, og pigmentpletterne kan blive gendannet.

Forholdsregler

Det er vigtigt at huden er så lys som muligt inden laserbehandlingen. Man må ikke have fået sol minimum 4 uger inden behandlingen.

Solcreme
LÆS MERE OM ZO SKIN HEALTHS SOLFAKTOR

PIGMENTATION SOLUTION

Er vores skræddersyet behandlingsforløb  til dig som døjer med pigmentproblemer eller melasma.

Opnå en stor besparelse ved at købe en kombinationsbehandling, som indebærer alle redskaber vi har til at reducere og bekæmpe dine hudskader.

PIGMENTATION SOLUTION indeholder ZO SKIN HEALTH produkter, laserbehandlinger og peelings.

Pris 11.000 kr. (værdi 15.500 kr.)

SE VORES BEHANDLINGSPROGRAM TIL PIGMENTPLETTER OG MELASMA

Priser

Afhænger af området som ønskes behandlet.

Overlæbe  600 kr.

Pande 1.000 kr.

Helt ansigt – 1 behanding 2.500 kr.

Helt ansigt 2. behandlinger 4.100 kr.

Helt ansigt 3. behandlinger 6.200 kr.

<